Copilasi de noiembrie-decembrie 2004 (90)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

sarbatoritilor de azi Alexandru - Eliza, Vladimir-Andrei - Aime, Andrei-Cosmin - Lumi81, muuuult noroc in viata, sanatate si sa va ascultati parintii!!!; Distractie placuta si sa ave-ti torturi delicioase si aspectoase!!! si ffff. multe poze!!!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

pentru Alexandru, Vladimir Andrei si Andrei Cosmin, sa fiti sanatosi, cuminti sa primiti cadouri frumoase si sa va distrati pe cinte la aniversarea primului anisor!
Cici, Miki si Bits, tocmai v-am vazut comorile sunteti toti niste scumpi. Si mi se pare ca Alexander si Kenzo seamana din ce in ce mai mult cu mamicile lor!
Onitza, se ingrasa el Paulica pana la Craciun!
Flory, nu ne parasi, impartaseste-ne bucuria ta, sarcina usoara si un bebelus sanatos si frumos!

Eu mi-am lasat fata 2 zile la bunici, a fost cuminte si daca a vazut ca nu are ce suge la soacra, desi a incercat , a papat 2 biberoane de suparare. Si a trebuit sa ma mulg, parca facusem febra laptelui dupa 40 de ore de nesupt. Am scos 300 ml, dar nu am avut rabdare sa scot tot, asa ca sunt super multumita ca are Ana ce papa, cred ca ii ajunge ce suge de aceea nu mai vrea si alt laptic. Si am prins si o ninsoare la munte, noroc ca au fost doar 5 cm care s-au topit a doua zi cand a iesit soarele.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Mikimi, Cici, da' ORINGI mai sunteti frate toti ! Ai zice ca e acelasi parc si aceeasi zi Mikimi, parca acolo unde dormiti seamana fi-tu si cu tine un pic . Da' numa un pic! Cici, haioasa mai e copilita !

Florypop, cum sa ne superi, mama draga? Nu stiu altele cum sunt ... dar eu pt fiecare graviduta ma bucur si traiesc cum am trait pt burtica mea ! Mai ales pt o graviduta de AICI si mai ales pt una asa speciala ca tine . Eu chiar vroiam sa te intreb daca o sa ne parasesti pt grupul de viitoare mamici acum ...

Sabina... FARA BANANE ?!?! Haidi frateeeee ... ca eu chiar nu pricep ... Ce au bananele pana la un an ca peste tot zice de ele de la 5 luni ?

Fie-mea a descoiperit doua placeri nebune: supa de pui cu taitei si... bautul din canita ! E asa innebunita dupa canita ca in weekend a intrat cu capul in canita mea de cafea pe care o tineam pe genunchi tacticos ... Bea orice din canita, ceea ce ma face sa zic: Andreea, ce-ar fi sa incerci asa cu laptele Mariucai? Poate s-a saturat fata de bibe, e mare deja !

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Eliza, sa iti traiasca baiatul scump care ti-a schimbat viata, sa fie sanatos, norocos, iubit si fericit!

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Roxana sanatate multa!

puiutilor bolnavi insanatosire grabnica!!!

floripop nu ne plictisesti de loc cu descrierile tale, iar sarcina TREBUIE!!! sa mearga bine pana la capat!!!
mi s-a facut dor de gravidie

in alta ordine de idei eu o tin pe Emily in carca de vre-o doua ore, ptr. ca daca o las jos se trezeste si numa` maraie, si numai pot de spinare si umeri
Sabina si Mikimi va multumesc
Sabina sanatate Sofiei
Mikimi si Cecilia frumoase poze!!! superbe culori!!!; Mikimi imi place poza in care dormiti amandoi, iar la Cecilia imi place poza in care Alexia sta pe olita, cu periuta de dinti in mana, pe pat!!!(chiar ma intreba Arisa ce este aia pe care sta Alexia, si n-am vrut sa-i spun ce anume este, ptr. a nu ma trezi la cine stie ce surprize, caci ea tot ce vede repeta, este precum un burete care absoarbe totul, inclusiv energia casei)

