Gradinita pentru 4-6 luni

Gradinita pentru 4-6 luni | Autor: Mirupati

Link direct la acest mesaj

Salutare !

S-ar putea sa venim la Bucuresti pentru o perioada de 4 - max 6 luni si ne gindim la variante cu baieteii nostri gemeni de 2.3 ani. Am vrea sa ii dam la o gradinita pentru aceste citeva luni. Stie cineva daca exista gradinite care ar accepta asa o perioada scurta ? Ma gindesc ca poate cele particulare ar accepta asa ceva. Ma puteti ajuta cu un sfat ? Exista undeva o lista cu gradinite particulare unde sa incep sa sun ? Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gosh7 spune:

Depinde in ce zona o sa locuiti?! Eu v-as recomanda o gradinita de stat, cu standarde peste ale celor particulare; gradinita este pe strada Pavlov, in sectorul 1, are orar pana la ora 13.00 si este super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

He he! Si fata mea tot 26 aug 2003 este! Va asteptam la Bucuresti, si poate si la gradinita!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Sar'na pentru raspunsuri. Nu prea conteaza zona ca o sa ne mutam in functie de gradinita, dar ideal ar fi zona Pta Victoriei - Dorobanti - Casin - Baneasa.

Anca: m-am uitat pe poze, foarte draguta fetita ai ! Sint invidioasa ca sta deja pe olita, ai mei nu vor in ruptul capului !

Gosh7: multumesc pentru idee. Ai un telefon de la gradinita aia ?

Exista o lista de gradinita in Bucuresti pe undeva ?

Multumesc mult inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La gradinitele de stat eu cred ca ii primeste, daca au cetatenie romana, iar daca ii primeste nu cred ca trebuie sa le spui pentru cat timp.

La gradinitele particulare pare mult mai usor si mai repede de intrat.
Gasesti www.gradinite.com/" target="_blank">aici o lista cu gradinite.

6 ani -14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

La majoritatea gradinitelor de stat locurile sunt ocupate cu mult timp inainte, plus ca iti cer o multime de hartii la inscriere - analize, chestii.... La multe gradinite de stat usa se deschide cu spaga. Asa ca eu as zice pas in locul vostru, mai ales ca nu veniti din Congo, ci din uk.
Economic, e de preferat o gradinita de stat, dar numai economic.
Parerea mea

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput