Cluj rulz! (reloaded - 21)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
mariana tache spune:
Trec doar sa va salut. Ne pregatim de mers la biserica. Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mariana tache spune:
Am uitat ceva (ca de obicei ): ce album frumos avem!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
baby-boom spune:
Salut si de la noi!!!
SUUUUper ideea cu albumul!!!
Tu fetelor, ce bine dati in poze.... la fix toata lumea...2 cate 2
Mai trebuie doar sa-i fac poze noi lu' fiicamea...va uimesc cu poze in rochita-sarafan, numai sa-mi recuperez agregat' de la sor'mea!
...va doresc o duminica frumoasa si linistita!
Florina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by asi
Anca sa-ti para rau ca nu ai venit ca o vedeai pe Simona(fosta lui Max).
Nu ca eu as fi mai subtire dar ....
Bai, toate ca toate, da' noua de ce nu ne-ai aratat-o ca deja o pomenesti a 2-a oara?! ntz! ntz! ntz!
...unii dau prea mult din coate ...
![](zzzz.gif)
baby-boom spune:
Roxa, hihihi, io am vazut-o...uliu ce sunt!!!!!!
...nu mai stii cand Stanca a salutat pe cineva??? sigur era "fosta lu' Max"....sau ma-nsel???
Stanca, repede la lamuriri
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
baby-boom spune:
....
......acum mi-am amintit, cand am cetit......
...azi cand mergi cu serbanel in parc????
...e vorba de-o carticica fetele, care i-am promis-o lu' Serban si m-am tras pe fund, c-am tot uitat!!!
UUUFFF!
poze cu noi
roxana1974 spune:
Serbanica e in parc acum cu taicaso. Io-s aici of course unde as mai putea fi ? Deci dupa cum am zis noi merem deseara in vizita la Darius ca face 1 an
si de-asta poate ma gandesc ca ne vedem cumva inainte...
...unii dau prea mult din coate ...
mariana tache spune:
Am treaba la nunti; ma casnesc sa termin, ca sa va pot face si voua
Am mai vrut sa spun ceva, dar nu mai stiu.
Simon, tu nici un semn? Nu ti-a placut de noi?
A! Florina, pana aduci tu poza proaspata, ii pun eu o poza Elisei de la ziua ei. Vrei? Sau ma implunt ca musca in lapte? Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
ancuzza spune:
moaaama, fetele, cat ati mai scriiiis!!! imi inchipui ieri verbal cum v-ati desfasurat.. imi pare rau ca n-am ajuns:((
noi am iesit si am reusit sa mancam....cu greu, ca au fost asa de lenti de imi venea sa ies sa-mi cumpar biscuiti!
faine pozele!
stanca, ma tot gandesc ca daca n-am vazut-o de vreo 3-4 ani si tu zici ca e , poate nici n-o mai recunosc!
stanca, nu stiu tu cum ai ramas, da io tre sa fac cumva sa dau de florina ca mi-s debitoare! acu serios...io am zis luni sau marti si atat, iar ramane in coada de peste!...marti dupa-masa stanca nu poate...deci: ziceti daca vreti maine dimi sau maine dupa-masa..sau marti dimi...va astept la mine..ii ok? nu-i ok? alte propuneri? ziceti!
florina, cum e elise cu ciuperca cea?
roxa, daca serbanel zburda prin parc ma gandesc ca i-a trecut..nu?
va
nana_sim spune:
Dragele mele dragi,
Nu stiu daca am spus suficient de tare si/sau inteligibil ca am internetul stricat, deh o luna plecata din tara s-a lasat cu consecinte, asa ca acum profit cand sunt in vizita sau fug la birou la omu' vietii mele (el e plecat in Franta pt 2 saptamani si eu cheile si controlu' ;-) ). Asta ar fi motivatia raspunsurilor sporadice, n-aveti grija ma repar eu!
Cat despre intalnire, ce emotii am mai avut si ce mult mi-a placut. Pentru cateva ceasuri nu m-am mai simtit chiar in exil, m-am bucurat sa vorbesc si sa ascult povesti despre orice. Mariana, multumim de poze, taaare dragute fete si vesela adunare.
O sa credeti sau nu mi-a placut prima mea sambata acsa de cand am revenit la baza.
Duminica frumoasa, cat a mai ramas din ea, pupici copiilor!