Roxana sa stii ca nici la noi nu exista momente de tandrete; cel putin din partea Arisei sunt ffff. putine si atunci de ochii lumii, dar pe bune ca nu mint, din partea lui Emily asa cum poate ea(mai te trage de nas, mai te scobeste prin dinti, mai te trage de vre-o nara, mai iti scoate cate-un ochi etc.) sa stii ca sunt tot mai multe in ultimul timp, efectiv se lipeste de om cu toata fiinta ei; certuri fff. multe, si noi ajungand la concluzia cea intelepta ca atunci cand cumparam o jacarie sa luam doua, dar si atunci Arisa este nesatula, adicatelea le vrea pe toooooooate, si-atunci Emily renunta fff. intelept si pleaca incautarea alteia fara scandal, uneori apele linistindu-se, alteori ba, adicatelea intervine vampiroaica si iar i le ia, si-atunci intevin EU!!!!! , sau tata-su!!!; acum face tot posibilul s-o trezeasca pe Emily dar piticotu` doarme dus la mami in spinare

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Alexandru, Vladimir Andrei si Andrei Cosmin, sa cresteti mari si cuminti si sa ii bucurati pe parinti (na ca fac versuri:)

fulguletz mersi de raspuns. Sincera sa fiu asa ma gandeam si eu, sa ii dau lapte paf, desi pediatra mea m-a sfatuit spre lapte de vaca

Si la Sara ii iese al 4 -lea dinte si e cam maraita, in special cand o pun la culare. Degeaba zic ca abia astept sa treaca, ca urmeaza altii, si altii..

Voi ce cadouri faceti copilasilor, sa fie cat de cat adaptate varstei? ca la noi se apropie ziua de nastere, apoi Craciunul si inca nu am nici o idee..

Va si la bolnaviori insanatosire grabnica si trainica!

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

La multzi anisori celor trei sarbatoritzi de astazi! sa crestetzi mai, sanatosi si inteleptzi!

Mikishorule, superbe pozici de toamna...la noi a cam venit iarna..brr ce frig este..

Cecilico, mey, fi-ta e o scumpa cum sta ea pe olitza cu periutza de dintzi in mana

florypop , maine poimaine o sa ne povestesti cum te-ai facut cat un elefant

si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Eliza,Aime,Lumi..."LA MULTI ANI!!!!!!!!!!" Sa va traiasca Piticii,sa creasca mari,sanatosi si si norocosi!
Ralucuta......pai cred ca asta mai imi trebuie la cat de chioara e de somn seara!Sa bea din cana......las'ca-i mai comod cu bibe..Si apoi m-a obisnuit sa bea numai 200ml pe zi..asta e,macar sa o tina asa!Ziua ii mai dau si eu din canuta din aceea cu cioc..mai mult varsa pe ea....
Cecilia..super haioasa pe olita cu parul valvoi
Mikimi...ce tandru e Alexander!Cum statea el cu caputul langa tine....
Flory,bafta multa cu sarcina.Stai cuminte si linistita!Si sa ne aduci vesti bune in fiecare zi..sau macar saptamanal
Pupici si mai vorbim

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Miki, Cecilia, ce-ncantare! Ce minunatii de copii si ce culori minunate......la noi, vorba lu Fulgu, brr, ce frig si ce "toamna gri"...uitati:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/detail?.dir=df40&.dnm=da02.jpg&.src=ph

Sanatate la puiuti!

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Mey, intrebare: lui Paul ii curg mucisorii!!! si parca am vazut ca ati dat si voi Nazomer!!! dupa ce am cumparat, am vazut ca scrie ca se da copiilor peste 7 ani!!! a dat cineva NAZOMER?????? si a fost ok??? si cat ati dat????? ca in loc de prospect, s-au gandit sa puna reclama unui doc.!!!! Please, spunet-mi si mie!!!
ROSERB, tu parca te-ai luptat mult cu mucisorii lui Mihnea...cum i-au trecut si ce ai folosit???? eu nu pot sa ii scot cu pompitza, pe langa faptul ca urla rau, nu pot pur si simplu, parca nu imi ajuta cu nimik!!!!
LA MULTI ANI NEPOTELEI MELE ANDREEA!! A IMPLINIT 5 ANISHORI!!!!!! SI LA MULTI ANI Alexandru, Vladimir Andrei si Andrei Cosmin

MIKI, CICI, aveti niste comori de copii!!!! sa va bucurati de ei! si mai faceti copii fetelor ca ii faceti frumosi!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput