Bancuri noi

Bancuri noi | Autor: numeioana

Link direct la acest mesaj

Mamico, mi-ai spus, ca ingerii au aripi si pot zbura, da?

- Desigur, scumpa mea.

- Aseara, cand tu nu erai, am auzit, cum tata ii spunea dadacei 'Ingeras'. Ea cand o sa zboare?

- Maine dimineata, scumpo, maine dimineata.

Cele 4 minciuni studentesti:

1.De maine ma apuc de invatzat.

2.Maine iti aduc cursul.

3.Dezbraca`te ca nu`ti fac nimik.

4.Nu ma dezbrac ca sunt virgina

- Cum se cheama un bumerang care nu se mai intoarce inapoi?

- Batz.

- Aveti paturi mici cu picioare inalte?

- Da, dar la ce va trebuie ?

- Sa auzim cand cade copilul ...

Un miriapod ii spune miriapoditei: -Imi estidraga!

Ea-i spune lui: -Si mie imi esti drag!

Si s-au luat de mana si s-au luat de mana si s-au luat de mana.....

Ion o vede pe soacra mergand cu bicicleta:

- Unde mergi mama draga?

- La cimitir.

- Si cine aduce inapoi bicicleta?

Doua vecine se intalnesc dimineata.

- Ce-i cu tine, draga, esti bolnava?

- Nu, de ce intrebi?

- Am vazut azi dimineata doctorul iesind din apartamentul tau

- Si ce? De la tine au iesit trei soldati. Te-am intrebat daca a izbucnit razboiul?

Un betiv povesteste altui betiv:

-Si cum mergeam linistit spre casa, deodata simt ca cineva ma calca pe mana!

Anunt la matrimoniale: " Caut sotie "

Mii de raspunsuri: " Ia-o pe-a mea! "

Ioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

super toate

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lywh spune:

Retrospectiva:

Anul 1981
1. Printul Charles se casatoreste
2. Liverpool cāstiga Cupa Europeana
3. Papa moare

Anul 2005

1. Printul Charles se casatoreste
2. Liverpool cāstiga Cupa Europeana
3. Papa moare

Concluzie: daca Charles se mai casatoreste īnca o data si Liverpool
Ajunge iar īn finala, ar fi bine sa-l anunte cineva pe Papa...

Lilianna
Here I am! Now what are your 2 other wishes?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Lywh, misto asta!

POZE
Ioana

Mergi la inceput

O blondina intra disperata intr-o statie de benzina ...
"Va rog sa ma ajutati ... mi-am inchis cheile de la masina in masina ... ce ma fac acum???" Benzinarul se abtine cu greu sa nu rada ...
"Ati lasat gemul deschis macar de doua degete?" o intreaba pe blondina
"da, da, desigur... " zice aceasta
"Bine " spune benzinarul
"Atunci incercati sa trageti butonul de la blocajul usi in sus cu acest latz de sarma ..."
" Sunteti o comoara," zice blonda iesind cu latzul de sarma . Dupa 10 minute intra un client in benzinarie care nu se putea stapanii de ras
"Ce sa intamplat ?" intreaba benzinarul
“Ce va spun acum nu veti crede niciodata !” zice omul ...
"afara langa o masina sta o blonda care incearca sa deblocheze usa cu un latz de sarma"
"Bun si ce-i de ras in asta ?" intreaba benzinarul, asta i se poate intampla oricui!..."
"Desigur” zice omul "dar in masina mai era o blonda care zicea ,,mai la stanga, mai la dreapta, mai sus ..!"

Lilianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Tare blonda !!

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

sotul se certase cu sotia. vine acasa si o intreaba:
-ce mancam azi?
Ea nervoasa: - O p**a!
El: - Bine, asta tu, dar eu?

sotul e plecat in delegatie. se duce la un bordel, pune 1000 dolari pe masa si zice patroanei:
- vreau cea mai proasta mancare si cea mai urata femeie!
Patroana: - Domnule, sunteti nebun, cu banii astia puteti avea cea mai buna mancare si cele mai frumoase fete!
El: - Nu, adu-mi cum ti-am cerut, ca mi-e dor de casa!

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Prison versus work
In prison you spend the majority of your time in an 8x10 cell. At work you spend most of your time in a 6x8 cubicle.

In prison you get 3 meals a day. At work you get a break for 1 meal and you have to pay for it.

In prison you get time off for good behavior. At work you get rewarded for good behavior with more work. In prison you can watch TV and play games. At work you get fired for watching TV and playing games.

In prison a guard locks, unlocks, opens and closes all doors for you. At work you must carry around a security card and unlock and open all doors yourself.

In prison you get your own toilet. At work you have to share.
In prison they allow you to visit your family and friends. At work you can't even speak to family and friends.

In prison all expenses are paid by taxpayers, with no work required. At work, you get to pay all the expenses to go to work and then they deduct taxes from your salary to pay for the prisoners.

In prison you spend most of your life looking through bars from the inside wanting to get out. At work you spend most of your time wanting to get out and inside bars.

In prison you can join many programs that you can leave at any time. At work there are some programs you can never get out of.

In prison there are wardens who are often sadistic and psychotic. At work we call them managers!

Lilianna

Mergi la inceput

2 blonde (!!) ies din club, fara nici un ban in buzunar, ora 2 am, se gandeau ele cu ce sa se duca acasa... una din ele, ii zice celeilalte: -fata, fii atenta ce idee geniala mi-a venit, sa nu mai zica lumea ca blondele sunt proaste: mergem la depou la dudesti si furam un autobuz si ne ducem acasa... zis si facut, se duc blondele la dudesti la depou, intra si dupa 10 minute de cautari, aceeasi blonda zice: -fata, ce ne facem, ca nu gasesc nici un 336...?! -da` se vede ca tu esti chiar proasta, fata...hai sa luam un 105, mergem cu el pana la capat si apoi o luam pe jos 2 statii..

POZE
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizeta spune:

Regulile tatalui

Regula nr. 1: Daca vii cu masina in fata casei si claxonezi ar fi bine sa aduci cu tine ceva...orice. Ca de aici, sigur nu vei pleca cu nimic.
Regula nr. 2: Nu o atingi pe fiica-mea in prezenta mea. Poti sa te uiti fugitiv, atata timp cat nu ti se blocheaza ochii la nimic mai jos de gat. Daca nu-ti poti pastra ochii si mainile departe de trupul fiicei mele ti le voi indeparta.
Regula nr. 3: Imi dau seama ca este considerat "cool" pentru baietii de varsta ta sa-si poarte pantalonii largi incat pica de pe ei. Te rog sa n-o iei ca pe o insulta dar tu si prietenii tai sunteti idioti. Totusi, vreau sa fiu deschis in legatura cu acest subiect: poti veni in fata usii cu lenjeria intima la vedere si cu pantalonii avnad 10 numere mai mari, nu voi obiecta. Totusi, pentru a ma asigura ca hainele nu cad de pe tine iti voi lega pantalonii cu un cablu electric in jurul taliei.
Regula nr. 4: Sunt sigur ca ai auzit ca in ziua de azi sexul fara protectie, te poate ucide. Lasa-ma sa intru mai in detalii si sa-ti spun ca si sexul cu protectie poate ucide. In cazul de fata daca vine vorba de sex, eu sunt protectia.
Regula nr. 5: Este de inteles ca pentru a ne cunoaste mai bine de obicei se discuta despre sport, politica si alte subiecte ale zile. Te rog sa n-o faci. Singura informatie de care am nevoie de la tine este o indicatie cu privire la ora de intoarcere iar singurul cuvant de care am nevoie este "devreme".
Regula nr. 6: Nu am indoieli ca esti probabil un baiat cunoscut, cu multe alte oportunitati de a iesi cu alte fete. Este OK din partea mea daca este in ordine si cu fiica mea. In alta ordine de idei, odata ce iesi cu mica mea fiica, vei continua sa te intalnesti doar cu ea pana se satura de tine. Daca o faci sa planga, te voi face si eu sa plangi.
Regula nr. 7: Cat timp stai pe hol si o astepti pe fiica mea sa coboare, chiar daca trece mai mult de o ora, sa nu te prind cascand sau facand gesturi nervoase. Daca vrei sa ajungi la timp la film ar trebui sa te lasi de intalniri. Fiica mea are nevoie de timp pentru a se machia, un proces ce poate dura mai mult decat vopsirea unui pod. In loc sa stai acolo degeaba, de ce nu incerci sa faci ceva util, cum ar fi sa-mi schimbi uleiul la masina ?
Regula nr. 8: Urmatoarele locuri nu sunt potrivite pentru fiica mea :
* Locuri unde sunt paturi, canapele sau orice altceva mai moale decat un scaun de lemn
* Locuri unde nu sunt prezenti parinti, politisti sau orice figura autoritara
* Locuri intunecate
* Locuri unde se danseaza, oamenii se simt bine si se tin de mana
* Locuri unde temperatura este destul de ridicata incat s-o faca pe fiica mea sa poarte pantaloni scurti, fuste scurte, tricouri sau orice altceva decat pulover, bluze lungi pe gat si pantaloni
* Meciurile de fotbal sau hockey sunt in ordine
* Casa parintilor e si mai bine
Regula nr. 9: Sa nu ma minti. S-ar putea sa par a fi un parinte chel, terminat de viata, obosit si cu capul in nori, dar cand e vorba de fiica mea eu sunt atotstiutorul, zeu fara mila al intregului univers. Daca te intreb unde mergi si cu cine ai o singura sansa sa-mi spui adevarul, tot adevarul si numai adevarul. Am o pusca, o lopata si 3 hectare in spatele casei. Nu te juca cu mine.
Regula nr. 10: Sa-ti fie frica. Sa-ti fie foarte frica. E foarte usor pentru mine sa mi se para ca sunetul masinii tale pe alee e motor de elicopter de razboi. Cand asta se intampla, vocile din cap imi spun din ce in ce mai obsedant sa-mi curat armele in timp ce te astept sa-mi aduci fiica in casa. Imediat ce ajungi in fata casei vei iesi din masina cu ambele maini la vedere. Spui parola si anunti ca mi-ai adus fata acasa in siguranta si mai devreme decat ieri, apoi te intorci inapoi in masina (nu este nici un motiv pentru care ai intra in casa).
Figura camuflata de la fereastra este a mea.

