Cluj rulz! (reloaded - 21)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
baby-boom spune:
Salut, fetelor!!!
Mariano, chiar pe unde umbli???????
Fata mea a facut recordul tampit de a se culca la 11,30 si de-a se trezi(drept e ca a stimulat-o telefonul) la 8......si noaptea a avut fro' 4 reprize de urlat in somn(e prima oara cand face asta.....ma gandesc ca ori sunt caninii ori cosmaruri...)
....ai vostri copii au cosmaruri care sa se manifeste in somn?? Ca la noi e prima data cand plange in somn...a mai scheunat ea asa, s-a mai agitat, da' si asta rar......
Stanca, io cred ca merita, vedeam la tele saptamanile trecute ca o "tanti" de acolo a iesit stylista anului in Romania...adevaru-i ca arata cam dubash ea, saraca, dar sa ne incredem in capacitatile ei, ca n-a luat premiu' ala degeaba, nu?????
...mey, sper sa nu fiu indiscreta, da' totusi cat costa sa te frezezi??? Hai sa zicem un full options, cu vopsit si tot tacamu'?????? Am tot auzit ca e f. mult, da' totusi, cat????
...am aflat si io de ceva timp ca o fosta colega de liceu' face masaj acolo...tipa acum termina kinetoterapia!
va pupam........ si o saptamana de la noi!!!1
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
asi spune:
Prietena mea mi-a zis ca m-ar costa un tuns, vopsit,spalat,tratament si aranjat cam 170-180 ron.Cu vopsea profesionala.
Roxana daca fac chef cu picii de ziua lui Razvan o fac acasa.Cred ca sunt prea mici pentru bairamuri si apoi nici macar nu tin minte .Pentru o ora sau doua cat rezista ei nu cred ca merita sa fac rezervare si sa dau atatia bani.Cand va fi la gradi va fi altfel.
Familia mea
Razvan
mariana tache spune:
Hihihihi, Florina, te-am surprins un pic, ai, ca nu am intrat pe la miezul noptii?! La un moment dat m-a batut un gand de genul, dar am fost prea obo si nu am putut. Cum am avut nunta si sambata si duminica, am cazut la datorie.
Acum m-am apucat de treaba (prelucrari foto si video), dar intre picaturi am zis sa trec sa va salut.
Initial am deschis si vechiu subiect, dar se incarca ffff greu DC-ul si am renuntat. Asa ca sunt in urma cu stirile.
Roxana, am inteles ca v-ati hotarat pe apartament. Pe care il cumparati? Zi si la fetita.
Ancuzza, eu tot nu inteleg! Tu faci pe zugravul???? Sau ai mesteri?
Stanca, ce chef? De ce trebuie sa se descurce Razvan de unul singur cu doua gagici??? (poate ii sare Stefan in ajutor )
No, mai multe nu stiu ce sa va spun, ca nu am citit, dar poate ma trageti voi de maneca, bine?
Fug, ca-mi sta treaba si nimeni nu o face in locul meu! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
baby-boom spune:
??? Hello, Mariana!!!! Bine mai c-ai intrat pan' la urma!!! Si zici c-ati chefuit in weekendul asta, ni???Bravo voua!!!!
...Fain ar fi sa nu faca fata singurel Razvan, vine si Stefan sa-l ajute cu fetele cucuietele....
....azi a raspun prima data cand am intrebat-o cum o cheama...si cica o cheama "ZIZE".....hihihihihi scumpa mamei!!!
Mariana, spor la prelucrari!!!!!
Va pupam, fetelor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
mariana tache spune:
Cine zicea ca are treaba multa? Si cine e iar prezent pe baricade?
Eu nu spun!
Pe unde umblati? Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
baby-boom spune:
Aici, aici suntem, nu te impacienta!!!1
Ce fac si
???? Ia pupa-i tu din partea mea, o.k.????
Bye!!!!!!
poze cu noi
baby-boom spune:
Tot eu!
Fetelor am o intrebare:
Intereseaza pe cineva un patut Farlin, din acela din lemn, culoare alb, cum e la Sensiblu, in piata m. Viteazu?????
...niste prieteni vor sa-l vanda urgent, asa ca-l dau la un pret tare bun...+ saltea din aceea speciala...astept pm, daca va intere!!!
Pupam
poze cu noi
ancuzza spune:
si io-s in zona....
am fost la birou de dimineata..cu gagalicea, desigur...
ma gandesc ca o sa merg in vizita mai des pt. 2 motive: am stat aproape un ceas, ceas in care ale a mea s-a plimbat pe acolo si m-a chinuit putin de tot....si in plus trebuie sa ma reobisnuiesc cu zona ....asa ca o iau din timp!
m-am intalnit si cu tati bududan...stanca, ati gasit geaca?
mariana, n-am mesteri! urasc sa am mesteri in casa..ii consider un rau necesar...io murdaresc, io curat!
si acu zic ca si tine..ma duc ca am treaba multa si nu mi-o face nimeni..:(
roxa, la tine asta-i saptamana nasoala la munci? nu te vedem prin zona?
va
asi spune:
Am gasit geaca.
Mariana era vorba sa ne intalnim cu Florina si Anca pentru ca eu am niste tzigari bune.Fetele isi puneau intrebarea daca rezista razvan la doua gagici.Daca vine si Stefan e si mai bine.
Fetele chiar nu mai stiti nimic de FistiQ?
Familia mea
Razvan
roxana1974 spune:
Salutare!
Fetelor, asta e una din saptamanile acelea..in plus tot in aceasta saptamana tre' sa dam avansul la apt si sa aplicam pt credit asa ca nu ne e usor.
Mariana, nu stiu daca nu am zis deja mai sus undeva, ca apartamentul ales e in Gheorgheni, mai jos un pic de Buna Ziua, zona Str. Fagului. Doar in aprilie va fi gata blocul, insa toate apt. sunt vandute deja. Oricum acolo se mai construiesc blocuri si preturile sunt mai mici decat in alte parti.
Va las ca-s varza acra (deja) si nu vreau sa intru in panica la sf zilei.
...unii dau prea mult din coate ...