Sex in trei

Am sa abordez aici cu curaj o tema neobisnuita legata de sex: sexul in trei.
Stiu ca multi barbati au fantezia asta, inclusiv sotul meu. Pe mine ma atrage ideea de a face sex in trei cu o alta femeie, e o fantezie care ma excita. Nu cred insa ca as avea curaj si cred ca as fi si geloasa sa il vad pe sotul meu in bratele altei femei. In plus, n-am nici cea mai vaga idee daca asta nu ne-ar schimba cumva relatia (desi tind sa cred ca nu, n-as pune pariu)
Vreau sa va intreb daca mai sint cupluri care s-au jucat cu aceeasi idee, care sint comentariile, si, mai ales, daca a incercat cineva asta, cum a fost si cum s-a terminat.
Raspunsuri

Tanya spune:
quote:
Initial creeata de BadKarma
Nu cred insa ca as avea curaj si cred ca as fi si geloasa sa il vad pe sotul meu in bratele altei femei.
Vreau sa va intreb daca mai sint cupluri care s-au jucat cu aceeasi idee, care sint comentariile, si, mai ales, daca a incercat cineva asta, cum a fost si cum s-a terminat.
Pai daca nu vrei sa-l vezi pe el in bratele altei femei de ce nu-ti cauti tu un alt cuplu si asa elimini problema?

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya

iren spune:
Daca ma gindesc bine, shi pe mine m-ar retenta ideea, da numa cu cc cuplul Jolie- Pitt
Edit ca sa nu zica lumea ca-s ipocrita
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Otilia spune:
"Īncercarea moarte n-are..."
Eu sunt o fire mai curioasa... le-am incercat pe toate (nu acum, mai demult, in tineretile mele :p)
Daca nu faceti experienta nu va puteti face vreo idee personala... So...
Bafta si... placere multa!!!
PS: sex in 3 nu e neaparat 3 = 2 femei + 1 barbat.
Poate fi si 3 = 2 barbati + o femeie
... si mai exista si sex in 4, in 5, in 6, in 7... etc... fantezie si libertate de spirit sa ai!

devylla spune:
ma mir ca nu au aparut 'familistele' si nu au aruncat cu pietre,rosii,si alte obiecte.... inca.
Cat parerea mea despre subiect
poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Anculina spune:
Pai probabil ele ( familistele ) au nevoie de rosii pentru bulion ! Ha !
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

brendamitran spune:
Daca apareau familistele Devylla,sareati pe ele.Dai senzatia chiar ca ai vrut sa le provoci cu mesajul respectiv....Libertatea de opinie functioneaza,deci.........
Revenind la topic,BadKarma,te-ai gindit in ce varianta ti-ai dori s-o faci? poate fi,cum spunea cineva mai sus si invers,intreaba-l daca ar suporta ideea asa.
Mi s-a propus si mie cu ani in urma,cind eram casatorita,chiar de catre sotul meu,dar,ca si la tine,gelozia m-a oprit sa incerc....
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Babisa spune:
Si sotul meu este incantat de ideea asta...mie nu prea imi surade....sunt extrem de geloasaaaa (asta in caz ca este cu inca o femeie),as lesina vazand cum o atinge pe alta....undeva in particica aia de creier pervers pe care o are toata lumea
,ma excita ideea....dar cu practica nu m-as aventura...plus ca ccc cu siguranta creaza dependenta
.el zice ca ar vrea sa mai fie una identica cu mine....ce o crede el ca eu is proasta ca nu ar dori alta blonda mai cu cu big tits
,ca doara il vad cum ii ies ochii din orbita la vederea uneia
.Cad despre un alt mascul....sau cau l-as putea atinge in fata sotului meu....basca mai pun si sentimentele in fata...chiar ca se duce drak tuoata fantezia asta de sex in 3.
Concluzie....am sa pastrez sexul in grup doar ca pe o fantezie sexuala (pe langa multe altele)...nu o sa o pun in practica
Pupice (super subiect )

Oana spune:
Badkarma (ce nick!) sa stii ca nu esti prima care deschide un asemenea subiect. Au mai fost ...Inainte subiectele de genul asta ajungeau repede la cosul de gunoi, dar vad ca acum s-a mai schimbat politica forumului...
Despre mine pot sa spun ca nu m-a tentat experienta asta nici in tinerete si cu atat mai mult nici acum cand sunt "familista convinsa". Dar ma rog "de gustibus...."
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
oana5874@yahoo.com

carmenp spune:
familista convinsa citesc subiectu` cu interes...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei