Aspirante optimiste-165

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

asi iou sa numa doala

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Buna dimineata, fetele mele dragi ! Ce mai faceti, ovulatii, ceva, chestii, trestii ?
Pentru ca ieri am avut o stare de greata aparent inexplicabila, chiar daca am spus ca mi-e frica, azi dimineata, la ora 5,30 (nu am mai putut sa dorm)mi-am facut un test si surpriza....IIcare se vad si din avion, super claaare !
Yupiiiii !
Dupa cum am mai spus, a fost o luna putin atipica, in sensul ca am prestat a doua zi dupa ce am ovulat si pentru ca nu credeam ca am vreo sansa am facut si joging ! Ca sa nu mai spun ca am consumat si ceva alcool ( in cantitati mici , ce-i drept, pe la unele sindrofii..)Ca sa nu mai spun ca sotul are astenospermie ! ( Cei de la alte subiecte ma stiu ca pe un cal breaz!)Deci daca Doamne-Doamne vrea, se poate...
Nici nu va inchipuiti cat sunt de fericita !
M-a enervat sotul de dimineata pt. ca nu este acasa si are telefonul inchis, nu pot sa-i spun vestea cea mare Dar ma uit la test si imi trece....
Va pupa pe toate
Aysha 5 fix
P.S. E prima data cand semnez asa ! Vaaaai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

FELICITARI AYSHA
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos

Haideti fetelor ca se poate. Iata inca o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zamfir.mel spune:

FELICITARI AYSHA A VENIT MOSUL MAI REPEDE LA TINE.MULTA SANATATE SI SARCINA USOARA. TOATE FETELE,

mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Aysha 2: E o vorba (dintr-un cantec): cine-ncearca reuseste, deci sunt fericit, Visul meu de-nceput azi s-a implinit!

Iata asadar ca azi tu esti norocoasa, maine va fi alta si tot asa, pana ce vom pleca toate la gravide. Bravo tie: ai demonstrat ca se poate si ca trebuie sa perseveram (nu neaparat sa facem o obsesie din asta).

Ma bucur enorm pentru tine si ai grija sa tragi piciorul bine, sa te urmam si noi.

Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Aysha, asta da surpriza! Bravo, FELICITARI! Nici nu stii cat ma bucura vestea ca se poate, ca mai sunt si cazuri fericite! Sa-ti dea Bunul Dumnezeu, o sarcina usoara si un bb sanatos si zglobiu!

Si pentru toate celelalte fete, multisi multe! Fetelor...se poate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Aysha, bravo, felicitari!
Imi pare bine ca ai reusit, sper sa te urmam si noi curand; iti doresc sa ai o sarcin a usoara si un bb sanatos

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Martha,pe unde mi-ai fost tu in ultimul timp? Ca io nu prea te-am mai vazut! Ce mai faci? Uite de la mine, sa-ti poarte noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata!
Aysa2, felicitari,sa ai o sarcina usoara si un BB care sa iti aduca numai bucurii!

Va pup pe toate si revin, ca am putintica treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

simonette: pe cand vii cu al treilea test, care sa fie pozitiv de data asta, ca de nu... ne suparam pe mama lor de rushi.

HAi, zi-ne cand il faci, ca sa-ti tinem toate pumnishorii.

Eu pup la tine.

Tabi

Mergi la inceput