Copilasi de noiembrie-decembrie 2004 (90)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

La multi ani Vladimir, Alexandru, Cosmin! Sa va distrati frumos de ziua voastra, sa fiti veseli, sa primiti daruri multe si sa va bucurati de multe , multe , multe aniversari de azi inainte.

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Buna seara fetele!

Hai ca atunci cind am zis ca pot intra si eu mai des iata ca n-a fost asa.Mi s-a stricat netul.
Despre noi ce sa va zicem?Ne pregatim pt marea zi de simbata cind o sa facem si noi 1 anisor.In prezent avem 8 dintisori si deocamdata nu pare sa ne mai iasa niciunul.Am inceput sa mergem si nu ne mai opreste nimeni.Trebuie sa ridicam toate obstacolele ca sa avem cale libera.Zicem:mama,tata si caca.De mincat mincam de toate,insa in ultimul timp a mincat mai putin ca a fost bolnavior.Acum isi revine la normal.
Voi ce mai faceti de papa?

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photos"Eric Gabriel"/[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Mai fetelor, sa stiti ca si eu ii dau la Alexia mea ou moale si nu am nici o treaba cu ea, cam o data pe saptamana mananca ou moale cu painica si ii place tare mult...sper sa nu avem probleme mai departe..asa ca fiecare face cum crede ca e mai bine.

Avem si noi al 3-lea dintisor si plangem din cauza celui de-al 4-lea..asa ca mai avem pana la cel putin 8 dintisori cum au alti copilasi, ha ha...

La Multi Ani!!! copilasilor care azi implinesc un anisor , Alexandru ,
Vladimir Andrei si Andrei Cosmin sa aveti o viata plina de bucurii si sanatate.

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Cicisor la cat mai multi dintisori frumosi si iesiti fara dureri.Va pupam si uitati niste pozici din parc , in plina toamna frumoasa :
http://community.webshots.com/photo/504904466/504932287pXLUaa

vacanta la buni

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Miki super pozele din parc si imi place ca sunteti in portocaliu, e culoarea mea preferata.....dar poza in care faceti nani e super super...sunteti asa de dulci si frumosi
Sa stii ca i-am aratat pozele la Alexia...asa ca ia uite ce pozitze ii trimite si ea lui Alexander cel frumusel si dragalas..sa vedeti ca suntem in ton cu culorile toamnei, ha ha
pozitze parc

Si ia vedeti aici ce face Alexia mea, e fetita mare ce mai...

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Ce mai faceti?

In primul rand La Multi Ani sarbatoritilor! Imi cer scuze ca nu apar zilnic sa urez toate cele copilasilor dar imi este umplit de greu cu timpul.

In alta ordine de idei trebuie sa va marturisesc ca ieri am trait ceva senzational. Am fost la eco si i-am ascultat inimioara lui bebe mic din burtik. Voi ati trecut deja prin asta si probabil ca va amintiti momentele. Pana acum totul merge bine speram sa fie bine pana la capat. Am sa va mai povestesc pe parcurs ce si cum chiar daca va stresez. Va mai aduceti si voi aminte cum era pe vremea cand erati gravidute.

Daca va supar sa imi spuneti si ma car cu povestile de aici...:))

Va pup,

Flory 8+ si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Anul trecut pe vremea asta asistentele imi aduceau pentru prima data copilul la san.. Mi-l aduc aminte de parca s-a intamplat ieri. Am nascut la 2 noaptea iar dupa 3-4 ore l-am vazut pentru prima data.
Tot ceea ce stiu este ca sufletelul asta mic si minunat mi-a schimbat viata intr-un mod miraculos.. Am reinceput sa simt emotia schimbarii anotimpurilor, am reinceput sa simt emotia apropierii sarbatorilor iar fiecare zi este diferita de cealalta pentru ca in fiecare zi puiul meu mai invata ceva iar mie mi se reinventeaza lumea prin ochii lui.
La Multi Ani puiul mamii, sa cresti mare si norocos si sper sa fiu in stare sa te ajut sa iti creasca aripi!

La Multi Ani si lui Vladut, sa fii cuminte si sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
La Multi Ani Andrei! Mult noroc in viata si sanatate!

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza mamici si bbici,
bobitza, noi nu avem nici un microb din nici un spital pur si simplu a fost o diaree mai "lunga" nu a vomat, nu a avut altceva...asa-i mai apuca pe copilasi uneori...de la ce...nu se stie ca eu nu i-am dat ruxandrei nimik nou de mancare. cand a avut diaree si voma data trecuta, recunosc i-am dat strugurei sa papemama nebuna ce sunt...doar 2-3 bobitze...dar au fost de-ajuns...ma gandisem eu ca daca bea suc de struguri de la hipp si nu are nimik ce-ar avea daca-i dau si 2-3 bobitze de strugurasi
miki, ce poze frumoaseeeeee
flory, Doamne ajuta in continuare.
cici la cat mai multi dintisori...e super haioasa poza, bine ca sta si le face singura pe amandoua
fulgule, sa va fie de bine vaccinul, cum a fost, a facut febra?
adriana, sanatate multa biencutzei si pupici pentru amandoi
cookie, sanatate sabinutzei
noi acum suntem bine, nu papam mai nimik dar suntem ok...asteptam sa mai crestem poate ne vine si pofta de mancare
va pupa mami monica pe toate si pe toti bbelasii si fuge si ea la treaba.
o zi buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Bau fetelor....sorry ca nu am dat de baut de Sf. IOan gura de Aur...Alexa are dreptate, sarbatoresc decat pe 7 ianuarie, in rest, imi place teribil sa imi urez la multi ani in celelalte zile din an.
Paul nu e foarte bine ...ieri a avut 3 scaune, azi primul am vazut ca e moale, nu imi vine sa cred, il ingrijesc, il tin pe regim inca...nu stiu ce sa zic...o continui...mey oare e posibil totusi sa fie si de la dinti???? e si foarte agitat si parca il manaca rau....are decat 2 dinti totusi......ma gandesc ca o fi si de la asta...iar mi se pare ca a slabit, ziele trecute facuse falcute, el daca manaca si nu face kk des, chiar asimileaza, se vede in cateva zile ca pune pe el...mama a plecat de dimineata acasa, nu se simte prea grozav, mi-e necaz ca se mai chinuie si prin spitale, uf, sper sa se odihneasca, sa se menajeze...ieri Paul nu a vrut sa doarma deloc, si era tare agitat, nu ii intrai in voie cu nimik ..ii curgeau si mucishorii....chiar acum ma uitam la Paul, e pe pat, se joaca, si l-am vazut ca i-a zambit prezentatoarei de stiri de la protv, ii plac blondele, mey, eu v-am spus!!!!! Alexaaaaaaaa, hai mey pe la noi, sa iti zambeasca fi-miu nitel!!!!!! (si prin asta iti multumeste pentru vizita din spital si biberon si hidrasec...si pt tot )
SABINA, sanatate SOFIEI, uf, sper sa teraca , cred ca o doare mititica, lasa ca recupereaza ea cu papa, important e sa ii treaca durerea!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

La multi ani Vladut, Alexandru, sa fiti sanatosi si voiosi!

Sanatate multa puiutilor bolnaviori!

Flory, ma bucur mult pentru tine ca este totul in ordine! Fii serioasa, cum sa ne superi, ne mai aducem si noi aminte de "tinerete"!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput