Aspirante optimiste-165
Raspunsuri - Pagina 7
AYSHA 2 spune:
Buna dimineata, fetele mele dragi ! Ce mai faceti, ovulatii, ceva, chestii, trestii ?
Pentru ca ieri am avut o stare de greata aparent inexplicabila, chiar daca am spus ca mi-e frica, azi dimineata, la ora 5,30 (
nu am mai putut sa dorm)mi-am facut un test si surpriza....IIcare se vad si din avion, super claaare !
Yupiiiii !
Dupa cum am mai spus, a fost o luna putin atipica, in sensul ca am prestat a doua zi dupa ce am ovulat si pentru ca nu credeam ca am vreo sansa am facut si joging !
Ca sa nu mai spun ca am consumat si ceva alcool ( in cantitati mici , ce-i drept, pe la unele sindrofii..)Ca sa nu mai spun ca sotul are astenospermie ! ( Cei de la alte subiecte ma stiu ca pe un cal breaz!)Deci daca Doamne-Doamne vrea, se poate...
Nici nu va inchipuiti cat sunt de fericita !
M-a enervat sotul de dimineata pt. ca nu este acasa si are telefonul inchis, nu pot sa-i spun vestea cea mare
Dar ma uit la test si imi trece....
Va pupa pe toate
Aysha
5 fix
P.S. E prima data cand semnez asa ! Vaaaai
alexia28 spune:
FELICITARI AYSHA

Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos

Haideti fetelor ca se poate. Iata inca o
.

zamfir.mel spune:
FELICITARI AYSHA 
A VENIT MOSUL MAI REPEDE LA TINE.MULTA SANATATE SI SARCINA USOARA.

TOATE FETELE,
mel
Tabitha spune:
Aysha 2: E o vorba (dintr-un cantec): cine-ncearca reuseste, deci sunt fericit, Visul meu de-nceput azi s-a implinit!
Iata asadar ca azi tu esti norocoasa, maine va fi alta si tot asa, pana ce vom pleca toate la gravide. Bravo tie: ai demonstrat ca se poate si ca trebuie sa perseveram (nu neaparat sa facem o obsesie din asta).
Ma bucur enorm pentru tine si ai grija sa tragi piciorul bine, sa te urmam si noi.
Tabi
simonette spune:
Aysha, asta da surpriza! Bravo, FELICITARI! Nici nu stii cat ma bucura vestea ca se poate, ca mai sunt si cazuri fericite! 

Sa-ti dea Bunul Dumnezeu, o sarcina usoara si un bb sanatos si zglobiu!
Si pentru toate celelalte fete, multi

si multe

! Fetelor...se poate!!!
martha78 spune:
Aysha, bravo, felicitari!
Imi pare bine ca ai reusit, sper sa te urmam si noi curand; iti doresc sa ai o sarcin a usoara si un bb sanatos 
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
simonette spune:
Martha,pe unde mi-ai fost tu in ultimul timp? Ca io nu prea te-am mai vazut! Ce mai faci? Uite
de la mine, sa-ti poarte noroc!
GeorgianaI spune:
Buna dimineata!
Aysa2, felicitari,sa ai o sarcina usoara si un BB care sa iti aduca numai bucurii!
Va pup pe toate si revin, ca am putintica treaba!
Tabitha spune:
simonette: pe cand vii cu al treilea test, care sa fie pozitiv de data asta, ca de nu... ne suparam pe mama lor de rushi.
HAi, zi-ne cand il faci, ca sa-ti tinem toate pumnishorii.
Eu pup la tine.
Tabi