La noi la Galati sa veniti ( 12 )
Raspunsuri - Pagina 4
dana_boeru spune:
buna, fetelor
daca intereseaza pe cineva, s-a aprobat cea ordonanta cu privire la cresterea copilului. de la 1 ianuarie 2006 se primesc 800 ron inclusiv pentru cei care primesc acum indemnizatie pt. cresterea copilului. numa ca banutii nu-i vor mai da angajatorii ci se vor primi de la primarie. tot la primarie trebe depus dosarul.
acu sa vedem si normele.
iar din ianuarie 2007 suma se defalca astfel: 600 ron pt. parinti si 200 ron alocatie pt. bb (de care vor beneficia si cei care nu au cotizat).
va las, sa aveti o zi super super buna
a, si daca se intorc parintii la munca inainte de cei 2 ani, respectiv 3 ani (Doamne fereste!) se acorda un stimulent in suma de 300 ron (pt. 2006) si 100 ron (2007).
gata
LauraFlo spune:
Gata, a adormit copila. Mi-am luat castronul cu supa si am venit la calculator. Nu stau mult ca ma asteapta salamul de biscuiti sa-l dreg, l-am facut aseara ( eu daca as sta acasa m-as face de o suta de kg , nu pot sta fara sa fac cate ceva, de mancare evident ca gimnastica de ex nu fac ) dar a iesit prea concentrat. Asa ca am pisat niste biscuiti care asteapta sa fie incorporati in restul ....batonului de salam.
Vad ca raceala se instaleaza incet incet la toti bebelusii...Pacat.
Astazi au venit la noi Hana si Vladut. Dupa un chiot de bucurie cand i-a vazut a urmat un moment de " rusineala " si ascuns dupa fusta mamei, dar pana la urma s-au vazut ceva semne ca s-ar juca foarte frumos impreuna. Asta inseamna ca trebuie sa mai organizam intalniri intre bebeii nostri nu , Hana ? Dupa ce ati plecat un sfert de ora mi-a tot povestit cine a fost la noi si cum s-au jucat !
Gata, s-a termonat programul masinii de spalat. Revin !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vladhana spune:
Cookie,am citit intr-un numar de la Mami,pe care nu-l am acum la indemana,e la Vlad in camera si el face nani,cum ca culoarea de la kk si mirosul iti spun daca copilul are o problema sau nu.Am sa caut si-am sa-ti spun ce scrie cand kk e verzui.Vlad face kk verzui cand ii dau fier si cand mananca spanac,de la ceaiul de menta niciodata.Dar fiecare organism reactioneaza altfel,asa ca se poate.
Laura,sigur trebuie sa ne mai intalnim.Pacat ca Vlad a fost un somnoros azi,doarme bustean de cand am ajuns acasa.Azi-noapte l-a deranjat ceva si s-a foit intr-o veselie.
Dana,multumesc pentru vestea buna! Eu sunt una din mamicile care nu au fost asigurate si au indraznit sa faca copii si asa.Pica bine o alocatie marita.
Avem in sfarsit poze cu patutul nou.
cookie spune:
Hello, fetele!
Parca ne-a mai venit copilul acasa, ca ne luam de-acuma lumea in cap de atatea maraieli! Febra tot mai face cate un picut, cred ca fiica-mea va avea sechele in legatura cu seringa gradata de la Nurofen, ca urla cat o tin bojocii cand o vede si strange gura!
Abia maine dimineata mergem la analize la Spitalul de copii si dupa aia...sa vedem ce zic doctorii!
Hana, am vorbit cu doctorul la telefon si mi-a zis ca verdele de la kk poate fi de la medicamente...nu stiu ce sa mai spun, ca doar a mai luat si alta data aceleasi medicamente si nu s-a intamplat nimic...
Sanatate si la toti puiutii bolnaviori, sa fie si mamicile mai relaxate si voioase!
vladhana spune:
Cookie,am gasit revista si uite ce scrie:verde maroniu,ca piureul de mazare-normal,dar poate fi diaree;verde sau asemanator noroiului-diaree sau prea multa lactoza.Nu cred ca te-au lamurit aceste informatii,parca nu ai pomenit de diaree.
av_crina spune:
buna seara!am incercat sa trimit dimineata mesaj dar nu stiu de ce nu a vrut sa il ia asa ca reiau acum.
noi suntem la munte de vineri cu bb cu tot si desi e foarte frig bb nu a racit, dar masa tot se chinuie cu un nas fornait.
vineri dimineata cand ne pregateam sa plecam am descoperit ca ne-a spart garajul si ne-a usurat de 2 cauciucuri de iarna noi noute.asta e ; traim in romania.
buna ideea cu braila, o sa cercetam cand ne vor ajuta finantele.
ma mir si eu de P.A.Stanciu ca si la noi la nunta tot el a fost dj si a fost suuuuper.
in rest abia astept urmatoarea intalnire si va urez multa sanatate bebelusilor.
crina, beatrix(2 luni jumate)
lauraspeedy spune:
'Neata fetelor!
O cafeluta, o tigarica,ceva?
De doua nopti n-am mai pus geana pe geana.Sunt nauca de cap: cupkila mea are rosu in gat, febra cat cuprinde si-i maraita cat incape.
Mara95, bine ai venit printre noi si-ti multumim mult pt. lamuriri. Ce astepti:bbita sau bbel?
Av_crina , unde la munte? Ce bine ti-o fi...aer curat, liniste, cred ca bbita ta doarme de rupe.
Offf,va ,ma duc la cupkila mea ca a inceput sa tuseasca.
lauraspeedy
LauraFlo spune:
Da, am ajuns la serviciu ! Neata !
Dadaca a revenit trista trista, cat a fost plecata i-a murit catelusa . A dat o masina peste ea. Pacat ! Era o dulceata ! O avea de 12 ani !
Bineinteles ca iubita mea copila n-a vrut sa faca pipi la olita , voiam sa iau o proba pt analize, in schimb am reusit cu kk. Poate maine imi iese si faza cu pipi.
Ma duc la cafea ! O zi buna si multa sanatate bebelusilor !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
ELIZA MIRON spune:
Mara95 bine ai venit!
Te rog intereseaza-te tu de magazinul de care spunea cookie;eu am promis ca marti aflu, dar sotul meu a fost plecat si abia maine ajung la Braila, asa ca pe vineri voi putea spune ceva.Tu fiind acolo s-ar putea sa afli mai usor.
Daca aveti nevoie de croitoreasa va pot recomanda croitoreasa mea care e superieftina, suprrapida si superocupata, dar nu refuza pe nimeni.Imi face acum trei costume cu materialele ei si ma costa 3 mil. tot.Mi se pare foarte putin in conditiile in care Alinam a dat pe unul singur cam tot atat.
vilma spune:
Intru si eu in clubul nedormitilor cu copii fornaiti si cu tuse. Azi sper sa ne intalnim cu doctorul.
Mara, multumim pentru detalii, sa vii mai des la noi (ca tot se vorbeste ca ne vor uni orasele..:))
Despre nenea Stanciu-digeiul n-o sa spun decat ca a jignit 80% din invitati la microfon, tare si raspicat, ca sa nu existe vreunul care sa nu auda. Eu una n-am mai pomenit asa gest urat. Aa, si in aceeasi oala erau bagati si nasul si mirele!!!! :O Au ramas astia perplecsi.
Cica asa ar face pe post la ProFM, eu nu stiu, ca nu l-am ascultat. In fine, sa fie el sanatos, si poate candva sa-si dea seama si sa-i para rau.
Sa auzim de bine si sanatate la toti micutii!
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)