Oana, m-ai intrebat de mucus abundent. Din ala de care zici tu, nu am, dar si ieri, si azi la niste n ore dupa ISA (azi pe la 4 ore dupa)a fost mucus fertil foarte abundent (dar chiar mucus sa fi fost?)cu ceva tenta portocalie, nu sange, dar ceva tot era. Si nu s-a folosit nici o solutie roz la prepararea
. Pe chiloti nu era nimic. Daca era mucus, de ce era colorat? Daca nu era mucus, atunci ce era? Si coloratura nu este de la ovulatie, ca am avut-o si ieri. uffff! Asta asa, ca prea eram eu linistita 
Pai nici pe mine nu m-a lamurit nimeni ce era cu pata portoclaiu-bejulie-rozie... 

Carmen.cita, nu era pata, era o gramada de ceva intinzacios de culoare transparent-partial-portocaliu-pal
Alexia eu cred ca ciudateniile pe care le avem la 30 de ore de la pregnyl au de a face strict cu acest pregnyl, pentru ca nici una dintre noi nu a avut asa ceva inainte de inseminare si inainte de acest pregnyl.
Sperma preparata nu cred ca are cum sa iasa la 4 ore de la inseminare sau la 10 sau la 20, caci daca e sa cada, cade de la primii pasi pe care ii facem.
Dar promit sa o intreb vineri pe Moisa ce este cu acest mucus abundent la 30 de ore de la pregnyl. La unele dintre noi acest mucus e bejuliu, la altele roz, la tine portocaliu, la mine avea chiar si o mica crusta maronie in el.
Am vorbit cu o prietena, medic stomatolog si mi-a confirmat tinctura in loc de estrofem si a zis ca pot incerca si tinctura de lemn dulce.... Incerc....

Carmecitooo pata de implantare cumva, in situatia ta???
Stati, ca iar am verificat: eu cred ca este mucus ca nu miroase a
asta e, l-am si mirosit acum! Si iar niste irizatii de data asta maronii. hmmm. Sa fie de la ovulatie...sa fie de la procedura de inseminare...sa fie pur si simplu sa-mi dea mie dureri de cap...