La noi la Galati sa veniti ( 12 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Cookie ce a patit Sabinuta???

Laura botezul e sambata viitoare.

Hanna buna idee cu Braila, numai ca trebuie sa mergem cu bb taras dupa noi, iar la Hermosa am vazut numai numere mici cand am fost eu ... poate dau totusi o fuga maine dimineata ....
Cookie ma gandeam si eu la bulinutze..... dar si la pret ce-i drept, orikum daca vrea si Ion maine dimineata il fak o Brailitza.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Cookie, nu cumva o fi vreo pacatoasa de maseluta care treb. sa iasa?
Alinam, sa ne scrii si noua ce ai vazut fromos si acceptabil ca pret prin Braila.
lauraspeedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Lauraspeedy, ce-i drept, nu m-am gandit deloc la vreo maseluta, eu stiu ca e prea devreme pentru asa ceva. Ea deja are 8 dintoci, maselele parca ies dupa un an. Gresesc, fetelor cu bebelusi mai mari?

Alina, spor la cumparaturi, sa-ti iei ceva frumos!

Hana, nu m-am uitat nici in gat, ca nu ma lasa... O sa-l lase maine pe doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Cookie,lui Vlad i-au iesit 6 dinti dupa care au inceput sa-i iasa maselele.Dar lui primul dinte i-a iesit la un an.

Mergi la inceput

fetelor, fost la Braila si chiar mi-am gasit de imbracat la magazinul de langa Hermosa, un costum frumos dupa parerea mea, doar 3,1 mil hehehe si de diferenta care am economisito i-am luat si lui Ion camasa si cravata hehehe. avea multe costume care mi-ar fi plakut, Ion chiar zicea sa imi iau doua, da eu fata economa ..... acum imi pare rau.

Cookie ce are Sabina? Cum fu' aseara???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Alina,ma bucur ca ai rezolvat problema!Cand e botezul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata ! Deja mi-am baut cafeaua , nu prea aveam chef sa ma dau jos din pat, dar perspectiva unei zile fara cafea nu mi suradea. Fiica mea a fost o draguta si s-a trezit dupa ce am terminat-o .
Eliza am intrebat-o pe sora mea, gradinita pt copii cu handicap este la scoala speciala 3, care are sediul in curtea liceului 9 ( in micro 40)
Cum a fost la nunti iubitelor ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Neata! ce fak mamicile? ce bine ca nu trebuie sa ies din casa pe vremea asta ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Neata fetelor!!Mai..ce vreme!!!
Mai..sa-mi ziceti si mie cam cat se mai da la un botez,ca am pe 3 dec unul.Toaleta ...in schimb eu am...Ca am avut mai multe nunti..si mi-am facut si eu mai multe cehstii la croitoreasa.Gen corset si fustita cu voal pe dedesubt.

In alta ordine de idei..unde faceti Revelionul?Eu deja mi-am rezervat locuri la Havana.Am mai facut acolo Revelionul si mi-a placut!Am mai incercat si in alte parti in alti ani..dar am fost foarte nemultumita de mancare,muzica si servire
Acum..sunt si eu la cafeluta,la serviciu.Nu am nici un chef de treaba....
Stefan e mai bine.I-am luat de la farmacie un sirop indian:COUGHEND.Vad ca a dat roade.Ii dau in continuare HUMEX si Cefalexin.Deasemeneasirop din muguri de brad.Nu mai tuseste si nici febra nu mai are.

Oare cand se incep scolile si caminele..ca m-am saturat.Ala mare..cred ca a uitat tot .!!!Si cel mik intre timp s-a dezvatat de camin.OFFF

O zi buna!!

Aaaa..lamuriti-ma si pe mine..ce magazin in Braila??Poate ma duc si eu in timpul zilei cu sotul la Braila.Pe unde??Sunt scumpe???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Buna dimineata. A fost fain la nunta, dar am de dat o nota proasta tartanelilor lui Puiu Stanciu de la ProFM- pe post de DJ.
Cookie, ce face Sabina? Mai are febra? Sa nu fie o viroza, ca am auzit pe foarte multi.
Eu gata cu cumparaturile, din pacate nu mai posed resurse financiare. Si nici nu mai sunt cu chef de cumparat, acum as vrea numai sa stau la cutiuta si sa citesc.
Sa aveti o zi buna!

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput