Copilasi de sept-oct 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutare fetelor!
Azi sunt tare fericita ca Robert a dormit pana la 8,45....el care la 7,30 maxim 8 e in picioare...aseara a adormit la 9,30...am dormit si eu mai bine...problema la noi e ca gandacelul adoarme in patutul lui la inceput(adormit de mine nu singur,ca maraie) ,dar dupa ora 12 se trezeste tare des daca nu ma simte cu el in pat...asa ca eu,moarta de somn,il i-au cu mine in pat...acum mie frica ca nu mai vrea sa doarma singur,se tot trezeste....si cum ma simte doarme fara probleme...ce-o sa ne facem mai tarziu,nu stiu?!...ma bazez pe faptul ca va creste si va intelege ca trebuie sa doarma singurel...

Cu mancatul...hmmmmm....tot ce nu e voie daca s-ar putea...nu prea facem mofturi,dar ne si place apa minerala,din care i-am dat de ceva timp(de la 9 luni)cate 2 ,3 guri...e super incantat...cand ne vede nu te lasa pana nu ii dai si lui...forneti cu branza...si evident bere si nu numai...adica bagat degetele de fiecare data cand ne vede ca bem ceva,nu are importanta,bere,visinata,vin...orice...si sa vedeti cum se linge pe buzite,...e mortal...slanina rasa ca untul,socrii cu ideea,,asta chiar ma exaspereaza,dar o data nu se pune,nu?...si nu mi stiu,cred ca astea ar fi...eu i-am dat ciorba facuta cu bors si sare normal ca si cum mancam noi,nu m-i se pare anormal.

IONELA,sanatate puiutului, de la noi!

ANDREEA,mergi la doctor,si eu cred ca ceva are in nasuc...mai bine sa stai linistita ... si numai bine!

Robrt face la olita daca il vad eu ca se screme, si-l pun...nu sare de pe ea,dar nici nu si-o cere.

si sanatate la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Anne si eu aman operatiunea olita din cauza ca Alesio nu are rabdare sa stea pe ea nici un minut!!!! Si daca din intamplare a facut ceva se ridica cu kk la fund si o ia la goana...in rest cand ii spun ca il pun pe olita topaie de bucurie!

Mariana m-am distrat cand am vazut ca ai postat la noi!Pupici si tie si la pitici!

Bazucu meu e tare shod : in fiecare dimineata la ora 7 fix incepe sa strige:"tzatza, tzatza"....mai rau e ca noaptea trebuie sa-l tin de manuta ca altfel ma tot striga"mama"....sper sa fie si asta faza trecatoare....
Azi l-am cantarit si la un an si o luna are 12 kg!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

ionella3003 multa sanatate si lui Alex. De ce spui tu ca de vindecat nici gand? M-am uitat iar prin albumul vostru sa vad mandru baietel.
Andreea sunt de acord cu fetele, mai bine mergi la medic cu fetitza.
Mirela la fel patesc si eu cu Arthur, doarme o prima repriza in patul lui, dupa care se trezeste si ne cauta cu manutele pe langa el. Daca nu da de noi...se supara. Asa ca il luam repede in pat cu noi sa nu se supere puiul prea tare si doarme dus cu mami si tati.

Apa minerala de ce ziceti voi ca nu ar avea voie? Ca e acidulata banuiesc...Noi am avut probleme cu burtica la un mom dat si dr ne-a recomandat apa minerala(dezacidulata bineinteles) ca sa nu mai facem kk dezintegrat.
In rest e declarat tester sef al tuturor lichidelor din pahare .

