Bebelusi de mai-iunie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Androix,Andreea.a hai ca va fac galerie la disociat...Prima tura-i grea...si la zilele de carne se slabeste cel mai mult...Pana de Craciun o sa fiti tzutz...

Androix gazele prin oras circula dezlegate de ceva timp numai ca trebuie sa ai ceva atarnand prin pantaloni sa poti sa te si racordezi...Iar in ceea ce priveste night life de departe te-am luat...o data la un an jumate...sa vad daca oi mai sti cu ce se mananca...

Am folosit si eu scutecele de la Happy...sunt bune numai ca trebuie sa o leg pe Delia de pat ca sa stea pe ele...cum ii dau drumul la peleul gol face tumbe prin pat...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Mey, hai ca am culcat galushca si intru din nou. Cred ca sunt cea mai scribareata de pe aici. Pesemne va intrebati: bai, da' femeia asta nu are casa, copil, sot? N-o avea si ea griji ca nu-i mai tace gurita! Ei bine, nu (mai) am, acum ca ne-am reimprietenir cu cerealele vechi - adica noi ca avem cutie proaspata - si facem nani. Casa e vraiste oricum, ce rost are sa ma mai stresez? Iar barbatul trebuie sa vina cu potolul de la socrosenie, asa ca astept!
Dar totusi o problema am. Tocmai cand ma resemnasem ca maine ma duc sa semnez contractul pentru bona primesc raspuns pe mail de la o tanti ca maica-sa ar fi interesata sa fie bona. Fapt ce m-a bulversat total... cred ca o voi suna imediat, pentru ca aproape mi-e frica sa nu fie femeia perfecta si eu sa apuc sa semnez dincolo. Si sa mai dau si o caruta de bani. Ce ma fac? Hai intai sa sun si va spun ce am aflat...

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

E, hai ca vorbii cu femeia, dar pana la urma raman tot la a mea. Ca la bani e la fel, acolo unde e ea ia 6.000.000, deci tot de aici plecam, dar in schimb are 60 de ani si ma ia ca ne intelegem daca e un copil bun… Adica ce, daca era urlatoare ca fiica colegei mele, nu se baga? Pai de unde stiu eu ce alintatura va deveni ea pe parcurs? Sic el mai rau, voia sa se retraga cu 1 ian de unde este acum, drept pentru care nici perioada de proba prea mare nu aveam pana pe 8 cand incep lucrul. Si mi s-a parut si usor intepata – sunt aproape convinsa ca e genul: darn u ar fi mai bine altfel?
Lucas – La Multi Ani pentru Sf. Matei. Dupa ce a adormit Ana am spalat niste lucrusoare de mana si chiar ma gandeam: nu o fi vreo sarbatoare cu cruce roie azi? Mi-a stat inima cand peste 5 minute citeam ceva de un sfant, mi se invalmaseau cuvintele in fata ochilor sin u intelegeam ca NU e cu cruce rosie. Nu sunt eu prea bisericoasa, dar incerc san u spal de sarbatori (de mana, ca la masina noi sa fim sanatosi!).
Micorint, Androix – multumesc de lamuriri. Ma duc tinta cu proxima ocazie sa iau un pachet.
Hai va las ca v-oti fi plictisit de mine!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Is si eu pe cablu, adika net pe cablu, fetelor, ca am facut un efort de organizare si au venit baietii sa-mi traga cablu. Mai, ce repede merge.
La multi ani pentru ERIC ANDREI (andreea.a), STEFAN-DAVID (Carmen Emiliana) si BEN STEFAN (Pengunica).

Thomas rade in hohote cand vede tubul de Dentinax, sau cum neuronii mei ii zice, vai de capul meu .
Saracu', e rau de tot cu dintii. Mi-e o mila de el, si nu pot decat sa-l frec cu degetul si sa-l pupacesc toata ziua.

SeXXX-pai e f. bine, mai rarut, dar mai performant. Si dupa cum spune si Beatriced, un pahar de vin ajuta la buna dispozitie. Noi bem alb. Si de cand iau anticonceptionale, am un chef si mai si.

Ma masor maine dimineata. O sa aveti de ce rade, dupa ce o sa vedeti masuratorile mele. Ioi.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Oana, dupa indicatiile lui Eli am intrat si eu pe bebelusi chic, dar imi scrie ca deja am votat !!! Banuiala mea e ca IP-ul pe care il am pe PC-ul de la serviciu este privat, asa ca n-am nici o sansa. Idem cu cel de-acasa...aici chiar n-am vrut sa luam IP public. Imi pare tare rau ca nu am putut vota.

Carina sforaie. Cand doarme, evident. Altfel n-are nici o problema cu respiratul - nici mucisori, nici nimic. Si ma enerveaza de nu mai pot. In schimb, azi-noapte nu s-a mai trezit sa "haleasca", dar m-am trezit eu sa ma duc sa vad ce face. M-am gandit ca poate ce sugerase una din voi (nu mai stiu cine ) - baita facuta mai fierbinte - a avut asa efect... Adica nu mult mai fierbinte: cu vreo 6 zecimi de grad mai calda apa. Azi am repetat figura. Sa vedem daca tine.
Maine am de gand sa dau buzna peste pedi, poate ma lamureste de ce ii dau copilului atata fier Hausmann cand laptele praf are fier, si eu chiar nu mai pot spune ca alaptez. Si o sa-i mai cer si o trimitere la dermato - copchila mea e prea rosie in obrajori, locuri in care parca ar avea si pielcica uscata. In fine, n-ar trebui sa uit nici de reteta de lapte praf, nu? Sa vad ce pete mi se mai pun pana maine dupa pranz.

Sex: o data pe saptamana . Am incercat sa ii explic alui meu ca dupa ce naste, o femeie isi revine mai greu la capitolul libido... Degeaba!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

He he he.. Loreen, sa stii ca noi am tinut 1-1-1. Tu ai fost super eroina cu 3-3-3. Cred ca dupa 3 zile de lactate ma otraveam.

ChrisDun - si Eric are obrajorii rosii uneori si are si pielicica mai aspra, cum povestesti tu. Am intrebat o pediatra (aia veche de Centrul Medical Unirea) si mi-a zis ca asa e pielea lui, mai aspra. Pe mine nu ma multumeste raspunsul asta. Poate imi spui si mie ce ti-a zis a ta! Bafta maine!

Andreeaatan

A trecut si ziua asta!

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Buna la fete.
In primul rand la multi ani tuturor sarbatoritilor din intervalul ce nu am postat imi cer scuze pt. intarziere, sa fiti sanatosi si voiosi si mamici si tatici si bunici si nu in ultimul rand bbtici.
La multi ani sarbatoritilor de azi Tudor Catalin (andreea), Julia Andreea(speranta nu moare - ce-mi place)si Robert (monicica).
Nu am mai postat din cauza unei caderi "pisihice" vorba Loreenei a se citi psihice, dar mi-am mai revenit, ma intreb daca imi voi mai reveni in totalitate dar putin probabil.
Pai sa va spun cate ceva pe scurt - intrucat fata mea nu mai vrea sa pape decat lapticul, in somn care nu e mai mult de 400 ml/24 ore, am ajuns iar la dr. care nici una nici alta m-a trimis la prof. dr.Adrian Georgescu (scrie articole in revista mami)s-o vada si el, a vazut-o si ne-a propus sa ne internam cateva zile pt. investigatii, desi a fost placut impresionat de ce poate face la varsta ei ( sta in fundulet sing., se ridica in picioruse sustinuta, se "converseaza" cu lumea etc. stiti si voi ca si puiuti vostri le fac), si mie mi-a cazut cerul in cap , zic - pt. copil hai in spital- ne internam duminica seara intr-o rezerva la izolare, luni ii iau feti sange in 4 eprubete, din ambele manute ca pe a 4 nu mai reuse-au sa o umple, ei si se puse fata mea pe un plans de am crezut ca am traumatizat copilul pe viata 15 min. mi-a plans cu suspine si o miscare brusca a capului de imi ingheta-se inima de frica, i-a facut si sumarul de urina, urocultura, copro, eco abdominala, si concluzia e una si clara paraclinic e in parametri normali nu mai are nici anemie (cred si eu la cat fier am bagat in ea), organele sunt ok ce sa mai am un pui sanatos fizic, dar exista si un diagnostic si anume - anorexie psihogena - intreb eu care e cauza si raspunsul , "poate ai indopat copilul cu mancare", eu -cum? manca titi cand a inceput sa nu mai vrea sa pape si doar nu pute-am sa-i bag titi cu forta in gura!, "poate ceva tensiuni in familie", eu - pai in afara de starea mea fizica extrem de proasta dupa nastere care a durat cam pana la implinirea a 3 luni ale feti altceva nimic si fata mea a luat in greutate in astea 3 luni, zic! intr-un final dr. "draga cauzele pot fi diverse e iaca asa vrea ea" si uite asa am ajuns acasa azi dupa 3 nopti in care am 6 ore de somn adunate, noroc cu voi ca altfel ma urcam pe pereti salonului, mi-a printat sotul ce a-ti mai scris, dar inca nu am ajuns la zi cu cititul mai am 60 pag A4, dar in noaptea asta am sa dorm.
Asa ca va multumesc ca existati si in ciuda supararilor voastre sunteti atat de haioase si de super mamici, va pe toti mamici si bbici.
Poze, inainte de a ne cadea cerul in cap Cele mai recente poze
Am zis ca scriu 3 randuri si tot la un pomelnic am ajuns.
Noapte linistita la fete si puiuti.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Maaama ce zi naspa am avut...toate mi-au mers pe dos, parca eram batuta-n cap...pana la urma am reusit sa fac tot, ma refer la cina ptr musafiri si juma' de curatenie ca de calcat rufe si alte alea nici din greseala!

ioana - ...buna intrebare! si io m-am mai linistit vazand ca nu-s singura...chiar asa o fi, moartea pasiunii dupa nastere??? oare se mai vindeca?. Mi-e mila de sot saracul da' de mine mi se rupe inima, vorba aia... mai vede cate ceva de vreo 2 ori pe saptamana... cred ca de la casatorie i se trage

voiam sa va mai zic ceva da' ma cheama omu' sa-i fac laptele la kupil, de' biberoanele or fi chestii exclusiv femeiesti...cred ca de la casatorie mi se trage!
va pupam, o seara placuta.

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Loreen, exact aceleasi jucarii am cumparat si eu pt Eva mea azi ; plus inca alte 4 . Sint fff bune! Cred ca deja stii asta.

Mai, mamicutelor de mai-iunie, am inceput sa va citesc mai mult pe voi decit pe mamicile de iulie-august, pt ca bebelusii vostri sint mai mari, aveti experienta mai multa si aflu si eu ce ma asteapta . Eva s-a nascut in iunie si e printre cei mai "batrini" bebelusi la iulie-august, care inca se confrunta cu problemute pe care noi le-am depasit de ceva timp.

Pupici.

Oana C si Eva (29/06/2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_b spune:

Citesc , citesc de cand eram gravida iar acuma m-am hotarat sa sar si eu cu cate o vorba.
Ma numesc Kitty (de la Kristina) si am un baietel Paul nascut pe 28 aprilie 2005.
Sunteti mortale toate si mai ales bebelusii (ca inca sunt bebelusi nu?).

pupici

Kitty

http://community.webshots.com/user/paul_bice

Mergi la inceput