Aspirante optimiste-165

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata la inceput de iarna! Aseara ningea ca-n povesti!

Cate osi cate un pt. fiecare aspiranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

iata vin colindatori..florile dalbe...seara pe la cantatori...
a nins lumeeee!am stat aseara numai pe geam,ce minunatie!
simo,ai va't ce fulgi maari si desi!sa fi fost ashea la o cabana la munte,sa arda focul in semineu,eventual cu o blana de chelvasoz la picioarea,ce zici?
dracusorule,am trimis pm!
pup iuu!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Da!!!!Valentina,era o minunatie! Acum imi imaginez ceea ce spuneai tu...mai lipseste un vin fiert cu bucatele de mar si scortisoara...s-o pastrama de berbecut! Mmmm, yamiii!
Eu sunt nascuta primavara, iarna-i minunata, dar nu in Buc. unde a doua zi e o flescaiala si o noroiala...insa primii fulgi intotdeauna sunt superbi! Te fac sa devii nostalgic...incepe sa-ti miroase a portocale si a brad! Si a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

buna frumoaselor, m-am intors si io din calatorie. A fost una urata rau dar a trecut. Am intrat fara sa vreau intr-o stare de depresie extrema foarte nasoala. A trecut, acum sunt OK!

Va pupic pe toate!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La Cluj acum se chinuie sa ninga

Laurici bine ai revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Dragelor,
nu am mai intrat pe DC de o saptamana, fiind foarte absorbita de ce mi s-a mai intamplat de la postarea anterioara. Adica, aproape in fiecare zi mici intepaturi in burta (acum localizate doar in partea dreapta) au continuat, fara sa ma alarmeze insa foarte mult. DAR, am inceput sa am ameteli, cam la 3 zile dupa si, din cauza ametelilor, am si senzatii de greata si slabiciune-aproape lesin (asta mi s-a intamplat deja de 2 ori)!

Nu va spun cate sperante imi da combinatia asta...As vrea sa stiu si parerea voastra. Pana saptamana urmatoare (cand va fi ziua 28 a CM) nu pot folosi insa Clear Blue-ul pe care mi l-am cumparat deja! Un test de sange inainte de ziua 28 e relevant, spune daca esti cu sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

stancuta, nu vrea sa te desumflu iubita, dar din ce inteleg..e putin devreme ptr simptome...
mai asteapta putintel, k e tare urat sa pici asa de sus..
tin pumnii stransi..sa iasa cum vrei tu!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by MirelaV

stancuta, nu vrea sa te desumflu iubita, dar din ce inteleg..e putin devreme ptr simptome...
mai asteapta putintel, k e tare urat sa pici asa de sus..
tin pumnii stransi..sa iasa cum vrei tu!

Multumesc Mirela, eu sper in continuare sa fie ceva-ceva in burtica, pentru ca nu mi s-a mai intamplat niciodata sa am simptomele de care vorbeam, si in plus fiecare organism reactioneaza diferit fata de sarcina. Va tin la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

ei....aspirantele pe pag.2??????????????

va trag bataitza!!!!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fetelor, bagati un nou capitol, ca ma grabesc!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput