La noi la Galati sa veniti ( 12 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Laura,ce zici de sambata asta? Sau de maine dupa-amiaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Hana, imi pare tare rau ca inca nu-ti pot da un raspuns, dar maine sper sa fiu in stare .
Trecem prin momente tare grele...dureroase....un coleg de-al nostru s-a sinucis...Avea 50 de ani , divortase...copiii erau de partea mamei...
Acum ne pregatim sa mergem la biserica....
Dumnezeu sa-l odihneasca !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Imi pare tare rau Laura ca treceti prin asa ceva! Bietul om a gasit solutia asta disperata...Dumnezeu sa-l odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Laura, ce incercare...!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe bietul om, ce-o fi fost in sufletul lui de-a facut asa o alegere disperata!

Fetelor, nu dam adunarea la cafea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, pe unde faceti revelionul?
Anul asta as vrea sa ies neaparat din casa, ca-mi amintesc cum eram anul trecut...cheauna de somn...
Ne-am culcat pe la 11, ne-am trezit la 12, ne-am pupat de "La multi ani!" si am pus capul pe perna iar, ca venea urmatoarea trezire a copilei, asezonata cu niste colici
Avem si acum un brat de artificii nefolosite, ca n-am apucat...

Sa va zic : azi ma culturalizez, mergem la o piesa de teatru cu Maia Morgenstern. Am mai avut ocazia s-o vad acum vreo cativa ani intr-un spectacol interesant, un "one-woman show" si a fost pur si simplu dementiala!

Mergi la inceput

Neata !
Si eu la cafea ! Putin cheauna dupa ...dupa-amiaza de ieri. Viata e neprevazuta....Gata cu lucrurile triste.
Cookie super culturalizare . Si mie imi place de ea la nebunie ! De revelion ? Pare atat de departe !!!! Avand in vedere ca sorei mele ii ies actele pe 27 decembrie, cred ( dar inca nu am stabilit nimic ) ca vom face Revelionul in familie. Noi in ultimii ani am facut la gradinita ( au o sala pt petrecerile copiilor ) petrecerea. A fost super.Dj, chelneri , meniu traditional si ....vreo 80 de persoane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

buna fetelor! eu sunt braileanca si gasindu-va pe forum m-am hotarat sa va salut si ma alatur gastii. am o fetita de 1 an si cinci luni. imi pare bine ca este si Mara pentru ca din pacate pe acest forum sunt foarte putine fete din braila. Mara nastere usoara si bebelina sanatoasa si frumoasa! Poate mai tinem legatura. Cu cine o sa nasti? Eu am nascut prin cazariana cu dr meder. am fost super multumita.
Pupici tuturor!

printze

Mergi la inceput

Cookie,intrebarea ta ma deprima.Anul trecut multi dintre prietenii nostrii erau ca si noi,cu un bebe acasa,sau plecati pe afara,asa ca am stat acasa.Cealalta varianta,de a pleca de acasa fara copil nu mergea pentru ca nu aveam unde sa-l lasam,ai mei s-au mutat la tara,ai sotului se simt mai tineri decat noi si inca nu s-au saturat de distractii,asa ca am stat acasa.Anul acesta cred ca va fi la fel
Printze,bine ai venit printre noi! Sa-ti traiasca fetita!

Mergi la inceput

Hana imi pare rau dar nu ajungem azi la tine ! Trebuie sa stau la serviciu mai mult pt ca maine mergem la inmormantarea colegului iar eu mai am ceva de facut. Sorry ! Poate reusesc sa intru maine pe msg sa vorbim.
Printze bine ai venit in clubul nostru !

Mergi la inceput

'Neata! Va invit la licoarea magica de dimineata!
Cookie,cum a fost aseara?
Laura,cand poti,nu-i nici o problema.Cred ca sambata o sa fii mai linistita.

Mergi la inceput