La noi la Galati sa veniti ( 12 )
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
vladhana spune:
Alina,am admirat falcutele lui Vladut.Frumos baiat!Cat cantareste acum?
Va invit si eu sa vedeti poze cu Vlad si Daria de la intalnirea de dimineata.Doar cateva,o sa puna si Laura o parte.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinam spune:
neata!
Hana Vlad are acum cam 5700g ... e falcos, da nu e gras ....il dezavantajeaza pijamaua hehehehehe :)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
LauraFlo spune:
Neata ! Eu prima la cafea ? Atunci ma grabesc sa o pregatesc !Cine vine ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Neata Galati!
Denisa tuseste de jumate de saptmana si cu tot ce i-am dat nu i-a trezut iar de dimineata avea si ceva muci.
Deci dupaamiaza iar vizitam dr.
Fetelor voi la ce pediatri va duceti copiii??? Ca eu unde o duc ii da de fiecare data antibiotic si eu sunt contra.
De parca noi luam la fiecare raceala.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/almy/almy.jpg)
almy spune:
Buna dimineata si o saptamana frumoasa!
Vin si eu la apel cu o cafea fara cofeina (ce dor imi era de gustul asta si ce greata imi facea in primele 4 luni!!!).
Alina, cand ziceai ca mergeti la vaccin? Noi maine. Am emotii. Daca mergeti azi, sa-mi spui si mie te rog cum a reactionat.
Am si eu o intrebare fetelor: Voi ati dat Vigantol la copilasi? Eu ii dau, dar il da afara cu limbuta, si mi-e frica sa-i dau iar, ca nu stiu cat inghite si cat scuipa, si sa nu fie prea mult. In spital ne-a zis o asistenta ca e mai bine sa le facem D injectabil, dar nu stiu daca merg amandoua. Iar doctorii recomanda Vigantol.
Eleni are nasucul infundat si face urat tare daca incerc sa-i pun picaturi sau sa i-l curat. Si se desfunda bine cu picaturi de lapte, dar ma lasa sa-i pun...?
Va pup, am mai pus si eu poze cu ea aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/alpe_21/album?.dir=/c470
lauraspeedy spune:
Salutare!
Almy,cate pic. de Vigantol ii dai bbitei tale? Incearca sa i le dai intr-o lingurita cu lapte sau ceai dulce.
Pozele sunt super, tare dulcica mai e bblina ta. Cine-i face baita?
Mie mi-a fost frica sa-i fac baita fii-mi pana la 4 luni; o chemam mereu pe mama sa-i faca baie.
Apropo, imi aduc aminte ca si fii-mea statea agatata de tzitza mea de la ora 5 dupa-amiaza pana pe la 11 noaptea. Am incercat sa o dezvat de obiceiul asta, dar nu s-a putut cu nici un chip. Incepea sa planga si sa tipe pana se invinetea de suparare ca nu-i dau tzitzica (desi nu am avut lapte ca lumea cum ai tu) si pana la urma am lasat-o asa. De-abia pe la 4 luni s-a dezvatat singura: a descoperit ca degetelul ei e mult mai gustos. Si de-atunci tzoncane la degetel cand i-e somn.
lauraspeedy
http://community.webshots.com/user/lauraspeedy
alinam spune:
buna!
Almy am fakut vaccinul .....sa vedem si cum reactioneaza.
ce liniste pe aici!
lauraspeedy spune:
Almy, am uitat sa-ti spun: se administreaza vit.D injectabil numai daca bb nu asimileaza Vigantolul.
lauraspeedy
alinam spune:
Alma acum e aproape 7 seaa, febra nu avem, dar de la 4 la 5 a tipat continuu il durea piciorul. cand l-am dezbracat avea piciorul rosu si umflat , i-am pus comprese, si-a revenit .... vezi ca mie nu mi-a zis nimeni sa nu ii dau papa doua ore inainte de vaccin si doua dupa ...... i-am dat cu 5 min inainte.