Va pupic.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,

Eu abia reusesc sa mai intru pe aici, pe motiv de Alma super neastamparata.Ieri a reusit domnisoara si performanta de a-mi strica laptopul (acum scriu pe fuga de la PCul din birou), stropind tastatura cu lapte. Are ea, de ceva vreme, obiceiul de a stropi plantele si cu lapte dupa ce le ud eu cu apa, dar cum de i-a venit ideea stralucita de a stropi si laptopul, chiar nu am habar...
De dormit, Slava Domnului, doarme iar de la 9/9.30 pana pe la 8.30-9 dimineata, fara intrerupere (sper sa si ramana asa).Nu ma lasa sa vad daca i-au aparut sau nu maselute.
Mina, si domnisoara mea papa cu furculita din aia de copilasi, cu varfurile rotunjite.E tare comica, mai ales ca de obicei are lingurita intr-o mana si furculita in alta si papa cu ambele maini, de multe ori e nehotarata ca nu stie cu care sa inceapa. Eu ii pun o fata de masa din aia de plastic sub scaunul de masa si o las sa pape singura, iar cand termina iau fata de masa si o scutur afara, in curte,apoi o sterg cu servetele umede de curatat prin casa sau cu un burete si pun fata de masa din nou in camara.
De o vreme ma confrunt insa cu alta problema: domnisoara Alma nu mai vrea sa stea mult timp in scaunul de masa si isi desface singura centura si se ridica in picioare sau se urca pe masa. Asa ca acum, cineva trebuie sa o pazeasca ca pe butelie sa nu isi ia talpasita de acolo. Eu ma gandeam sa-i iau scaunel din ala mic si o masuta unde sa manance, decat sa risc sa cada din scaunul ala inalt.
Am vrut sa mai scriu destule, dar domnisoara mi-a desenat cu iaurt de baut parchetul din birou si trebuie sa curat si sa fug de aici. Pupici tuturor,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Andreea si eu zic sa fugi la doctor, SANATATE printesei!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

Nici Viviana nu se cere la olitza, dar am inceput sa o pun mai des;de regula,dimineatza,dupa ce se trezeste, o pun si face si pipi si kk.Sunt zile cand se intampla sa fi facut deja in pampers,dar tot o pun sa stea putzin,ca sa se obisnuiasca.E comica, pentru ca, de fiecare data cand se ridica de pe olitza,indiferent daca a facut sau nu,isi face singura bravo!
Eu ma gandesc ca daca nu o pun, n-are cum sa se obisnuiasca,nu?

Irina & Viviana (30.09.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irina_ibanescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ca de obicei Alma ma uimeste! Pai daca i-as lasa eu lui Ale castronul cu mancare...ar inghiti ceva? La ultimele lingurite, cand nu mai are chef, o las sa bage mainile in el, se apuca de margine si trage cu forta sau molfaie cu degetele mancarea ramasa. Dar daca ar fi de la inceput pe mana ei in cel mai bun caz l-ar rasturna, in nici un caz nu ar manca.
Azi de exemplu i-am dat un alt castronel sa ii distrag atentia. Ea l-a ros (cu gura plina) de l-a umplut de mancare si apoi si-l punea in cap drept palarie . Asa ca diseara trebuie sa o spal pe cap ca are garnitura de orez si morcovi.

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Aissa, hehehe cred ca la fel ar face si Alexuta mea . Ea cum vede castronul cu mancare il ia si il rastoarna dupa care si-l pune in cap gen palarie . Asa ca eu ii dau sa manance singura dar cu mana si nu asa oricum, ca tre sa-i pun doar cate o bucatica in fata ca altfel i-a una si o baga in gura iar pe celelelte le arunca pe jos si apoi urla ca le vrea .
Asa ca Danyce, esti o fericita cu Alma care mananca singurica.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salutare

Nici vizigotu nu le are cu olita. La un moment dat de bine de rau facea la tura de dimineata insa de cand cu problemele de la un an si-a schimbat programul si gata olita. Ieri m-a luat pe mine harnicia dimineata. Il vad ca da sa se screama, pac dezbracat si pe olita. Se screme baiatu meu constiincios vreun minut dupa care se ridica revoltat ca ce sa mai stea el acolo geaba...face 2 pasi si se mai screme inca o data scurt, cu ochii in ochii mei. Pac, ca caii, din picioare, un pipi si un caca scurt pe mocheta... Na, sa mai insist io cu olita...nu are dekat sa se kace in pampersi pana s-o cere singur...m-am suparat!

Andreea, fugi cu fata la medic, mai bine sa te ducei degeaba...adica asa sper sa te duci degeaba sa nu fie nimic grav

De dormit si al meu adoarme seara ori la noi in pat si e mutat, ori in patut dar cu un parinte personal de fata...numai ca maaaaxim la ora 4 se trezeste si trebuie stramutat in patu conjugal ca altfel...hm hm
Saptamana trecuta in obisnuisem sa doarma in patut pana la bibe de dimineata insa am fo in we la bunici si se simte...iar se cere in pat la noi.

Va pup!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Da fetelor... ma duc la dr in 2 ore - am programare...
Azi a inceput sa tuseasca, nu prea mai simt miros, ci doar nasu` infundat... deci tare banuiesc ca a racit putin (sper doar putin). Ea are in continuare muuulta energie... asa ca sper din suflet sa trecem cu bine peste asta.

Va multumesc la toate si va doresc multa sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput