Doctori de care sa te feresti (2)
Raspunsuri - Pagina 32
violetan spune:
Multumesc f mult pt raspuns. Ai dreptate,e f aglomerata, asa cum se intampla cu toti medicii f buni la care incearca sa ajunga toti...probabil ca ar trebui sa mai renunte la unii din pacienti, dar asta ar fi o veste proasta pt multi....si mai cred ca e vorba si de dispozitie....uman vorbind. Eu, de exemplu n-am regasit acelasi tip de comportament. Dar nici la mine nu-si aminteste exact care sunt toate problemele, desi ma vede relativ des...dar sunt de acord cu tine ca daca nu te simti confortabil cu ginecologul tau mai bine cauti altul...eu iti tin pumnii sa-ti mearga bine si sa fii sanatoasa. Pupicei si inca o data multumesc ca ai raspuns atat de detaliat!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
nana72 spune:
Buna fetelor
am intrat pe acest subiect sa anunt, sau sa strig: NU NASTETI CU DR. BALEA DIN PLOIESTI. Sau mai exact daca stiti ca o sa nasteti prin cezariana nu mergeti la Ploiesti. E cumplit la etajul VI pentru cezariene iar dr. Balea nu stie sa faca asa ceva, e super invechita si face niste cusaturi pe burtica de te ingrozesti. Va doresc succes la alti medici
Nana
Teo2rina spune:
buna, fetelor.stiti ceva de dr. Oprescu Dana de la Polizu?eu o cunosc doar ca om si stiu ca e super, dar profesional nu stiu nimic despre ea.
CorinaMM spune:
Buna fetelor,
Chiar nimeni nu mai zici nimic de nici un doctor??!!!
Stie cineva ceva despre dr Dan UDREA de la Municipal?
O zi buna tuturor.
analex spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Fetelor, am citit ambele volume incercand sa aflu ceva despre Viginia Tarlea de la Polizu si Dr. Cocei de la Giulesti. Dar in specal despre prima. Daca stiti ceva va rog sa imi spuneti si mie. Multumesc.
Rox 13+si Alexandra Maria (10.02.2004)
]
Doamna doctor Tarlea este un foarte bun ginecolog, are multa experienta in diagnosticul neoplaziilor genitomamare si oricine are , Doamne fereste! o astfel de problema o poate aborda cu incredere. Despre partea de obstetrica nu stiu ce sa-ti zic.
Analexx
DanutaD spune:
Despre Dr. Corina Grigoriu stiti ceva? (are si la CMU dar cred ca si la Municipal ore). Eu am aflat ca sunt insarcinata doar de cateva ore si acum nu stiu incotro sa o apuc..am facut astazi 2 teste..;a CMU stiu ca doctorii nu prea au program zilele astea (1 si 2 mai)..ea e ultimul ginecolog la care am fost la control (in Decemmbrie) si care mi-a recomandat analize prenatale..
Multumesc
D
adra_bell spune:
Buna! A mai fost cineva la Dr. Celus Tarpan (Maternitatea Giulesti)?Pana acum mi-a facut o parere buna, dar as vrea sa aflu amanunte si de la alte gravidutze sau mamici.
pavelina spune:
Asta cu medicii este chiar o problema. Sunt Ali din Oradea si ma chinui sa gasesc un medic bun, in care sa am incredere. Am fost pana acum la dr. Crihan. Stie cineva ceva de el? O fi ok? Am auzit ca nu prea merge la nastere...Ce ma sfatuiti sa fac.
cj spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Buna! A mai fost cineva la Dr. Celus Tarpan (Maternitatea Giulesti)?Pana acum mi-a facut o parere buna, dar as vrea sa aflu amanunte si de la alte gravidutze sau mamici.
Buna! Sunt o gravi de 30 sapt. si saptamana trecuta d-ra mea de la Mat. Giulesti (Velescu Ana-Maria) si-a facut transferul in alta parte. nu m-am asteptat dar asta e. Am vorbit cu ea si mi l-a recomandat cu toate increderea pe dr. Celus Tarpan cu care mi-a facut cunostinta si a urmat controlul si rasfoirea dosarului de analize.
Mie mi s-a parut ok. am cautat pe net si am gasit numai cuvinte de lauda la adresa lui. eu sper sa se termine cu bine in iulie urmeaza sa nasc cu el! Sanatate si numai bine.
adra_bell spune:
Multumesc mult CJ!! Si mie mi-a facut o impresie buna. Urmeaza sa nasti natural (cu /fara epidurala) sau prin anestezie? Scuze ca insist dar m-ar interesa parerea doctorului despre nasteri, ca m-a apucat asa o fricaaa, desi mai este mult pana atunci.