Oradea (6)
Raspunsuri - Pagina 8
adi2003 spune:
Marius, ce harnicut esti saptamana asta. Mai ia un calculator si pentru fete, sa stai si tu linistit pe internet. Si Daria ta a prins gustul calculatorului?
Drum bun pe maine!
Eu de 1 Decembrie vreau sa imi iau Steaua Craciunului si sa ies la o plimbare sa uit de tot de conta, macar pentru o zi! Si am sa iau si un bilet la loto
M-am pus sa corectez o carte scanata de cineva: "Diamie Doubtfire, Ce este timiditatea?" Foarte interesanta. Ati citit-o?
Sunt foarte multe greseli (aproape la fiecare rand) datorita scanarii, dar mie mi-a absorbit toata atentia. Poate una dintre cele mai atractive carti din ultima perioada.
gabibarta spune:
n-am citit-o... O poti trimite?
Ce nume dragut, Doubtfire, mi-am adus aminte de Robin Williams in Mrs. Doubtfire
Am gasit pe net Codul da Vinci, insa tot uit sa-l trimit acasa de la serviciu, iar acolo nu prea am timp sa citesc, mai ales acum ca se apropie sesiunea...
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
AllyMcBeal spune:
Iar n-am mai trecut demult,dar v-am urmarit!
Ia va rog sa va dati cu parerea de unde si cu ce sa se aprovizioneze Mos Nicolaie si Mos Craciun pentru fiica-mea de 2 ani.Unde mai pun ca-m 19 e si ziua ei....Cu ce-i face placere unei fetite de 2 ani sa se joace? (asta intreb pe cele care au trecut prin aceeasi dilema) E tare receptiva si,dupa ce le prinde ''spilul'' la jocuri,le pune la ''nani-nani'',iar jucariile le plimba de ici colo,ni le lasa printre picioare si...gata!
Copiii vostri ce i-au scris Mosului?
gabibarta spune:
nu stiu ce i-ar place, la fiica mea "lozul castigator" insemna orice masinuta, sau orice chestie cu roti, orice marime Papusi nici vorba, le dezmembreaza intr-o clipa si le arunca. In rest: creioane, cuburi, lego cu piese mari, si in general toate jucariile lui Robert
pozici poze noi Lili
szivarvany spune:
Lili e mortala !
Deocamdata si Giulia prefera sa impinga masinile prin casa, dar eu ii voi cumpara un carucior si pausi, na, incerc si io In orice caz trebuie sa fie ceva bine inchegat Legouri ... e fain sa calci pe ele, desccult fiind si sa doarma cupilu` sa mai trebuiasca sa si taci Chestii cu muzicute ... as vrea asa ceva, poate vad ceva interesant si nu la pret de pian veritabil
Oradeni, ce faceti ???
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
gabibarta spune:
Daria, poti incerca si carucior pt. cumparaturi, la noi avea succes
Chestiile cu muzicute sunt bune, dar fac galagie, deci eu le-as recomanda copiilor dusmanilor tai Crede-ma, oricat ar fi de draguta o muzicuta, dupa 10 minute garantat incepi sa scoti flacari pe nari, si vei fi nevoita sa cumperi tone de baterii la ea Noi avem o porcarie din asta chinezeasca, si asa ceva inca nu am vazut: ne tine de 7 ani!!!! nu mai e in stare perfecta, ca a fost trantita de multe ori, dar canta, scoate sunete de animale, e o pacoste mai ales cand copilu' se culca cu jucaria in pat, si noaptea jucaria ajunge sub copil si incepe sa cante, copilul se trezeste, noi ne trezim, sotul e nervos, scoate bateriile din jucarie, copilul urla ca de ce nu canta jucaria, eu caut bateriile, le punem la loc, mai cantam o ora si in sfarsit ne linistim toti
pozici poze noi Lili
szivarvany spune:
ori aveti foarte multi bani, ori v-ati pus pe treaba, ca afara sigur nu umblati pe vremea asta kkcioasa si vad ca nici pe aici nu umblati ; noi am fost oleaca si ne-am facut precum purceii
O seara placuta tuturor si rugati-va sa se mai termine ploaia asta plsss
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
gabibarta spune:
Am fost ieri dupa masa la plimbare pe Repulicii numai cu sotul meu, ce de romantism...
Ma simteam ca-ntrun sat de la sfarsitul lumii, unde nici soseaua principala nu-i asfaltata. Magazinele erau majoritatea deschise si nu erau cumparatori deloc asa ca ne-am mai cascat si noi ochii un picut.
pozici poze noi Lili