Constanta la apel (55)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
BDana spune:
Roxa, daca sunt indiscreta poti sa te faci ca nu vezi intrebarea : lucrezi cumva la magistra si reclama e la contracept?
Asa, ca am rezolvat-o si pe asta sunt un pic trista, pt ca de la 1 incep serviciul. Ieri si azi am fost sa imi rezolv cu actele si l-am
pe Cris cu soacra-mea. Ieri a plans saracul de nu mai stia femeia ce sa ii faca, cand m-am intors l-am gasit inlacrimat in fata usii de la intrare, asculta liftul, sa auda cand vine mama. Cand m-a vazut s-a lipit efectiv de mine si nu imi dadea drumul nici sa ma spal pe maini. Nici la plimare nu ma scapa din ochii. Azi parca a fost ceva mai bine, sper sa fim pe drumul cel bun, dar la ora actuala este taaare trist, de parca toate problemele lui l-au napadit. Va pupam si we placut.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze noi...cu noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fiquelle/Fiquelle.jpg)
Fiquelle spune:
Cristina, voi pe la ce ora mergeti la Day Care? si in fiecare seara?
Mada si
minunea Sofia Maria, 12.08.2004
loreen spune:
Roxana saru'mana de intrebare,fac bine fetele,una a belferit-o cu greva si cealalta ma dispera cu picatura chinezeasca...o zi manaca trei greva...am trecu tprin diverse forme de agonie si in final i-am dat niste romergan...ori copilul meu este anapoda ori nu-i bun siropul caci neam efect la ea...
Cu Congazul am apelat si la ceea ce asteapta orice functionar (fara atingeri personale)si culmea...ne-a fost refuzata spaga...asa ca ne-am scarpinat invers si luni vin sa ne puna gazul...iar daca nu fac crima de om printre meseriasi s-ar putea sa ma pot muta in 2 saptamani din....august
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
ela2004 spune:
Hai mai Roxana nu mai rade de mine ..ca sunt si eu mica si pun intrebaride-astea "mai mici"..Oricum te
pentru raspunsul tau si acum ma duc linistita la prestat, mai ales ca sunt si in perioada fertila a lunii
..
Si tie Fiquelle o ca m-ai linistit.. Ce mi-ar place sa pot participa si eu la dicutiile astea cu bebei cat mai curand...
Cornelianeli iti tin pumnii la teste cu doua liniute. Ar fi frumos sa se intample minunea chiar acum cand sotul tau este pe plecare!! Deci o sa-ti tin pumnii..
Ely trebuie sa-ti spun ca am ras un pic cand am citit povestirea aventurilor voastre azi..si mai ales atunci cand ai spus ca ai ajuns pe o alee cu multe restaurante inchise..Acea alee este in Satul de vacanta renumit al Mamaiei.. care este pustiu acum toamna. Toamna este mai frumoasa zona de la Zodiac (zona in care stau eu) spre Tomis III, adica inapoi spre oras, si cred eu ca era si mai aproape de casa ta..Oricum
pentru curajoasele Ely si Annelies (imi place la nebunie numele fetitei tale)..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dadi_t/dadi_t.jpg)
dadi_t spune:
Buna seara!
Bun venit fetelor noi!
Baga-i si eu un ochi, sa nu ma uitati!
Loreen,rasu'-plansu'-dar chiar m-am amuzat!Auzi mey, doua saptamani ...in august....pupici floricelelor tale.
Anduta mea e f suparata cu greva, drept urmare numai nervi mi-a facut toata saptamana ca de ...se plictiseste. Cu 2 ore de tv-desene, o ora de calculator, alte 3 ore de joaca cu fetitele si 5 probleme de mate/portia zilnica, basca 3-4 file din carti/portia zilnica si auzi domne---se plictiseste!
Tatiana, sanatate multa.Hai ca am intrat si eu in gasca...stranut si-mi curge nasul la greu. In afara de coldrex si nurofen n-am luat nica', desi se impune neaparat un antiinflamator pt. rinita mea nesuferita. Roxa mama, ce-mi recomanzi mai nou pt rinita, ca am cam neglijat-o de fo 2 ani!
Cornelianely-bafta! Timpul nu-i trecut!
Sinzi-pe unde bantuiti? Stati la caldurica?Stii ceva de Xandra?
DanaB-scumpic tare Cristinel!
Gyly, ce ne mai zici de Dinu?Papa, e cumintel?
Fetelor mai stiti ceva de Galarina(Cristina) si Stefan? Chiar am scos de curand pozele de anul trecut de la Mall Tomis si mi-am adus aminte de ea.Oare ce-or mai fi facand?
Sunt atatea fete noi venite, care nu au mai intrat deloc...nu suntem noi prea active la...intalniri, dar asa un mic semn, din cand in gand....
Pupici si un WE placut!
Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
crig72 spune:
Va dau o veste mare!!!A nascut Andra(xandra28)un baietel!!!Am fost pe la Sanzi si a primit mesaj de la ea.
Sa va traiasca si sa fiti sanatosi!! Te asteptam cu drag aici pe forum sa ne povestesti impresii ca proaspata mamica.si multe
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea noastra
Amintiri de la implinirea celor 3 anisori
nastasie spune:
buna dimineata.
oauuu!!!deja a nascut?eu am inteles ca vinerea care vine naste.felicitari proaspetei mamici si sanatate multa baietelului.asteptam vesti noi, desi va mai dura pana se acomodeaza.
we placut tuturor.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
'Neata!
Xandra, felicitari, sa-ti traiasca flacaul ,sa fiti sanatosi, frumosi si baftosi.
Alex deja a facut ochi si a dat iama prin jucarii, sincer imi este cam mila de vecini, fiind we poate doreau sa doarma mai mult
. Asta e, noi sa fim sanatosi.
O zi frumoasa tuturor... fara ploaie daca se poate.
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
jone spune:
buna dimineata dragi mamici si dragalasi copilasi.
azi prevad zi grea ptr majoritatea.
ploua si nu o sa ducem copchii afara.
eu propun sa ii imbracam gros si sa ii scoatem pe balcon!
:* ptr xandra si ptr bebitzul ei
sa avem un we placut
jo si alexandra
jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.
Madamsadamy spune:
XANDRA_felicitari, sa-ti traiasca sa fiti sanatosi si baftosi
.
Iar sant in we de munca, sant distrusa, pe cuvant.
Ella-b,asa o sa inveti singura orasul,mai ai cateva zone.
Nu a-ti zis nimic de programul intalnelilor(nici alte oferte nici sustineri),oricum timp mai e.
Va doresc un we placut si ne mai auzim.VA pe toate si pe toti copii.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy