Mesaj virusat pe tel mobil?!

Mesaj virusat pe tel mobil?! | Autor: Iubika

Link direct la acest mesaj

Mi`a zis cineva de curand ca ar exista mesaje care odata trimise pe un alt mobil, il viruseaza.... si mai departe?

Stiti ceva despre asta? Eventuali "antivirusi" pentru protectia proprie? Sau cum se recunoaste un astfel de mesaj?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

io cred c-a ras de tine

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by MirelaV

io cred c-a ras de tine

Asta inseamna ca si www.pcworld.ro/?page=node&id=1786" target="_blank">PC World rade de toata lumea?

Si asta e doar un articol pe aceasta tema....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuri spune:

exista 2 tipuri de "virusi" pentru telefoane.
1.pentru systemele sysol,vsl etc. (tipurile de telefoane ca samsung nxxx,e700,r2xx,etc.)
2.pe systemele de telefonie dotate cu windows ce si os2.
in primul caz se foloseste un format de mesagerie diferit de mesajele text,care se numeste pdu message.
acest mesaj este folosit in scopuri "pasnice" de catre serviciile de telefonie mobila pentru setarea telefonului.ceva de genul setari server mms , configuratii gprs.aceste mesaje se trimit in format hexazecimal si apar brusc pe ecranul telefonului,urmand ca utilizatorul sa le activeze odata cu salvarea lor in memorie.
aici se foloseste un cod de producator care odata trimis la un telefon,blocheaza telefonul sau il face neutilizabil(se foloseste in ambele cazuri si nu asteapta o confirmare de la utilizator)
Cea de-a doua categorie se foloseste dupa cum am spus in sistemele activate de windows ce si sunt de mai multe feluri.
Unul dintre ele consta inr-o trimitere de mesaj care depaseste bufferul de mesaje,ceea ce duce la blocarea tel.
Sunt mult mai multe forme de virusi si complexitatea lor creste odata cu nivelul inalt al sistemului de operare care activeaza telefonul.
Cred ca tu nu poti face nimic intre timp.Doar daca ai cunostinte in programarea pocket pc si mobile iti poti creea un mic programel care sa controleze mesageria si serviciu de fax(cele doua care creeaza probleme de obicei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

uiiii...io intelesesem altceva. sorry

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput