Cluj rulz! (reloaded - 21)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
baby-boom spune:
Salut, dragele mele!!!!
Simona, bine ai revenit!!! asteptam povesti si poze....
...din pacate nu stiu daca se poate boteza in post.....nu e mai frumos de boboteaza???? Pe mine ma batea mama la cap s-o botez asa pe Elise, da' ea e nascuta-n iulie, deci .....inc-o data bine-ai revenit
!
Fetele, repede intalneala, ca vine si Simona!!!!!!!!
Anca, asa ramane, atunci luni sau marti!!!
Si io am niste problema cu Elise, ca a facut o ciuperca in guritza...si sub buric, chiar unde incepe prunitza...nu-i grav, da' nu-i place sa fie cremuita, deci greu cu tratatu'!
Roxa, super bun deal, zau!!!! Si v-ajung 10.000 de finisat, acum ii ziceam si lu' Mihai, si zice ca-i beton afacerea
Gata, pt. acu' ca a venit zbiru
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
baby-boom spune:
Tatiana, noi nu ne-am vazt la Provita???? Trebuie sa ne fi vazut....da' nu tiu minte!
M-ai omorat cu faza cu creioanele sub bluza sa deseneze bebeii...pentru mine e faza saptamanii, mi-au dat lacrimile nu alta
...te rog din suflet s-o pupi din partea mea, ca atat te bat la cap pana o faci........ Clarei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
asi spune:
Sunt si eu de acord pe luni sau marti.
Nu prea am chef sa scriu ca iar sint singura si azi noapte m-a chinuit o durere de ovare de am crezut ca plec la urgenta.
Marti ma duc la calugaritele de unde l-am luat pe Razvan si vreau sa le duc niste poze.Acum trebuie sa-mi studiez cd-urile sa vad care.
Noapte buna!
Familia mea
Razvan
roxana1974 spune:
Salut fetelor. Sunt franta, dar nu am rezistat tentatiei sa intru si sa va vad (citesc) un pic
Simona, bine ai revenit, ne-ai lipsit!!! Neaparat pune-ne niste poze si gandeste-te cand esti available sa facem o intalneala numai intre noi fetele, fara copilasi, la o barfa!
Tatiana, vai ce fetita scumpa ai! Pup-o si din partea mea. Iti tin pumnii sa ai inca doi bebelusi mari, frumosi si sanatosi si sa te ajute si Clara sa-i cresti :). Bafta multa!!!
Ancuzza, Serbanel e un pic mai bine. A dormit prost si la amiaza din cauza mucisorilor, dar acum seara a stat la demucizat cu pompita si sper sa fie mai bine. Am convingerea ca nu e racit, ca e de la dinti. Nu are febra deloc, ii curge doar nasucul, rau de tot si balesteeeeeeeeeeeeeeeeee intr-un hal fara hal! Si e si foarte umflat la canini...nu mai zic de reprizele de urlat noaptea...Azi n-a mai plans asa de rau dupa mine dimineata...plecam asa de trista la serviciu plus ca mai nou fac si ore suplimentare...
Flo, ce face Elise mica? Cum a reusit sa faca chestia aia?
Mariana, am uitat sa zic ca apt e la et 3 din 4. Zi ce fac baietii?
No, ce facem cu intalneala fetelor? Sambata asta nu pot decat dupa amiaza spre seara, iar Duminica nu pot deloc eu sunt singura dimineata si seara e ziua lui Darius al Mihaelei, face 1 an si suntem invitati si noi sa-l vedem cum sufla in lumanarica :)
Va pup,
noapte buna!
...unii dau prea mult din coate ...
baby-boom spune:
Hi!!!
Roxa, cu aia din guritza nu stiu cum s-a pricopsit....eu banuiesc ca de la faptul ca mananca peste noapte la tzitza si 'jeaba o spal io pe dinti seara...ca laptele ala acolo ramane....
...si aia de jos, de sub buric mi-a zis doctoritza ca a dus mana dupa ce a bagat-o in gura si voila....asta zice, asta o fi...
....i-am badijonat acu' gura, cu forta evident...asta nu deschide gura nici de-i dai bomboane, da' pt. medicamente!!!!!!!
Deci cu intalneala intre gagici pe saptamana urmatoare, nu???
Stanca, ce ai la ovare???? ca ai mai zis ca te dor.... sa te faci bine, o.k.????
..da' nu poate fi semn ca muncesc si ele pt. bebe???? Doamne Ajuta!
salut fetelor!!!
poze cu noi
mariana tache spune:
Fetelor, oare de ce mi-e asa drag de voi??? Vorba Roxanei, oricat de obo sunt, nu pot sa nu-mi arunc ochiadele pe aici.
Simona, bine ai revenit! Nu-mi vine sa cred; de vreo doua zile te-am pomenit (asa cum ai observat ) si repede ai sosit ca la apel! Telepatia, bat-o vina! Abia astept sa ne pove cum ti-a fost si sa ne arati poze.
Si sa stii ca, de cand ai plecat, am avut o mare intalneala, cu catel, cu purcel (adica mama+tata+copii) si o intalneala ratata. Asta ratata trebuia sa fie numai de fete, la o barfa. Si m-am gandit eu, asa cum sunt mai
, ca tu ai fost cauza rateului! Adica: cum puteam noi sa ne intalnim de doua ori in lipsa ta?! Era chiar nesimtire
! Trebuia sa ne vedem si cu tine, ca prea esti secretoasa si nu vrei sa-ti arati fata!
Asa ca ar fi cazul sa te pregatesti pt intalnire! De data asta nu mai scapi! Nu-i asa fetelor?
