Ce produse folositi pentru nou-nascuti?

Sunt Mara si am ajuns si in cea de-a 36 a saptamana de sarcina.Si trebuie sa-mi pregatesc stocul de produse igienice pentru bb. Care marca este mai buna? As prefera produsele Nivea, dar pe forun n-am prea vazut referire la ele.As dori ca raportul calitate / pret sa fie convenabil. Ce ma sfatuiti?
Si inca ceva: in afara de lapte, ce recomandati pentru arsuri?Dupa spusele bunicii, asta inseamna ca as avea un copil "paros".Asa sa fie?
Multumesc!
Raspunsuri

descintec spune:
Mai degraba inseamana ca e baiat. Asta a fost explicatia pe care am primit-o eu cu cel de al doilea copil, care a fost baiat. Nu stiu ce hormoni se iau la tranta (Cine stie ce prostii vorbesc:))

silvia_d spune:
Mara,nu sunt o mamica cu experienta,dar am auzit de la mamicile nov-dec,unde sunt inscrisa si eu sa te feresti de produsele Johnosn's;acum,sa nu dati cu rosii, ca eu iti spun asta din auzite,dar...totusi...multa lume s-a plans de ele!
Eu mi-am luat de la cora produse Bubchen,miros frumos,sunt cu musetel,galbenele,azulene,vit.A,si poti accesa si Buburuza.com,si ei au o parte din produse prezentate la cosmeticale bebei.Si Nivea Baby sunt f.bune,astia de la nivea au ditamai experienata,iti dai seama,iar la bebei regulile de calitate la nemti sunt...stricte!
Pupici
Silvia si Stefanel,37+

Monica-Elena spune:
Pot sa iti recomand produsele Nivea si Sanosan sunt original;e nu facute la noi sau pe la vecini. Fugi de jhonson.
Eu folosesc ambele game. Folosesc odata toata gama nivea si la o luna sau doua schimb cu sanosan.
folosesc gel de dus si sampon(2 in 1 de la nivea si sanosan), crema cu oxid de zinc de la nivea ptr fundulet iritat,crema tre iritatii de la sanosan, servetele si de la unii si de la altii. Pe corp il masez cu ulei de masline fiert e cel mai sanatos. Si mai am crema de galbenele, bepanthen si ptr primele zile iti va trebui si neopreol ptr bubitele pe care le fac nou nascutii. Mihnea de la buchen de la ulei a facut alergie, dar acum depinde si de fiecare copil in parte.
Nastere usoara!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

emaaimee spune:
Acum depinde de bb.Oana are dermatita seboreica si pana sa vin Ro cu ea la un dermatolog bun,aici in Irlanda,m-au zapacit de cap,drii.Nu stiau ce are,m-au facut programare la dermato abia la 4 luni de la nastere si tot asa.Si fata se irita de la orice.Johnson,Nivea,etc.Acum nu folosim decat produsele date de dr si gama Eucerin(sapun,gel de dus,crema cu 3%uree) tot de dr recomandate.
Nastere usoara si un bb sanatos!
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

mara95 spune:
Multumesc pentru raspunsurile prompte!
Produsele Nivea le-am vazut in magazinele de aici, dar Sanosan unde le gasesc?La farmacii?

Monica-Elena spune:
si nivea si sanosan se gasesc la farmacii si la magazinele cora si carrefour.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

DianaP spune:
Noi folosim produse de la Nivea, iar de la Sanosan am luat doar sampon(sunt mult mai scumpe decat produsele Nivea).
Si ptr. mine conteaza pretul , pe langa calitate , ptr. ca eu am doua fetite mici si...iti dai seama totul inmultesti cu doi.
Eu am mai folosit, la inceput si produse de la Dalin si mi s-au parut bune, apoi am luat numai de la Nivea(sampon - 3 sortimente, lapte de corp, ulei, servetele umede Nivea cu crema, Nivea fresh nu am luat niciodat), iar betisoare de urechi am luat de la Cotoneve(sunt la fel de bune ca si cele de la Septona, dar mult mai ieftine). Servetele umede am luat si de la Pampers.
multa sanatate si nastere usoara
Diana, mami de Carla & Alexa

Mirela72 spune:
Sanosan, Nivea Baby si Bubchen. Toate cam la aceasi calitate si pret. Cat despre arsuri, si eu am avut pana in clipa in care am nascut si am o fetita pe care o cheama Mara. Eu imi potoleam arsurile cu Antacid- de fapt contine doar carbonat de calciu si poti sa-l iei fara probleme dar atunci nu mai ai voie alt supliment de calciu.
Iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos!
Mire-mama de fetita frumoasa

gangurici_licurici spune:
Nivea, Sanosan, am mai avut si spuma de baie de la Chicco, e mai scumpa, dar miroase f. bine. Am folosit si produse Johnson, n-am avut probleme dar n-am mai luat dupa ce am citit ca multe mamici au avut probleme cu el. Si Bubchen am auzit ca ar fi bune, eu am luat pt. bebe crema pentru fundulet, dar nu i-a placut, s-a iritat de la ea, e crema cu ceva compus de zinc, ramane alba pe piele. Cred ca e buna pentru cei care folosesc scutece de panza, dar pt. pampers nu are rost.
Numai bine.