Ce gatim azi - pentru pitici (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana.t spune:

Cum e mazarea cu pui varianta pentru bebe, la cuptor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by ioana.t

Cum e mazarea cu pui varianta pentru bebe, la cuptor?

IOana, uite pe pagina asta retete de mancare de mazare http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56437&whichpage=7

Pofta mare!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Si acum sa raportez. Matei azi a mancat:
7 dimineata: 1 bibe de lapte cu cereale de orez
10 dimineata: o felie de paine cu unt si cateva imbucaturi de placinta cu dovleac
14 - pui cu cartofi (mai mult pui decat cartofi) si ca desert, evident, placinta cu dovleac
cand se trezeste din somnul de pranz va primi (sau va refuza ) un iaurt de piersici
19 - ficat cu legume.
21 (dupa baita) - cam 300 ml lapte cu cereale de orez

Mai nou a inceput sa bea lichide intre mese ceea ce ma face f fericita, ca urmare a mancarii bucatele s-a constipat, insa nu f tare.

Intrebare: ai vostri mandrutzi ce fel de ceai servesc in timpul zilei?

Pupici

Mina si

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

cezar a papat azi asa:
la 4 dimineata 210 ml laptic
ora 9 mar + para + biscuite

la 13 o sa papam piure de legume cu ou
la 17 papam cereale cu lapte
la 20 250 ml laptic

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mina, eu ii dadeam inainte ceai de musetel, acum ii dau apa, cand a fsot deranjat la stomac a baut ceai de menta

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Eu ii dau cam 80-100 ml suc de portocale (cam cat iese dintr-o portocala), apoi completam cu apa plata, inca 100-150 pana seara. la noi, insa noaptea e zona lichidelor, 200-220 ml cereale cu lapte la culcare si inca 300 ml, pana dimineata la 8...as ca...recuperam...Ceai....nu mai vrem de mult...dar e la fel de buna si apa, care ni s-a spus ca e e neinlocuit.

Azi, la pranz: piept de pui, cu legime, la ceaun, si cu smantana

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Meniul de azi:

supa de pui cu galusti si orez cu legume (morcov si ardei) cu pui; sucl de portocale care e nelipsit de la masa de pranz (bea cam 200 ml - 2 portocale mari)
I-am mai dat si mamaligutza amestecata cu branza de vaci mili sau cu galbenush de ou.....ii place la nebunie

Vroiam sa va intreb.....soacra i-a adus niste napolitane joe cu fructe; ii pot da? fata mea are 1 an si 1 luna......dulceata sau gem are voie?

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

dis de dimineata, adica la 7.00: un bibe cu laptic simplu
dimineata la 9.30: un iaurt cu cereale
pranz: ciorbita de vitel cu smantana(blenderuita), pe care a devorat-o
dupa somnic, pe la 18.00: o banana, un mar si cativa biscuiti
inainte de culcarica, la 21.45: 220 ml lapte cu cereale

Loreena, puiuta ta are 1 an si o luna, al meu 1 an si 2 sapt...vreau sa te intreb, ii dai supita asa lichida, cu lingurita? Ca eu as face-o incercare ... si sa stii ca eu am de gand sa-i fac budinca (din gris sau din paste...alte idei????) in care sa-i pun, o lingurita de gem de caise...nu mult, doar o lingurita...sa testam gustul . Napolitane, i-am dat, ca ne-a vazut pe noi, o bucatica mica, cu care mai mult s-a mazgalit, dar i-au placut, ca plescaia din gurita (nu prea vreau sa-l invat cu dulce, are timp cand o fi mai mare).Vladut al meu, roade la mere, morcov....cel putin cu merele e de coma, le rojdeste cu cei 8 dintuci din dotare
aime si Vladimir

Mergi la inceput

Salut!

Aime, ce fel de budinci vrei sa faci? POate ne dai retete, ca eu, cel putin, la budinci-dulciuri sunt afoana si in pana de idei.

stiti ce a mancat copilul meu aseara? cartofi tzaranesti! Am facut pentru noi si foc si jale ca vrea si el. I-am dat cateva feliute (erau cam prea condimentate pt fizicu dumnealuii) si le-a plescait de parca nu mancase toata ziua.

Mina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna mamici!

azi vreau sa-fierb un ficatel si sa-l frec cu almete sa i pun apoi pe paine...sper sa fie bun

Danut la 16 luni cate are a inceput cu cei doar 6 dintisori din dotare sa roada biscuiti si pufuleti intre mese, ba mi-a muscat si din kinder pingui o bucatoaca (ca e tare yammi!)

Eu recunosc, el inca papa blenduit totul la pranz si mai ales nu papa legume separate gen mazare, fasole verde, cartofi. Le vrea pe toate la un loc. Asa ca la noi mancarea la pranz consta intr-un mix de legume cu carne sau ficat. O fi ok asa?

Mergi la inceput