Cluj rulz! (reloaded - 21)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
roxana1974 spune:
Salutare. Scurt/2 iarasi a abia am sosit cu intarziere la job si am mult atreaba.
Flo, cum ti-ai dat seama ca are ceva in gurita? Hmm..
Ancuzza, io am citit ceva articol cum ca mucisori pot fi si de la dinti, dac anu au febra...acum Serban cred ca are o combinatie, poate ca de la dinti a avut imunitatea mai scazuta ca de ieri si tuseste mai ales dimineata, o tuse expectoranta care se rupe si nu pare sa aiba febra si nici rosu in gat.
Simo, in conditiile date, musai sa viu dupa sirop de brad, da-ne un semn :)
Mariana, pupici la . Sa inteleg ca Stefi iti mananca urekile?
...unii dau prea mult din coate ...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nonna spune:
Salutari si de la noi, suntem bine sanatosi dar eu la fel de ocupata si mai ales f. obosita tot timpul. Acum m-am trezit la 11 si dragul de Vladut a iesit incet din camera si s-a uitat la desene aproape doua ore pana am binevoit sa ma ridic din pat.Is asa de franta ca as putea dormi o zi intreaga
. Sambata viitoare sunt de garda toata ziua si poate treceti pe la farmacie si mai vorbim. Va dorim sanatate si spor la treburi,
Simona si Vladut
baby-boom spune:
Salut!!!
Anca, io zic sa-i dai in jud'cata pt. disturbarea ordinii publice....din greseala vazui la carcotashi ca au data stia amenda unei tanti fiindca "pisica ucigasa" din posesie persinala a dat iama in puii vecinului.....da mama cucoshu'n consemn!!!!!
Roxana, avea limba incarcata, albuie, ca si cum tocmai ar fi baut laptic...si era tot timpul asa.... aia de jos abia se vede, zici ca e usor bronzata pe un perimetri de 2/2 cm....
Mariana, care datorie??? Poate invers, ca Adi n-a vrut sa ia bani pt. filmul care l-am developat...a zis ca ne rafuim noi doua
...si iar nu fusei mult timp in oras, ca sa mai pun banuti la posta....dar azi de aia vreau sa merg, ca am un pachetel pregatit pentru Mariuca!!!
Fetelor, nu ati vazut ieri emisiunea de la acasa tv???...povestiri adevarate...de la 5 juma'...a fost Mariuca si Bella.....am plans de m-am spart...am ratat emisiunea da' la 12 juma noaptea am vazut-o in reluare....mi s-a rupt sufletul!
VA sarut!!!!
....si sunt de acord sa ne vedem maine!!! Abia astept
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
TatianaG spune:
Florina, nu cred ca ne-am intersectat la Provita, avand in vedere diferenta de 5 luni intre Elise si Clara.
Florina, Roxana si Mariana, i-am dat Clarei din partea voastra. Chiar avea nevoie, caci am avut o noapte
... Dupa ce m-am bucurat ca in sfarsit ii ramane ceva in stomac, ieri dupa masa chiar a mancat bine - supa de legume cu pui, banane si paine prajita - a facut febra 38,5 care n-a vrut sa scada nicicum sub 37,5, cu toate doftoriile date. Toata noaptea am vegheat-o, am spalat-o cu apa cu otet, dimineata am invelit-o si in prosop umed (pe langa medicamente). Acum e bine, fara febra - sper sa nici nu mai faca. Dupa doua nopti dormite iepureste suntem cam zombi - eu mai recuperez cat pot, dar sotul, prea putin.
Ancuzza, fa rost de un catel de vanatoare si lasa-l in curtea vecinului. Sigur se va distra cu cocosul!
Eu fug la somnic, pana doarme Clara sa ma odihnesc si eu un pic.
Tatiana 32+ cu 2
si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
ancuzza spune:
fetelor, multam de idei! io in schimb tare bine il vad pe dumnealui cocosu' intr-o oala
zau! sper sa fie pus la fiert cat mai curand...nu de alta, da acu canta la 5, predecesorul lui vara trecuta se trezea la 3!!!! ce mai, ii doresc viata scurta sau o laringita pe cinste!
acu ralu draga, crezi ca se calmeaza cu neste gainuse...sau devine si mai cocos...
stanca, mergi marti dimi sau dupa-masa?
un mare pt. clara si sanatate multa!
si inca un la voi toate si ai vostri pui!
asi spune:
Pe la 5 dupamasa ma duc.
Bine ar fi sa fie prevestitoare de bebe durerile astea.O sa va anunt daca e.Peste vre-o 2-3 saptamani.
Sambata pot si eu sa vin la intalnire.
mariana tache spune:
Oare se contureaza intalnirea de maine???
Pana acum ne-am inscris asa:
1. Mariana
2. Florina
3. Stanca
Cine mai doreste, ci ne mai pofteste???
Haideti fetelor, ca avem locuri suficiente si nu costa nimic inscrierea! Cu participarea...golim buzunarele!
Roxana, da. Stefan imi roade urechile. Poate sa confirme si Stanca, ca m-am intalnit azi cu ea si a vazut ce poama am!
Florina, habar nu am avut ca noi doua avem o rafuiala! Barbatii astia... toti sunt dintr-un aluat! Deci nu sunt chiar asa datoare pe cum ma credeam! Dar stii, era mai bine sa fiu si eu datoare, ca asa aveam motiv sa ma vad si eu cu tine, Stanca si Anca. Acum nu mai am sanse.
Stanca, Stefan mi-a urlat pana la trecerea de pietoni. De acolo s-a calmat si a venit frumos pana acasa. Chiar am redevenit prieteni!
Ancuta, faina faza cu cocosul! Cred si eu ca solutia ideala e cu oala. Sa ne chemi la supa!
nonna, garda usoara pe sambata! pt gasca!
Nu uitati ca maine ne intalnim! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
A! Sa stabilim si locul si ora!
Sa ramana tot Napoli Centrale, nu? Ora?
E ok 17.00 ?
Ziceti si voi! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
ancuzza spune:
io nu pot maine, ca am a 3-a iesire in nocturna cu tati si ceva prieteni! a 3-a de cand o am pe ale!!! am programat-o deja pe buni...
mariana, io zic ca poti sa te intalnesti cu noi, datornicele, chiar si daca tu nu esti.. nu, fetele?