FIV (49)
Raspunsuri - Pagina 15
cristinici spune:
Ce de fete din "generatia de aur". Multumim ca ne mai incurajati cu reusitele voastre.
Cami bafta maine la ET sa fie intr-un ceas bun
Mishi speram ca esti bine./
Ce ma stiti de Danutza, a inceput un nou FIV?
Suntem alaturi de voi si va tinem pumnii.
la toata lumea
cristinici
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Azi am facut ET-ul si am 4 embrioni in burtica! Va multumesc tuturor pentru ca v-ati gandit la mine! Rezultatul il voi avea pe 5 decembrie ... pana atunci voi sta cuminte si astept sa vad ce-mi va aduce mosul!
cu 
... pana la proba contrarie!
Cami
Avalon spune:
Multa bafta, Zisacami, sa dea Domnul ca de sarbatori sa ai cel mai frumos cadou, un cadou mult asteptat si dorit!

nicole74 spune:
Multa bafta Cami!
Dumnezeu sa va trimita ingerasii mult asteptati!
Pupici
Nicole & Ioana Alexandra
poze
Pia spune:
Buna dimineata, frumoaselor. Fetele care sunt acum in focuri multa multa bafta si noroc si sa veniti cu vesti bune.
Karula,Ileana, Tia, Anemona, Gabid, Anis, Monica-Elena, Vali si-mi cer scuze daca am uitat pe cineva, pupici la voi si bafta in tot ceea ce faceti.
Lachione eu am luat o pauza de scris pe forum ca ajunsesem sa ma implic prea mult , dar n-am rezistat sa nu intru sa va urmaresc din umbra.

pt.voi toate
lauion spune:
Hop si eu din 'cutia cu maimute', daca tot s-au aratat fetele din vechiul val, n-am mai rezistat si am iesit si eu!
Fix acum un an facem ET-ul si eram destul optimista dar constienta ca mai mult erau sanse sa nu iasa decat sa iasa! A fost un FIV cu tot tacamul: hipestimulare, spitalizare dar si un embrion care s-a prins.
Din pacate la 8 saptamani de la ET am crezut ca mi-a cazut cerul in cap - sarcina oprita in evolutie - am fost daramata si numai dragostea sotului meu m-a pus iar pe picioare! Acum stau cu 4 embrioni la congelator si nu pot face ET-ul din cauza urmelor lasate dupa FIV combinate cu efectele fizice ale pierderii sarcinii.
Dar nu disper, Dumnezeu stie ce e mai bine pentru fiecare! Si stiti ceva, sunt sigura ca vom avea un copil (al nostru biologic sau adoptat).
Va
pe toate si multa bafta celor care sunt acum in cursa!
Si cate un
special pentru bebelusii vostri indiferent cum au ajuns la voi.
gabid spune:
Ma bucur ca nu ati uitat de mine si de primul FIV-ulet de pe forum!
Sunt alaturi de voi!
In asteptarea invitatiei la interviu pentru emigrare CANADA...
Gabi si Moni 4 ani.
anis spune:
MRL....si eu am facut 8 inseminari ianinte de FIV.Iti doresc ca asta ultima ,sa fie cu noroc!
AniS si
Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Kariris spune:
ANIS, 
Sunt o aiurita! Am fost la birou, mi-am aruncat ochii pe forum, am postat si am plecat acasa pt ca ma durea tare coloana. Pe drum mi-am adus aminte de tine ... dar nu mai aveam cum modifica. Cum sa uit eu de tine? Pai pe tine ca si pe Monica v-am prins "live"! Eram deja activa cand se consuma fericitul eveniment!
Te pup, o pup dulce pe frumoasa Ingrid si...daca nu esti suparice pe mine mai vorbim pe PM.
Cami, sa fie intr-un ceas bun! Sa-ti aduca mosul cadoul mult asteptat!