Si ca sa fim f operative, sa nu avem mult timp pt gasit scuze, propun sa ne vedem sambata asta, asa mai pe seara, cum a zis si Roxana. Ce parere aveti???
Tatiana, da-i Clarei, te rog, si din partea mea o si un
ca e scumpa foc. Intr-adevar, faza cu creioanele e de nota ***10. Si ii tin pumnii ca sa se refaca repede, nu cumva sa ajungeti prin spital!
Roxana, inca o data iti spun ca ati facut o afacere super. E f ieftin ap, mai ales ca e cu garaj si et intermediar (ca sa nu mai vorbim de suprafata!). Finisajele va pot costa si mai putin de 10.000. Cand ne intalnim iti vand ponturi (daca vrei), ca noi avem experienta. pt Serbanel, ca sa se faca bine. Eu nu cred ca muculetii sunt de la dinti. Nu cred ca au legatura una cu alta. Si Stefan raceste in stilul asta: cu muculeti si fara febra, fara o alta manifestare. Bucura-te ca e o forma f usoara de viroza, acum in sezonul virozelor si gripelor!
Mai, mai am de pove, dar trimit postarea ca deja m-am lungit. Revin. Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Am revenit! Mi-a fost frica sa nu pierd scrierea
(de ex, sa se ia curentul, ca am mai patit) de aia pove in doua transe.
Stanca, . Tare rau m-am inselat.
. Dar acum stiu unde stati, si cand mai trec arunc cu pietricele sa va salut
. Sa stii ca mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ca vrei sa duci poze cu Razvan la maicute. Trebuie sa fie tare emotionant si pt tine si pt maicute!
Cum esti cu ovarele? De ce te dor? Nu e prima data. Vorba Florinei, se pregatesc de ceva bebe???
Raluca, pt umblareata. Citind ce ai scris, ca pica Stefania, mi-am amintit si eu, cu groaza, de zilele cand a inceput Stefan sa umble. El avea atunci 9 luni si jum, si iti dai seama ca era tare dezechilibrat. Si toaaaaata ziua umblam in spatele lui aplecata, gata de sarit, ca nu cumva sa pice. Cumplit a fost. Nici nu mai stiu cat a durat treaba asta. Cred ca vreo luna
.
Ancuta, in ce stadiu esti cu zugravitul??? Ai terminat? Ai ziare pt coif? (sper sa nu te superi pe mine; dar mi se pare ca esti asa de scumpa tu cu zugravitul propriu, de nu pot sa nu ma distrez de tine!)
Florina, pe cuvant ca mi-e rusine ca nu ne mai intalnim sa-ti dau banii aia. Si sa stii ca nu mai pot de dorul Elisei! Imi vine sa-mi , ca nu ne-am intalnit azi!
Cum ai pove ca o obligi la medicamentatie, mi-am si imaginat-o cat de neastamparata e si cum afiseaza ea mereu un zambet de mare smechera! Trebuie sa ne vedem, ca se uita pruncii si se stinge focul amorului!
Cred ca atat am avut sa va spun.
Daca am uitat ceva revin!
Si nu uitati ca ne vedem sambata! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Acum am vrut sa va pove un pic de baieti, dar vazand cat m-am intins inainte, mi-e groaza . Nu vreau sa va plicti, sau sa ziceti ca monopolizez topicul
.
Asa ca las povestile cu cei doi printi ai mei pt alta zi.
Numai o chestie sa va prezint: am 2 baieti, care se pare ca sunt f diferiti la caracter; unul e pita lui D-zeu, asa cumintel e, iar celalalt e un mic , e bota casei. Ii recunoasteti? Va imaginati care, la ce descriere se incadreaza?
si somnic usor!
Ps. Florina, nu ma dezic. Eu trebuie sa dau stingerea pe aci (
e aproape 1 noaptea si am logoree)
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
ancuzza spune:
'neata fetele!
mariana, am obosit! ..la zugravit zic...adica dupa ce am terminat baia am fost cam terminata si eu! plus ca au fost zilele astea cu ploua, nu ploua si imi era teama sa ma apuc si sa nu pot sa stau dupa cu geamurile din pod deschise, sa aerisesc ca lumea...asa ca...reiau saptamana viitoare! va tin la curent!
roxa, chiar asa...stii tu ca mucii pot fi de la dinti? ca asa am avut si noi, doua saptamani de muci cu una pauza intre ele, fara febra, fara alte chestii si eram convinsa ca e o raceala....desi gingii cat casa avem si noi...
orice e, sanatate multa si sa va treaca repede!
florina, cum e elise? sa va treaca si voua repede!!
iar cu intalnirea pt. stingerea datoriilor ce ne apasa...eu am zis luni sau marti, tu si stanca stabiliti unde...
fetelor, vecinul meu si-a cumparat cocos!!!!!!! imi vine sa ies prin pereti si sa ma duc sa ii iau gatu' !!! incepe pe la 5, si canta, si canta...si nici macar nu are voce faina!!
incep sa ma satur de zona asta, de casele astea lipite una de alta..aveam mai multa intimitate la bloc, zau asa! daca aveti vreo idee de cum pot convinge un cocos sa se sinucida...sunt numai urechi!
iar cantaaaaa
Ralu-Cat spune:
Vai mai Anca! Incearca sa-i faci rost de un card de gainushe motzate si cochete!
Pe de alta parte o sa te obisnuiesti in cateva saptamani. Eu am fot in octombrie in Creta si era un cocos langa hotel!!! Canta de mai multe ori pe noapte, dar in 3 zile m-am obisnuit si chiar ii eram recunoscatoare ca mergeam mai repede la plaja.
Multa bafta si hang in there!!!