Constanta la apel (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Bine v-am regasit! Am mai intrat pe la voi, cand am avut timp am mai citit cate ceva, dar cu scrisul stau rau de tot. Alexandra creste vazand cu ochii si vrea toata atentia mea. Am pauza doar cate jumatate de ora, cand isi face somnul de frumusete. In rest, program de plimbare si divertisment.
Xandra, nastere usoara! parca tu nasti cu Rusa, nu? Are maini de aur omul asta, eu parca n-am fost niciodata operata.
Crixia, mi-e dor de tine si de Alexia, nu am mai vorbit de multicel, cred ca esti tare ocupata.
Aseara am avut prima iesire in lume fara copil...am fost La Cetate - mi-a placut localul, m-am relaxat...
as mai povesti cate ceva, dar s-a trezit Alex si ma cheama. Sper sa revin cat mai repede.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

merci mult fetelor de incurajari, mi-ati dat puteri!
mygirl, tu parca tot cezariana ai facut, sau nu-mi amintesc eu bine?
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Va salut cu drag dupa mult timp in care nu am avut acces la net. Nici net si raciti toti de la mic la mare.Important e ca Mariuca se simte acum mai bine dar am avut mari emotii cu ea.
Bun venit fetelor si calde urari celor care si-au serbat zilele de nastere sau onomastice.
Elly_b cand am citit mesajul postat de tine ma gandeam ca acum 3 ani eram si eu in aceeasi situatie.Nici eu nu cunosteam Constanta dar incet incet m-am descurcat.Trebuie sa recunosc ca inca imi este greu.Ai un avantaj pe care eu nu l-am avut pe atunci"Constanta la apel" .Cu siguranta fetele te vor ajuta sa nu te simti singura.Imi aduc aminte ca aveam un obicei seara dupa ce ajungea sotul meu acasa sa merg in magazinul Tomis sa ma relaxez.Era chiar la inceput.M-am urcat in autobuzul 42 si ganditoare cum eram n-am coborat la tomis ci la capat.M-am speriat un pic si eram cu ochii in patru ca sa stiu cum sa ma intorc ca era deja 8 seara si iarna.Te asteptam la intalnirile noastre care nu sunt ele prea dese dar sunt.
Xandra numai bine si !
Jone si Alexandra a crescut sa stii.Eu la mariuca vad doar dupa haine cat a crescut ca altfel tot maruntica mi se pare.
Va doresc o zi buna tuturor si eu fug sa ma joc cu Mariuca.Azi nu am dus-o la gradinita ca nu mi-a placut cum respira de dimineata.O sa va povestesc si despre cat de incantata e de gradi.Ii place foarte mult si-mi creste inima de bucurie.
Pup si pe curand!
Cristina si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

fetelor inca o data multumesc de primire!
noi asteptam sa mancam si iau un taxi pana la mega image penru borcanase si incerc si help netul de langa sa ne uitam dupa tetine. sper sa-l gasesc.
am permis dar masina e la tati ziua. si oricum nu am mai condus de cand am rams insarcinata si acum sincera sa fiu as vrea sa-ma iau niste ore inainte sa daram toti stalpii din oras
crixia, jone as vrea sa-mi spuneti mai multe despre medicii vostrii. eu chiar am nevoie de cineva aici pt urgente si controale lunare.
mi-ar placea cand va mai intalniti sa vin si eu. oricum eu nu cunosc pe nimeni in cta si duc lipsa prietenilor.

jone, cand ai timp si chef putem sa dam o tura.

ela, multumesc. de fapt este cu 2 n "annelies". am vazut ca am scris eu gresit pe undeva. numele l-am ales in ziua in care am iesit din matetrminate. cu 5 min inainte sa inchida s-a dus tati sa-l declare ca altfel nu puteam sa iesim de acolo. asta dupa luni de zile de facut nesfarsite liste

am descoperit cum sa-mi fac album dar nu reusesc sa pun pozele. imi da tot felul de erori. dar sunt perseverenta

mamica de annelies (30.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

mamica de annelies - ai un nr de telefon de fix.da mi-l pe pm si vorbim.eu ies in fiecare zi cu alxandra la plimbare uneori doar ne plimbam, uneori, adik 99% facem si piata.
grosul il iau de la metro dar maruntisurile zilnice, fructe legume de prin cartier.sau o iau pe jos pana la piata grivitei.

sa stii ca eu merg si cu autobuzul si avem mare noroc ca astea noi au la mijloc rampa acea joasa fara scari.
asta e o bila alba ptr constanta.

eu am inca o noapte alba la activ.calc pe urmele mamicilor a caror copii nu vor in patutul lor.
e dubioasa toata faza ptr ca ziua alex a mea adoarme singura in patut fara nici un fel de scandal, dar searaaaaaa parca e alt copil.
urla de nu ii mai bag limba in guritza.e hranita, imbaiata, schimbata.nu vrea in brate nu vrea culcata nu vrea nimk.
intr0un final adoarme pe perna pur si simplu pe perna, neleganata in marea majoritate a cazurilor.
dar peste noapte .... se trezeste si incepe iar si se ridica in picioare si nu mai vrea sa stea culcata.sta in picioare si gata.pun pe perna uneori adoarme uneori nu. urla si iar urla.cred ca ma stiu toti vecini.
v-am zis:ziua cel mai cuminte copil, ei dar noaptea se schimba problema.
este lumina in camera, de afara si credeti-ma ca se paote citi fara sa aprind becu.am lasat jaluzelele ca am zis ca din cauza lumini nu doarme.nimik.
sper sa depasim faza asta ca azinoapte am cedat si efectiv ea urla la capu meu si eu dormeam.pana acum am tot stat treaza cu ea dar noptile de nesomn si-au spus cuvantul.

acum ma duc sa caut sa cumpar o salteluta de patutz poate o fi de la saltea.

va pup si inchei ca ma cheama datoria

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna ziua
noi suntem tot in santier,sper ca pana maine sa terminam
in rest....ce sa va spun, ne pregatim de plecare,tare greu momentul asta.......
o zi buna

pupici
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Si eu vreau intalneala!(*acum, cat sunt inca grevista si am timp)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Tatiana, iesiti la plimbare azi in parculet la Spital? Mi-ar placea sa ne mai vedem...Pupicei Biancai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

tatiana, despre ce pediatru este vorba? si unde are cabinet? cred ca pe-al meu o sa-l inscriu la dra mea de fam, care nu e stralucita, dar totusi... si-o sa am nevoie cu siguranta si de pediatru.
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

fetelor dati-mi mai multe detalii despre medici. cum ii cheama, unde ii pot gasi, un nr. de tel etc ... eu vreau sa merg cu ea la medic acum la sfarsitul lunii ca in buc ajung dupa 15 dec.

crig ai dreptate. dupa doar o zi pe dc si chiar ma simt mult mai bine. nu vrei sa stii cate crize am facut in care tati zicea ..."lasa ca fac eu weekendul asta tot. tu fa ce vrei tu." da, si intrebarea mea era "ce?!?"

acum avem album dar pe yahoo. cine vrea sa vada pe gaga mic

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellybergkotte/album?.dir=/771e

Mergi la inceput