anticonceptionale locale, de care ?

anticonceptionale locale, de care ? | Autor: SIMONABB

Link direct la acest mesaj

buna la toata lumea
am nevoie de sfatul vostru: ce anticonceptionale locale sunt cele mai recomandate/eficiente/ usor de folosit ?

multumesc mult

http://community.webshots.com/user/simonabb

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Simona, toate anticonceptionalele locale sunt usor de folosit, sunt sub forma de foite, supozitoare vaginale, geluri sau spray-uri, se introduc in vagin cu cca. 5-15 min. inainte se a trece la treaba si nu trebuie sa te speli mai devreme de 2-4 ore dupa . Daca trageti o dubla mai trebuie introdus unul indiferent cat timp a trecut. Daca l-ai plasat si timp de 4 ore nu treceti la treaba iarasi mai introduci unul - daca inca speri sa se intample .

Cumnata mea a folosit ani de zile foitele acelea chinezesti si n-a avut surprize, insa eficienta lor cf. studiilor este redusa (20 de sarcini la 100 de femei, intr-un an de folosire excusiva); de obicei se recomanda asocierea lor cu alte met. de bariera (prezervative, diafragma) si unele dintre ele au chiar componente care neutralizeaza virusul HIV.

Si pe mine ma bate gandul sa le incerc dar mi-e teama ca n-o sa rezist fara sa ma spal si apoi ovulele la care ma gandeam eu sunt si cam scumpute (180.000/10 buc. - ajung la 4 cutii/luna sigur, ma baga in sapa de lemn) Contracept M se numesc si se gasesc in farmaciile Sensiblu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Simona eu am folosit cu succes ovulele si crema de la Pharmatex. Nu am avut surprize, numai ca sigur ca e o conditie: nu trebuie sa te 2 ore speli inainte si 2 ore dupa in special cu sapun.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Mergi la inceput