Cluj rulz! (reloaded - 21)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
mariana tache spune:
Florina, ce ne sincronicasem mai inainte! Copiii au fost cu buni la plimbare vreo 4 ore. Acum Simon e in casa si doarme, iar Stefan s-a dus sa cumpere paine .
Roxana, tocmai asta era ideea. Mi-am dat seama ca ai povestit despre hotararea voastra cu ap, dar eu nu am citit (ca se incarca f greu DC, si nu am timp de stat pana deschide vechiul subiect). Deci blocul vostru nu e inca kkk construit. Cu cate camere va luati? 4? Pe cand va fi gata?
Stanca, mi-ar face placere sa-i sara in ajutor Stefan lui Razvan; problema e ca eu nu fumez . Ma primiti si asa?
Ancuzza, ai innnnnebunit? Zugravesti de una singura? Si cu Alessia ce faci in timpul asta? Plus ca e mizerie multa, cum o feresti sa nu intre in zona? Daca as fi in locul tau, eu tot la mesteri as apela, ca e mai sigura treaba.
Ce sa-ti mai zic eu? Spor la treaba, harnicoooooooo! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ancuzza spune:
hai meeey mariana, nici chiar asa! :))) sa nu-ti inchipui ca am mobila in mijlocul casei, io-s cu coifu de ziar in cap si mai stiu sa umblu si cu scara !!!!!!!! nici chiar asa! am p-aci niste jumatati de perete care erau cam chinuiti...mai de o roata de trasura, mai de un cal si un elefant (pe roti
)...penelesc pe unde e murdar....am gasit culoare fix fix..intelegi? greul de abia urmeaza, ca dormitorul vreau sa-l fac integral...noroc ca e mic mic!
si execut operatiunea in cele 2 ore in care ale doarme...un perete azi, un perete maine... cand imi iese frumos imi si place
baby-boom spune:
Hihihi, Anca mi te imaginez cu coifu, asa delicata cum esti tu, mai frumoaso!!!!
No' vezi Mariano, daca nu citesti in retrospectiva....ce alambicala iese???...da' ai scuza, ca si la mine incarca asa greu ca-mi vine sa impusc ecranu' uneori....
Roxa, am uitat sa tot intreb: ghetutele sunt din piele intoarsa sau normala??? Sau cred ca-s cizme, nu???? va si pe voi!!!!!
Stanca, se pare ca nu prea stie nimeni cum e cu Fistiq-ul asta....eu ma gandesc ca merita...daca Doamne ferestu nu-ti convine nu mai calci p-acolo...dar pe de alta parte la banii astia iti permiti sa-i dai indicatii lui tanti pe parcurs, si's convinsa ca acolo toata lumea e miere si lapte, nu ca la coaforu' di cartier unde zici ca mergi la macelarie!!!!! Io una abia astept sa vad rezultatul!!!! Ca si pe mine ma bate-un gand de toamna sa dau pe la ei...deci, matale esti cobaiu'...
salut, fetelor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
asi spune:
Asa deci mai Florinuca mi-ai pus gand rau ai?
Da la's ca ma fac eu ca'n revista si apoi sa vezi.Oricum va fi mai bine ca acum ca arat .
baby-boom spune:
Stanca,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
ancuzza spune:
fetelooor...v-ati culcat deja???
al nostru tati de-aia acu a intrat pe usa...copila am aranjat-o...acu mai trebuie sa-l hranesc pe el, sa readuc bucataria la starea initiala.....uaaaaau, asa caaaasc!
stanca, am utitat sa-ti zic...stiu pe cineva care numai la fistiq merge...e taaare multumita! si mai stiu pe cineva care a fost o sigura data si i-a ajuns...deci....vb florinei, tu du-te ai apoi nezici si noua ce si cum :)
sa aveti o noapte buna
roxana1974 spune:
Ola, bag si eu una scurta, nocturna :)
Mariana, apartamentul e de 3 camere, mari si frumoase, suprafata totala a apt. e de 90 mp inauntru + o terasa de 13 mp. Azi am dat avans deci va fi al nostru cu ajutorul Bunului Dumnezeu :)
Florina, sunt ghetute, din piele intoarsa, dar e tratata si nu intra apa in ea chiar daca se uda...Goretex...2 mil, am zis! Le duc sa le manance alea daca intra apa in ele zau asa! Da v-am zis de bascula?
AAA Ancuzza, ca m-ai intrebat mai sus unde pun bascula :) pe dulap soro, sus pe dulap, invelita in 2 pungi, nu stie nime ce-i acolo :)
Stanca si eu am colege la job care merg mereu la Fistiq si vin cu freze pasnice si ok...acum de scump, e scump, dar eu zic ca e bun...de mine e mai departe, eu mi-am gasit coafeza preferata in spate la Sora, la salonul "Model", n-as schimba-o pentru nimic in lume...si e si cea mai ocupata de acolo...si uraste tipele cu par lung ca mine, ma bombane de fiecare data si mi-a spus sa nu indraznesc sa-i duc vreo clienta cu parul lung ca ma lasa pe mine si o ia pe ea ! Deci, io am dus-o pe sefa mea care e tunsa scurt scurt si se plac
va
Roxa
...unii dau prea mult din coate ...
baby-boom spune:
Noapte buna, dragelor!
Roxa, io vazusem tot la Siesta o pereche de cizmilite de "gagici" cu 1 mil 300...e drept ca era prin octombrie, la inceput...ori chiar sfarsitul lui septembrie???? ....si cum zicea Stanca e tare probabil sa trebuiasca 2 perechi, ca daca am purtat-o acum cu mai multe incaltari, ce sa zic iarna, prin zapada...tot trebuie sa le mai schimbi...numa' daca nu le bagi in ler sa se usuce...
Concluzie:..daca le mai gasesc ma bate-un gand sa le iau si p-alea.....
...da' mi-i frica sa n-arate urat dupa ce se usca, stii tu cum arata incaltarile murate dupa uscare, nu??? Ce-au zis tantile de acolo????
Nu stiu daca v-am zis, da' sa le purtati sanatosi!!!!
Anca, voi ati mai gasit la Anaconda's sau tot Siesta va paste???
No, sa va bucurati de tatici, de bebici si sa aveti o noapte linistita
poze cu noi