Cluj rulz! (reloaded - 21)
Raspunsuri - Pagina 14
monagan spune:
Servus, clujencelor.
Mai fac si eu prezenta aici din cand in cand, dar asta nu inseamna ca nu va citesc. Va doresc o duminica frumoasa in continuare.
MG
monagan spune:
Servus, clujencelor.
Mai fac si eu prezenta aici din cand in cand, dar asta nu inseamna ca nu va citesc. Va doresc o duminica frumoasa in continuare.
MG
mariana tache spune:
Tocmai am terminat de prelucrat pozele. Trec la filmare
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
baby-boom spune:
Mariana, baga mare....adeca merge poza de la 1 an...pana aduc prospaturi
Simona esti o scumpa, abia astept sa ne mai vedem!!!!
Anca, pentru mine e bine maine...lamaile sunt la locul lor, proaspete, si reci??????
Noi am fost azi la Roxa, sa ne ajute cu niste sfaturi....si dupa ce s-au ignorat si smiorcait mostenitorii tare fain s-au jucat...intr-un final Elise l-a asistat pe Serban sa faca kk....haios rau!!! pt. Serban!!!!!!!!!!
Si, cum a trecut duminik????
Pupici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
caarra spune:
Mishto faza cu intalnirile! Data viitoare ma anunt si eu daca se nimereste in cursul saptamanii,in wk de regula avem program cu tati.
Sunt in cautare de medic de familie pt.Diana,m-am suparat pe actuala si vreau sa o schimb! Aveti niste recomandari in acest sens? As vrea sa fac niste sapaturi ca nu cumva sa nimeresc din lac in put!
Si inca ceva: are cineva idee cat costa un vaccin Varil-Rix?
Aura si Diana(2 anisori si 4 luni)
mariana tache spune:
caara, vaccinul costa 850.000 lei.
Noi avem medica faina de fam. E in Zorilor; daca te intere, da un semn.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Faine rau pozele de la intalniri! Si cele cu mostenitorii sunt beton!Simon e adorabil cu freza aia de arici!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
asi spune:
Anca sa nu exageram.O recunosti cu siguranta.La ce ora pe maine?Poate aparem si noi.
Roxana cand ne intalnim si cu Anca va pove de Simona.Vreau sa ma duc si eu la homeopatul tau.Zice sotul ca e de acord.Da-mi un pm cu tel lui adresa si programul.
carrie spune:
ciao fetelor, waw ce de ati scris.binenteles ca-mi pare rau ca n-am fost la intalneala, da pe cand urmatoarea?ca eu le tot propun si nu apuc sa ajung.numa va rog eu hai sa fie in timpul saptamanii
sunteti tare dragute in poze!
noi suntem bine, atata ca tusim cu totii!la Thea nu-i mai trece, acuma ii dau expectorant, si noi am inceput cu yuse seaca fara alte manifestari.
ce se da homeopat la tuse, ca m-am saturat de alte porcarii?i-am dat azi sirop de ridiche neagra, sper sa ajute!plus ca i-a crapat si una din maselele de sus-randul 2, si a fost ff agitata si irascibila.
sambata au fost la noi Stefania , Raluca si tati al lor, si desi la inceput a super pupat-o apoi a devenit a mea agitata si in final s-au capacit.
dar, Raluca , sa stii asta e misterul agitatiei, i-a crapat cu urlete si strigaturi gingia micutei.
in rest, inafara agitatiei, ne-am odihnit si am profitat de acest we, nu am prea umblat am stat pe acasa, ne-am incarcat bateriile.
va pup si va doresc o saptamana frumoasa
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
baby-boom spune:
Salut!
Mariana, pus-ai poza??? pliiizzzz!!!
...Roxa, cum v-ati distrat?
Stanca, ia pune si matale o poza cu Razvanel in albumu' intalnirii, ce zici???
Anca, io astept un pm cu adresa sau nr. de tel, daca ne vedem maine...numa' bine de baut ceaiuri, cafele si ciocolate calde, la cum se arata vremea, nu???...cu lamaie evident, oricare din alegeri...
Noapte buna, fetele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg