Oradea (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Si .....aaaaa... din astia de...adica intre 3(zeci) si 8(opt) ani nu primesc?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Va rog sa ma ajutati si pe mine. Este cineva din Beius, sau cunoaste zona? Eu trebuie sa merg in delegatie si ma cazez la pensiunea Vittoria. Stie cineva ceva de ea? Am cautat pe internet informatii dar nu am gasit nimic. Poate ma ajutati voi. Inca ceva: care este distanta dintre Beius si Stei? ca trebuie sa ajung si pe acolo.

Va multumesc mult.
Padi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Oradea -> Beius 57 km
Oradea -> Beius -> Stei (Dr. Petru Groza) 75km
Drumul e OK
www.marius.rdsor.ro/beius/beius.jpg

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Marius - io cred ca daaa, tre` sa fac si io proba, buba e ca e departe de mine, da` m-as plimba si io pe centru oleaca
OOOfff, vreau si io sa o duc pe Giulia in locuri cu muuulti copii de varsta ei Si mai vreau sa vina Craciunu`, da` sa fie vara :-)

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Padi, eu cunosc cat de cat Beiusul, dar nu si pensiunea de care zici.
La restul intrebarilor ti-a raspuns Marius.
Eu iti arat niste poze de la sfarsitul lunii octombrie.

Azi am ajuns si eu sa vad cum arata centrul seara, in prag de sarbatori. Mi-au placut beculetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Oameni buni, mi se pare mie, sau anul acesta e si ami frumos centrul, decat anii precedenti? Am fost si noi alaltaieri seara, ne-a placut foarte mult.
Padi, din pacate nu cunosc nici eu pensiunea respectiva, in vara m-am plimbat cateva ore in Beius, dar n-am vazut nici o pensiune cu nume de Vittoria.
Lili mai nou se crede mos craciun. Toata ziua a umblat prin casa cu caciulita de mos pe cap, vorbea cu glas mai "barbatesc", a umplut o fata de perna cu prostioare si si-a pus pe umar sacul, chiar semana cu un mosh dar fara barba si fara burta Aseara am trimis-o la culcare si mi-a spus ca mosul nu doarme...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabibarta

Lili mai nou se crede mos craciun. Toata ziua a umblat prin casa cu caciulita de mos pe cap, vorbea cu glas mai "barbatesc", a umplut o fata de perna cu prostioare si si-a pus pe umar sacul, chiar semana cu un mosh dar fara barba si fara burta Aseara am trimis-o la culcare si mi-a spus ca mosul nu doarme...

Da chiar, cum sa doarma Mosul?
Draguta e Lili.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Si eu mi's din Oradea. Ma primiti in club?

Ps: Marius,numele tau de familie imi parea cunoscut.Uitandu-ma peste poze,am realizat ca te cunosc de pe vremea liceului. Tatal tau mi-a fost profesor. Preda filosofie (ioi,sper sa nu gresesc) ...tare mult mi-as dorii ca anii aceia sa se repete,uneori moooor de dorul lor.

Pupici la toti oradenii mei.

Menna

"Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Menna, bine ai venit!
Simina, stii cum doarme mosul? In pijama roz, caciula de mos pe cap si lipita de mami Problema mosului e ca nu s-a hotarat inca, daca-i "moskaciun" sau "mosolae"

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Pentru Gabi: Spune-i sa fie Mos Craciun, sa va aduca si daruri anul asta. Cine stie ce-o sa primiti fiecare!

Menna, bine ai venit printre oradeni. Acuma stiu de ce are cateodata Marius inclinatii filozofice, de fapt are pe cine semana.

Daria, Mercedes si restul oradenilor cum va petreceti weekendul? Ne mai vedem anul asta?
O duminica placuta tuturor!

Mergi la inceput