Aspirante optimiste-165

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata la gagici! O zi minunata va doresc!
Sorina,f. logic ceea ce ai scris tu despre cicluri anovulatoare! Ma simt vizata, de aceea, trebuie sa-ti spun, ca eu sigur am avut ovulatie! Si totusi CM intarzie, iar testele au iesit negative! Sunt deja in ziua 39, a unui CM de 31-33 zile, si in ziua 24 dupa inseminare! Daca a mai trecut cineva prin asta, rog sa-mi spuna si mie doua cuvinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Simonette,ai facut inseminare cu Cezara ?
Eu am fost la ea luna asta in z. 14 si mi-a spus ca am ovulat cu o zi inainte, ca mai aveam un folicul de 19 mm si endometru de 9,5 mm.Am intrebat-o daca mai am ceva sanse luna asta, mi-a raspuns, putin cam neincrezatoare, ca da...noi ne-am facut "datoria"
Acum sunt in z. 34 (record absolut pentru mine, la un CM de 28, 29 maxim 31 de zile )Sanii imi pocnesc si am dureri ca la CM motiv pentru care nici nu ma gandesc sa fac test. Eu cred ca m-am dereglat de la AC pe care le-am luat luna trecuta ca sa tratez un chist, cred ca de acolo mise trage .Mai ales ca am facut si sport (ca o tampita)acum o saptamana !
Vroiam doar sa-ti spun ca se poate sa ai ciclu ovulator si sa ai intarzieri (din diferite motive)asa ca mai ai rabdare, poate e de bine !
Sa fie cu ochisori !
Va pupa pe toate
Aysha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

simo,mai asteapta 2-3 zile si daca tot nu vine fati un test clear blue sau unu de singe eventual;s-au mai vazut cazuri de teste fals negative.
Aysha,faci si tu inseminari cu cezara bucur?cum ti se pare?eu oscilez intre ea si protopopeasca la medsana pen fiv...

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Aysha,da cu Cezara, am facut inseminarea. Vezi ca poti avea dureri ca la CM, si sa fie sarcina! Eu asa sper sa fie la tine! Sa stii ca Cezara, nu da sperante aiurea, daca a zis ca da, atunci e 'da'! Deci, mai ales ca ti-a intarziat, ai putea sa faci totusi un test!
Valentina,din punctul meu de vedere, Cezara e superOK, dar tu sa faci asa cum simti si multa bafta! Tu zici ca s-au mai pomenit cazuri de teste negative...poate unul acolo, nu doua! Acum, nu stiu nici eu ce sa mai cred...Cezara a zis ca ea, amandoi copilasii, i-a facut cu cate trei teste negative! Dar ea o fi avut asemenea intarzieri cand facea testele alea???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

V multumesc pentru urarile voastre!
Anangelce bien ar fi fost sa anunt ca eu sunt dar lasa ca vine si randul meu. Sora mea e bine, sotul a primit foarte bine vestea iar eu tare imi doresc sa fiu si euca as vrea sa fim gravidoase impreuna!
Simo ma bucur ca nu sunt singura cu mancarimiIo ma gandeam si babeste:ma mananca, se vindeca!
Vale, lasa ca de maine vine zapada si la noi
In alta ordine de idei.....ziua 12 la mine, se presteaza din greu
Va pupicesc pe toate, fara exceptie

Nunta

Mergi la inceput

Floricika,spor la treaba! Sa fie ca la surioara ta, sa blimbati impreuna bebeii! Cum se simte surioara? A fost la dr.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Vale,eu nu am facut inca inseminari cu Cezara. La FIV nu stiu cum este. In general se vede ca stie ce vorbeste, nu bate campii, este la obiect, dar din cauza ca este foarte cautata, este foarte expeditiva. Daca stii ce sa intrebi si sa tragi de ea, iti raspunde corect, daca nu, iti face ce stie ea, fara sa explice. Un lucru foarte important : nu este spagarita !
P.S. Multumesc pentru urarile pe care mi le-ai scris cu ocazia zilei mele onomastice ! Iti doresc si tie sa ti se implineasca visul, indiferent ce dr. alegi.
Simonette, nu imi fac test pentru ca mi-e frica de liniuta solitara ca de bau-bau !

Mergi la inceput

Aysha,mare adevar ai grait despre Cezara! Asa e cum spui tu! Despre test, nu insist ca io sunt mai rau decat tine! Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Salutare gagici!
Eu sunt in ziua 10 si de ieri am niste dureri de ovare de stau cocosata.Habar nu am ce e.Poate acum se vad efectele a 3 luni de bu E prea devreme pentru ovulatie ca eu am ciclu de 32 de zile si deci ovulatia prin ziua 18.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa va salut

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput