Cluj rulz! (reloaded - 21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza fetele.

jozsaerika iti urez si eu bun venit si o sedere lunga si placuta.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Hai sa ma laud si eu .Razvan de 2 zile isi zice Zan sau Gean.
Azi am cumparat ata sa-i fac un fularel dar nu prea sunt in stare pentru ca ma dor ovarele de mor.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

baby-boom e o poveste intreaga cu gradinita.... dar voi incerca sa-ti povestesc
-sa nu va deruteze primele poze din album (cele de afara)-din pacate nu sunt in curtea gradinitei ci la niste prieteni in Budapesta (curtea de la Annabella este fffff. mica - dar cand e cald merg in parcul mare)
-la noi a fost mai greu cu cautarea gradinitei deoarece -precum se vede si din nume suntem de "etnie maghiara"- si copilul stie ungureste si putin romaneste -cat sa se inteleaga cu copii din parc...
-optiunile noastre pt. copil sub 2 ani (1 an 10 luni) la cresa cu predare lb. materna maghiara au fost zero,
- cu greu am gasit totusi 2 gradinite particulare cu predare in maghiara si cu "grupa de de cresa" : Kinderland (Gheorgheni), Annabella (Manastur-centru)
-am eliminat Kinderland deoarece nu imi placea aerul imbacsit si oarecum cu miros de mucegai desi imi placea mai mult : progr. lung (7-17.30), 2 educatoare la 12 copii, 3 mese/ zi incluse in pret, parcul aflat in apropiere pt.iesirile la aer, sala de sport, se primesc copii de la 1.5 ani...
-la Annabella se primesc copii de la 2 ani dar se mai fac si exceptii
-grupele sunt de 15 copii/ 1 educatoare, la noi la sectia maghiara sunt 13 (atatia s-au inscris) dar toate grupele amestecate adica 2-6 ani impreuna (nu se justifica la asa putini copii mai multe grupe)- de ex. am vazut ca la grupa tiny-romana sunt doar 6 copilasi
-lucrand de la 8-16 am ales progr. lung (7.30-17...250 RON): prog. sunt scurt (7.30-13...200 RON), mediu (7.30-14...225 RON)
-masa de pranz se plateste separat 100 RON/ luna (catering)si micul dejun se pune de acasa...
-ei pt. activitati tre' sa consult pliantul de acasa , dar mai stiu eu ca se face: engleza, dans, gimnastica, invata diverse lucruri

"aparentele insala" in ceea ce-l priveste pe Norbert....
pana la 1 an am zis ca am un inger de baiat...... dupa ce a inceput sa mearga toootul s-a schimbat...

am scris un roman intreg... mai revin cand mai am un pic de timp

va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/jozsae/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Vai, Erika, mersi din suflet pentru raspunsu' mai mult decat detaliat!
....suna frumos, mai trebuie doar sa devina si Elise putin mai independenta, ma gandeam asa in toamna viitoare s-o inscriem (va avea 2 ani in iulie), pentru inceput la program scurt, si dupa aia mai vedem noi!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

ola gagicile!

mariana, tot la treburile casnice esti? o intrebare am...feciorii unde erau cand tu faceai toate alea??? sau te ajuta deja...? :)

florina, n-am mai ajuns nici la anaconda, nici prin alte pari, ca s-a sesizat bunica si am primit ceva...ghetutele de dar nu se cauta la pret...nu stiu cu cat si de unde sunt, da' par ok! ca vb voastra, cu o singura pereche nu cred ca ne descurcam...
si vezi ca io am cu tine o pb ramasa in coada de peste!!!!!!! dobanda parca am zis ca e in lamai....??:)

erika ..am avut o colega de liceu care se chema fix fix ca si tine! ma duc sa ma uit la poze, oare tu esti? stiintele naturii iti spune ceva? promotia 1993.....moaaaaama, ce de vreme a trecut .....

ce dulci sunt piticii astia ai nostri, acu ca isi dau drumu la gura din ce in ce mai bine!!! noi cu numele am ramas tot asa: A...cateodata e AE si intotdeauna se arata cu degetu', nu cumva sa ramana vreun dubiu:))...ce mai, pana la alessia mai este cale lunga!

va pusi ca s-a trezit! 2 ore cu ochii pe ceas!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Anca lasa ca tot e bine ca zice si A sau AE ca Alesio isi spune "bebe"...cu toate ca raspunde la nume cand il chem nu vrea sa zica nicicum Alesio....asa ca el e inca bebe!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Hi, gagici!

No, si noi am dormit 2 ore juma', ca niciodata...si cand zic noi ma refer la mine si fiimea...am adormit langa ea ca un pruncutz!!!

Anca, super in lamai....sa n-ajung numa' asa ...

Ei, ce vreme "da schiffo", cum zic fratii nostri din peninsula....

Si cum facem cu lamaile? Stanca, tu n-ai gusta una?????

Hai ca vremea tine cu noi...unde ne vedem si cand...idei, dragele mele, idei!!!

Salut la toata lumea!!!

p.s.sa nu va zic apropos de ajutat, cum m-ajuta gaza mik...intinde haine( dupa care le da jos, sa le mai poata intine inc-o data...)...da cu aspiratorul, da cu mopu'...spala peretii, frigideru' si alte agregate...si feri Doamne sa n-o lasi, ca ma ucide in tipete, nu alta!!!!

....Mari, si Stefan e casnic????

Ciao

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Seara buna!

Mor de somn (ieri m-am culcat la 3 noaptea; am avut de munca), dar tot nu ma abtin sa nu trec o tura pe aici.
Si daca tot v-ati laudat pe ziua de azi, sa va zic cat a dormit Stefan: 3 ore pe muchie!
Bine, eu nu am beneficiat cu nimic de acest timp, ca am avut treaba prin oras si am fost cu Simon cu hamul, dar s-a relaxat bunica.

Erika, cu intarziere, iti zic si eu bun venit la noi. L-am vazut si eu pe "Obert" in poze. E un scumpic. Ce fain ca merge la gradi. Eu am zis ca il dau pe Stefan de la toamna; pana atunci imi scoate peri albi!

Florina, azi am vrut sa va sun de vreo 3 ori si tot intervenea ceva, iar apoi uitam . N-am mai vorbit de un secol, ca sa nu mai pomenesc de cand nu ne-am vazut! Nici nu mai stiu cum aratati! . Si sa nu uitam ca am si eu datorie la tine! Mie in ce imi iei dobanda???

Roxana, mi se pare fff ieftin apartamentul (la ce suprafata are!)! Te rog sa-mi mai spui si la ce etaj e si ce inseamna "semifinisat"! Si mai vreau sa te intreb ceva: constructorii au vreo posibilitate sa va mareasca pretul pana la final??? Sper ca nu!

Ancuzza, in momentele mele de maxima harnicie , sunt acasa doar cu un copil, altfel nu fac fata (sau e mama langa mine). Azi era plecata maica-mea cu Stefan in oras, iar eu eram cu Simon acasa si faceam treaba.
Dar sa stii (sa stiti toate fetele), ca Stefan e model de harnicie . De ex, azi, el a pus toate hainele in masina de spalat si din cauza lui a trebuit sa mai spal o tura, ca nu suporta rufe murdare in cos . Plus ca a vrut sa le puna la spalt si pe alea proaspat uscate, ca i s-a parut lui ca nu sunt destul de curate

Stanca, cred ca stiu unde stati. Azi, mergand in oras, am coborat pe Pasteur. Si m-am tot benoclat in ideea ca poate va vad. Nu v-am vazut, dar am observat un apartament asa: cu centrala, termopan, 2 balcoane semicerc (unul inchis, unul nu), cu o perdea crem mai inchis, cu niste schiuri in balconul deschis si frigider in balconul inchis. Al vostru e?

Ioana, pe piticot!

Gata, ca m-am intins ca o baba!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput