Copilasi de sept-oct 2004 (91)
Raspunsuri - Pagina 15
NinaB spune:
quote:
o banca in fata blocului unde se sta la taclale intre babe ti se potriveste la faza asta!( Ia uite ma la aia ce fusta scurta are....piiii si ios mai slaba ca ea si nu am curajul.....
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!
ai prins glas coana? de unde stii tu cum e la bloc in fatza? daca tot te lauzi ca stai la casa? ai...? ca pretentzii sa vezi printre randuri tot n-aveam la tine... vorba lu` kittie "daca nu e ...cin` s-o ceara?"
si... roaga-te sa aratzi la varsta mea cum arat eu!!! ca shanse n-ai!
roandre spune:
Preferand sa consider ca am trecut peste "rautatile gratuite" de mai sus am sa trec mai departe.
Anielas, am vazut pozele...Despre Inutza nu mai pto spune nimic nou cacie la fel cum am mai spus si la vizionarea celorlalte poze mai vechi...dar trandafirul tau japonez portocaliu m-a teminat. E SUPERB!!!
Pls, daca vreodata vei avea un lastar de dat, anunta-ma caci tare mult imi doresc (eu am doar rosu acasa).
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
Kittie spune:
quote:
Originally posted by roandre
Preferand sa consider ca am trecut peste "rautatile gratuite" de mai sus am sa trec mai departe.
considerand ca repetitia-i mama-nvatzaturii, s-o preferam trecuta si pe asta...Din partea casei...
mamica de ( 13oct04 )
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
danyce spune:
Mina, si eu acelasi lucru ca tine ma intrebam zilele trecute:oare ce mai face Anamaria?
NinaB, voi spune doar atat: oamenii cu adevarat destepti, pe care am avut onoarea sa-i cunosc, erau modesti.Pardon, qqch.de plus: am vazut poze cu dumneata candva si...prefer sa ma abtin.
Geo, bravo pt silueta!Dami e un scump si jumatate.
Aissa, pe Alma nu reusesc nicicum sa o hranesc eu, de aceea o las pe ea sa se desfasoare in voie. Normal ca mai da si pe jos (tocmai de aceea am scris de fata aceea de masa de plastic pe care o asez sub scaun).
Pt Kittie si alte persoane: forumul acesta este destinat mamicilor, indiferent de profesie, pregatire, nivel intelectual, statut social, etc.Toate persoanele care scriu aici au adus niste mici minuni pe lume, au dat viata sau au devenit parintii unor comori pe care isi dau toata silinta sa le creasca si sa le formeze.Aceasta este trasatura comuna a personelor de pe acest forum:sunt mamici/parinti.De aceea, aici e loc de sfaturi, incurajari, schimburi de idei vis-à-vis de cresterea copiilor, argumente pentru ideile propuse, etc. Nu e loc de rautati gratuite si improscare cu noroi in capacitatile unora sau ale altora.
Cine nu are altceva de facut decat sa ia in deradere tot ce se scrie aici, poate sta la fel de bine pe margine.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
elyanne spune:
quote:Hai ca pe-asta n-ai inimerit-o... Nu stiu ce poze oi fi vazut tu cu Nina... Da' io una, ca as vrea sa arat ca ea cand oi avea varsta ei...
Originally posted by danyce
[b]NinaB, voi spune doar atat: oamenii cu adevarat destepti, pe care am avut onoarea sa-i cunosc, erau modesti.Pardon, qqch.de plus: am vazut poze cu dumneata candva si...prefer sa ma abtin.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex
roandre spune:
quote:
Originally posted by Kittiequote:
Originally posted by roandre
considerand ca repetitia-i mama-nvatzaturii, s-o preferam trecuta si pe asta...Din partea casei...
mamica de ( 13oct04 )"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
ok ok ok...recunosc, formularea nu a fost f buna dar speram sa se inteleaga ideea si nu sa mi se "analizeze" textul...dar fiecare face cum crede ca e mai bine, fara suparare!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
Naty spune:
Vad ca Nina a revenit cu forte proaspete
Hai, fetelor, nu va mai ciondaniti!
Luati si voi totul ca pe o gluma! (eu as zice ca asta este).
Geo si Ania foarte frumoase pozele! la copiii frumosi foc si la mamicile lor pe masura!
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
mamica de sept-oct spune:
!!! Am deschis capitol nou !!!
va rog, continuati aici: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62207" target="_blank">Copilasi de sept-oct 2004 (92)