Jack si Betty sarbatoresc 50 de ani de casatorie.
- Betty, ma īntrebam, m-ai īnselat vreodata?
- Oh Jack, dar de ce īmi pui o asemenea
īntrebare tocmai acum? Nu vrei sa afli raspunsul...
- Ba da Betty, chiar vreau sa stiu. Te rog.
- Bine, fie. Da de 3 ori.
- Trei? si cānd s-au īntāmplat?
- Pai īti aduci aminte cānd aveai 35 de ani si vroiai neaparat sa-ti
īncepi propria afacere si nici o banca nu-ti dadea un īmprumut? Īti aduci
aminte cum īntr-o zi chiar presedintele bancii a venit la noi acasa si a
semnat hārtiile pentru īmprumut fara a pune nici o īntrebare?
-Oh,
Betty, ai facut-o pentru mine! Te respect acum mai mult ca niciodata! si
numarul 2?
- Pai, īti aduci aminte ca la ultimul infarct aveai nevoie de o operatie si
chirurgul nu vroia sa se atinga de tine? Īti aduci aminte cum profesorul
Damkey a venit pāna aici ca sa te opereze personal si apoi ti-ai revenit?
- Nu pot sa cred! Betty, ai facut tu asta pentru mine, ca sa-mi salvezi
viata? Nu exista o alta sotie ca tine. Asta īmi dovedeste ca ma iubesti
foarte mult. Īti sunt recunoscator. si numarul 3?
- Pai, īti amintesti ca acum cātiva ani, cānd vroiai neaparat sa fii
presedintele clubului de golf, aveai nevoie de īnca 17 voturi?

Vine iepurasul la urs si ii spune:
-Mai ursule, ai auzit?!?!
-Ce sa aud?!?!?
-Pai... s-a facut o bere cu numele tau!
-Da?
-Da!
Merge ursul la bar, se aseaza mandru si cere:
-Dati-mi si mie o bere Vladut!

Un pui de maimutza iji intreaba mama: - mama de ce suntem aja de uratzi? Bucurate fiule, zice mama, sa-l vezi pe cel care citejte mesajul.

Lizi si Ana mica (10.07.2002)

Mergi la inceput

Lizeta, ai fata si te pregatesti pentru ziua in care iti va aduce gagicul acasa?!

POZE
Ioana

Mergi la inceput