Aveti idee cum se poate emigra...?
Cum ar putea sa emigreze cineva din De(cu RP)in Canada fara sa mai "viziteze" Ro pt.acte?
Se poate merge cu viza de turist(pt.6 luni)si sa aplici direct de acolo?
Cum ar fi mai usor,sigur si repede???
Multumesc mult de tot pt.raspuns!!!
Raspunsuri
michelle7 spune:
ma intereseaza si pe mine. am vrea rezidenta permanenta in Canada ca back-up in caz ca se satura americanii de noi. Din cate stiu eu e necesar sa ai cazier din toate tarile in care ai locuit asa ca nu uita sa-ti iei cazier din germania inainte sa pleci de acolo
michelle7
super mami spune:
In Spania spre exemplu, daca depui actele aici risti sa te trezesti cu raspuns negativ.
In mod normal e 100 % negativ, dar mai scapa unii care dau peste functionari neatenti.RP inseamna rezidenta permanenta ? Daca da, nu poti sa aplici de acolo ?Alexandra si Isabelita Isabel
cruis spune:
Buna fetelor,
probabil ca raspunsurile mai avizate vor urma. Asa repejor...
- nu se poate aplica din interior dacat in cazuri exceptionale de sponsorizare
- se poate aplica din state, de exemplu au un consulat la Buffalo
- daca esti cu viza de vizitator poti aplica la Buffalo, dar dureaza mai mult de 6 luni probabil, si cum trebuie sa mergi la interviu risti sa nu mai poti sa te intorci sa astepti procesarea dosarului
- nu vad de ce daca ai punctajul nu ai putea aplica oriunde (inclusiv Spania sau Germania). Doar se aplica aceleasi reguli.
Bafta voua!
Delia spune:
quote:
Originally posted by michelle7
ma intereseaza si pe mine. am vrea rezidenta permanenta in Canada ca back-up in caz ca se satura americanii de noi. Din cate stiu eu e necesar sa ai cazier din toate tarile in care ai locuit asa ca nu uita sa-ti iei cazier din germania inainte sa pleci de acolo
michelle7
Daca se poate un raspuns...sunt tare curioasa: ce inseamna "se satura de noi?"
Delia, Codrin si Iris
helbi spune:
quote:
Initial creeata de livia
Cum ar putea sa emigreze cineva din De(cu RP)in Canada fara sa mai "viziteze" Ro pt.acte?
Se poate merge cu viza de turist(pt.6 luni)si sa aplici direct de acolo?
Cum ar fi mai usor,sigur si repede???
Multumesc mult de tot pt.raspuns!!!
livia
Livia, de ce nu depui direct la Berlin actele?
Mona_B spune:
Livia, eu si sotul am emigrat in Canada din Germania. Am depus actele la Berlin,in apoximativ un an de la depunerea dosarelor am primit vizele.N-am avut nici o tangenta cu Romania la capitolul acte, am rezolvat totul din Germania cu ajutorul rudelor din Ro.
Andreia, ce mai faceti tu si Bianca?Ce mai e nou in Frankfurt? Iti trimit mp,
Mona