Evenimentele comunitatii-intrebare
Recunosc ca-s in urma cu cititul pe-aici, dar n-am putut sa nu observ astazi cind am deschis subiectele active pe ultima saptamina ca la "Evenimentele comunitatii" sint foarte multe topicuri (mult mai multe decit de obicei...)
M-am gindit instantaneu ca am ratat o gramada de aniversari... cind colo NU... sint subiecte deschise cu o luna sau chiar o luna si jumatate inainte... Eu zic ca e de laudat dorinta unora dintre membrii DC de a nu lasa nici un puiut nefelicitat de ziua lui, dar chiar cu atita timp in avans? Cred ca-i cam mult... si se pierde (zic eu) si din spontaneitatea aceea cu care sarim toti sa-l felicitam pe cel sarbatorit...
Sau s-au modificat ceva reguli si io-s pe dinafara?
Carmen
Freia spune:
nu s-a schimbat nimic Pegasis.
Am observat si noi avalansa de subiecte timpurii.
speram sa nu se mai intample astfel de avalanse.
Freia si Alexa
Adela spune:
Si eu sper sa nu se mai intample. (paula2003 plizzz nu mai pune evenimentele cu o luna inainte)- de exemplu in elvetia se spune ca aduce ghinion daca feliciti pe cineva inainte de ziua lui- Intuiesc ca intentiile tale sunt bune dar isi pierde din farmec sa postezi asa timpuriu un eveniment!
Io una nu vreau sa-l anuntati pe cupilu meu cu 1 luna inainte.... acuma cand nici nu pot sa-i mai sterg datele de la paginuta personala - poate ne spune ADMINUL de ce....
Adela , mamica de
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61389" target="_blank"> Mos Craciun pentru Silviu
roxana1974 spune:
N-am sa fiu asa de blanda ca voi...mi s-a parut de un teribil prost gust sa deschida atatea topicuri, "la norma" pentru copilasi si persoane pe care nici macar nu le cunoaste, doar de dragul de-a aduna puncte..si cu o luna, unele chiar mai mult...inainte :(
...unii dau prea mult din coate ...
carmenp spune:
aoleu okii mei si eu am observat si zau, sa nu se supere aniversatii pe mine, dar consider ca e prea devreme sa ii felicit cu atita timp inainte...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
Sabina spune:
io cred ca le cunoste, ca sunt de la mamici noi-dec 2003, cand e nascuta si fetita ei.
deci nu le-a pus aiurea in tramvai...doar ca...un pic prea devreme:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
conchita spune:
si eu ma speriasem ca am ratat sarbatori ale fetelor+bebelusilor pe care le cunosc si carora mi-am dorit sa le urez ceva frumos. noroc cu atentionarea Adelei, ca daca n-ar fi zis ea, n-as fi bagat de seama ca fac urari cu 3 luni inainte. scriu aici ca sa imi cer scuze, nu de altceva. n-am vrut sa poarte ghinion.
iren spune:
Io recunosc cc ca m-am distrat copios vazind doo pagini pline de evenimente postate de Paula, care evenimente erau puse cu cel putzin o luna inainte
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
paula2003 spune:
Scuze, nu am vrut sa va supar, nu se va mai repeta.
Multumesc de intelegere si de atentionare.
Paulacu Paul sau David???? 32+ siAlexandra
marius spune:
E important ca s-a inteles ce era de inteles. Meritorie ideea dar lasa de dorit modalitatea, sau ma rog se putea si mai ... altfel.
Va doresc o zi minunata tuturor!
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro