pentru fetele sau baietii din Europa trebuia sa scriu.Aveti idee daca un rezident in Spania ( UE ) poate cere un credit in Romania pentru construirea unei case in Bucuresti ?
Banuiesc ca nu, da' cine stie, poate nu banuiesc bine.Multumesc.Alexandra si Isabelita Isabel
Nu prea inteleg ce vrei sa spui.
Adica vrei sa ceri in Romania un credit cu actele de Spania?
De ce nu ceri aici un credit si iti faci casa in Romania?
Daca aici ai casa e si mai usor :reipotechezi aici casa si scoti un prestamo pentru reforma si cu banii respectivi faci casa in Romania.In Romania sa ceri un credit iti trebuie sa ai un contract de munca in Romania.
Eu cred ca aici pot obtine mult mai usor un credit si cu dobanda mult mai mica decat acasa.
Multa bafta.
quote:
Initial creeata de super mami
pentru fetele sau baietii din Europa trebuia sa scriu.
Aveti idee daca un rezident in Spania ( UE ) poate cere un credit in Romania pentru construirea unei case in Bucuresti ?
Banuiesc ca nu, da' cine stie, poate nu banuiesc bine.
Multumesc.
Alexandra si Isabelita
Isabel
pai nici nu intreba fata sa ia in spania, ea intreaba clar sa ia creditul in romania si sa faca casa in bucuresti, undeva la baneasa aaaaaaaaaaaaaaaaaa ?????????????
e si normal ca itzi da, daca aduci dovada cu salariul tau si ca potzi platii ratele, itzi da mama, si renta la banca pentru case e mica si in romania, totul este perfect. du-te la baneasa si alege locul si ridica casa , hai nu mai sta ca trece timpul
cica de ce nu ia in spania hahahahahaha ce sa ia in spania, smochine ?
Multumesc frumos pt raspunsuri.Narancea zice de Baneasa ! Eu eram ceva mai modesta...da' daca zici ca e ieftin...
Alexandra si Isabelita Isabel