Doctori de care sa te feresti (2)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by name4camy

Draga nemary si eu fac un tratament pentru ovulatie. Iau cicloproginova, duphaston si in ziua a cincea a menstruatiei iau clostilbegit. Tu ce tratament urmezi?

eu iau din z1-z11 cycloproginova, din z5-z9 ova-mit, din z12-z21 duphaston, apoi 7 zile pauza.
deci tratamentele noastre seamana.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns critina spune:

buna ..fetelor

am citit mesajele voastre ref la doctori.........

Pentru Lushk te rog mult de tot sa imi dai si mie amaunte despre doc filipescu.....sunt tare curioasa..

deocamdata am fost odata si mi-a s-a parut un pic cam tacut asa....
adica exact cum ai des....trebuie s ail intrebi ca sa iti spuna ceva....

de asta vreau sa fiu sigura ca iau o decizie buna ref la dansu...si sa il am ca doc pe perioada sarcinii....
as vrea mai multe detalii....

acum pe 19 martie ma duc la dansu pentru rezultatele la analize...si sunt curioasa sa vad ce imi spune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Voi fi off topic!
Mey, fetelor, asta e subiectul "Doctori de care sa te feresti", deci nu mai faceti schimb de tratamente sau alte discutii care nu-si au locul aici!
Cele care citesc topicul asteapta sa gaseasca exact asta: doctori de care sa se fereasca!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Eu as vrea sa va povestesc despre doc. la care am fost cand am avut sangerari. Am ajuns la 4,00 dimineata la spitalul Sf. Pantelimon si eram intr-o stare jalnica... sangerasem iar sarcina nu era foarte mare (4 sapt) - 6 sapt de la ultimul UM-. I-am spus doamnei dr. SANDA NAFORNITA ca sunt insarcinata si ca am sangerat, iar ea ma intreaba daca am facut test de sarcina... ii spun ca da ... dupa care ma suie pe masa si incepe sa ma controleze. Imi spune sec: Dumneavoastra nu sunteti insarcinata!
Eu ii scot testele de sarcina( vre-o treio la numar) si i le arat la care ea ma intreaba daca sunt testele mele. Am inceput sa plang instantaneu si i-am spus ca sigur ca doar nu am oprit femei pe strada ca sa le iau testele de sarcina...
Imi spune sec sarcina oprita in evolutie si imi spune sa ma duc sa fac totusi o eco transvaginala la clinica particulara unde lucra tot dansa.... si imi spune sa fac injectii cu gravibinon...
In aceeasi zi la ora 10 ma prezentam la spitalul filantropia unde dl. doc. Iliescu m-a consultat de urgenta. Saracul om, a trebuit sa ma calmeze pentru ca plangeam in continuu si dupa ce mi-a facut eco, mi l-a aratat pe bebe... a vazut ca nu ma poate linisti a mai chemat un doc sa imi confirme cele spuse de el. Dupa ce au reusit sa ma calmeze au incepu sa ma intrebe de ce eram convinsa ca am pierdut sarcina si dupa ce i-am povestit a inceput sa o bodogane pe doctorita la care fusesem noaptea spunandu-mi ca la iminenta de avort , un doc bun, nu te consulta suindu-te pe masa pentru ca poate chiar el sa-ti provoace avortul... Mi-a spus ca am avut mare noroc ca nu am pierdut sarcina in urma controlului si ca bebe e prins destul de bine, mi-a dat un trat cu utrogestan si mi-a spus sa nu fac injectiile cu gravibinon pentru ca in caz ca embrionul moare organismul nu-l mai poate elimina si pot ajunge la alte complicatii mult mai grave. A fost un om extraordinar care mi-a ridicat moralul foarte mult si m-a ajutat sa inteleg ca exista doc. buni si altii mai putin buni.

Annitha 6+

copilul meu

alte poze

"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

buna ziua!
ma numesc georgiana si sunt noua pe forum, sper sa nu fac vreo gafa si sa scriu unde trebuie...si eu sunt graviduta, DPN pe 21 septembrie...
am citit toate framantarile voastre, unele lucruri ma uimesc iar altele ma ingrozesc...
observ ca majoritatea sunteti din Bucuresti...eu sunt din Targoviste, dar am si eu o intrebare pentru cine poate sa imi raspunda si mie...doctorul meu ginecolog mi-a recomandat sa-mi fac niste analize, complexul TORCH, fara sa ma intrebe daca eu am avut probleme sau exista cazuri cu malformatii sau alte afectiuni...sa fie doar o recomandare la moda pentru toate gravidele???
va rog sa ma luminati si pe mine in aceasta privinta...sau daca le-a facut cineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

georgi_ana25, te asteptam la Mamici de septembrie - octombrie 2007, aici o sa gasesti viitoare mamici cu sarcini apropiate ca varsta de a ta si toate informatiile necesare.
-ici si sarcina usoara.

Andreea 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am si eu o intrebare la voi?
Mai merge cineva la dr. Bechir Melihan de la Giulesti?????
Eu merg la ea de aproape un an, pe atunci nu eram insarcinata, sunt multumita de ea, dar vreau sa stiu cum se comporta in perioada sarcinii, cand nasti.... astfel de informatii.Sunt insarcinata in 16 sapt.
Inca ceva: A facut cineva triplu test la DACIA MEDICAL CENTER? unde se face analiza,nu ma refer nu la recoltare? Si cum a iesit?

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Am vazut ca se puneau intrebari despre Viginia Tarlea.... Pentru ca suntem la topicul "Doctori de care sa te feresi", eu spun sa o ocolesti.
Poveste mea e cam asa:
La recomandarea unuei cunostinte imi fac o programare la Sanador. Vroiam un bebe si am zis sa ma vada un medic inainte. Imi fac programare, ajung la timp, astept vreo ora si ceva si in final intru.
Ma intreaba de ce am venit, ii spun ca la un control de rutina, ma lauda, ma consulta, ma intreaba daca am fost la baie ca am vezica umflata si imi da niste ovule pentru o scurgere. Cer PAP si lama si gata. Imi zice ca sunt bine si sa vin daca nu raman gravida dupa 6 luni. la doua saptamani imi iese testul pozitiv o sun sa vad ce era cu ovulele alea ca eu sunt gravida. Imi raspunde ca "bine ca nu ti-am dat sa iei ceva pe gura" si sa nu le mai pun. Ma duc la ea sa imi confirme sarcina ma aleg cu un purcoi de analize pe care trebuia sa le fac Sanador, desigur. La doua zile incep sa sangerez, dimineata la ora 8. O sun, nu isi aduce aminte de mine si ma pune sa ma controlez singura, in baia mea sa vad de unde curge sange. Ma execut, vad ca nu e din vagin, zice sa iau Augmentin si sa ma duc la cabinet la ora 17.00. Si de data asta o ascult, ma duc la cabinet si desi nu ma puteam tine pe picioare ma lasa la usa 2 ore, ma controleaza, si ma trimite acasa. La insitentele mele merg la un ecograf,in aceeasi clinica, si descopar doua pietre si doua chisturi la rinichi. Ies cu rezultatul si ia-o pe doctorita de unde nu-i. Plecase acasa. Au urmat zile de cosmar cu dureri si snagerari iar ea avea numai telefonul inchis sau nu avea timp de mine, o gravida cu probleme. Am cautat alt doctor, am gasit unul minunat, doctorul Filipescu de la Elias, si acum am un baiat mare si frumos de 1 an si 4 luni.
Desi timpul a trecut nu am uitat-o pe aceasta doamna, daca pot sa ii zic asa....
Cam asta e poveste mea cu dotorita Tarlea. Concluziile le tragi singura.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Salut fetelor!

Stiti ceva de d-na sau d-soara Vultur Andreea de la Giulesti?
Ca mi-a placut la prima vedere, dar as vrea sa stiu mai multe despre ea si nu gasesc de loc referinte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ony_2025 spune:

Mihaelutzat, am patit si eu ceva de genul asta. La o doctorita de la Bucur... m-am dus la miezul noptii pentru ca sangeram. La fel, m-a suit pe masa si dupa ce m-a controlat imi spune ca intr-adevar am o sangerare. Bineinteles ca eram ingrijorata si am intrebat ce sa fac... mi-a spus "nimic... faceti o ecografie sa va confirme sarcina..." La intrebarea daca acolo se poate in regim de urgenta mi-a raspuns acru ca singurul ecograf este la maternitate si ca acolo este inchis...
Nu stiu cum de exista astfel de oameni!!!!
Pana la urma, la recomandarea unei prietene am mers la Dr. Gussi (Cantacuzino). M-a primit imediat si m-a bagat in fata la ecografie. Este o dulceatza!
Slava Domnului, bebele e bine sanatos si azi a implinit 15 saptamani!

Mergi la inceput