Constanta la apel (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Hei,..fetelor va urez un wk. linistit cu "nazbatii" frumoase din partea copilasilor vostrii..
Cornelianeli ma bucur ca ai mai castigat 2 zile..si profita cat poti tu de ele....(stii tu la ce ma refer)...
Fetelor??Eu as avea o intrebare..daca sotul meu a urmat luna trecuta un tratament puternic cu antibiotice datorita unei pneumonii, oare este indicat sa nu facem acum?? Pentru ca mi-a spus cineva ca ar fii indicat sa nu raman cu bebeu acum pentru ca ar afecta sarcina..Ati auzit asa ceva?? Eu stiam ca nu e bine pentru femeia insarcinata sa ia medicamente antibiotice, dar nu si sotul..
Acum eu va pupic si o sa incerc sa va citesc si de acasa in wk. asta..
pentru toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

ela2004 am profitat, pacat ca nu au aparut si rezultatele, azi dimineata am facut un test care a iesit negativ
mai incercam......peste 6 luni

pupici
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ela, scuze, nu m-am pututabtine. ce legatura poate avea tratamentul sotului tau cu antibiotice cu facutul copiilor? nici una, crede-ma. asa ca...go ahead.
Cornelianeli, mai asteapta......poate e prea devreme facut testul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

quote:
Originally posted by roxanaz
Cornelianeli, mai asteapta......poate e prea devreme facut testul!

ce bine ar fi sa fie asa....oricum am sa mai fac unul saptamana viitoare

pupici
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pai cate zile de intarziere ai? sau cate zile de la contact?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Gata vaccinul! Am scapat si de asta!

Am fost la locul de joaca vis-a-vis de fostul centru cormecial Mondial de pe bdul. Mamaia, unde ne-a zis Crixia. E super acolo, Sofiei i-a placut f mult...

Ela, nici eu nu stiam sa aiba vreo legatura...la treaba!sa iasa

Cornelianeli, mai asteapta...uneori nu iese de la primul test, mai ales daca sarcina e mica...succes, tinem pumnii sa fii

Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

cornelianeli - si prietena mea a facut 2 teste ambele negative dar ea e gravida bine mersi pana la urma.

sa va povestesc ce am facut cu robotul.
am fost la magazin si au zis ca nu e nici o problema sa mi-l inlocuiasca dar....sa aduc o "negatie" de la service precum ca are ceva robotul de tot se strica mereu in acelasi loc.

si ajung la service----- surpriza!surpriza! cica e de vina priza mea si toata instalatia electrica din casa. robotul saracul e sensibil el de fel si la cea mai mica neregula se strica.
ca ei il vor lua la puricat si masurat diverse chestii dar ei sunt ferm convisi ca priza mea e de vina.
i-am explicat destul de clar ca eu am luat robotul la braila si am patit acelasi lucru.
ca cica li s-a atras si lor atentia de cei de la bucuresti ca de ce schimba de atatea ori o piesa la un singur robot.
si meseriasul de la service imi zice ca al robot nu a mai avu problema asta dar i-am replicat ca nu cred ca eu sunt singura dintre toti cei care au achizitionat roboti de bucatarie care are instalatie defecta in casa iar restu au instalatia electrica perfecta.
sunt curioasa sa vad ce vor zice.dar am senzatia ca am aruncat pe geam 6.4 milioane

totusi ca sa stau eu cu inima impacata...ajutati-ma cu un electrician autorizat care sa vina sa "ma caute" in instalatie.poate totusi service-ul are dreptate.

stiti cumva cam cat m-ar costa electricianul?

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

salve constantence!

vin cu vesti bune, si, ma rog, una proasta ... am o durere de spate de imi vine sa plang.

dar hai sa va spun ... tocmai am ajuns acasa

am fost la mega image la cumparaturi
am luat borcanase. arata destul de ok. o sa le incercam acum

dupa asta am fost la tati la birou si pt ca el avea treaba in navodari i-am spus sa ne lase in parc. cred ca am nimerit in tabacariei (asa se numeste?)

adica ne-a lasat la "zodiac". cred ca voi stiti unde e. ne-am ciocnit cu vreo 3 carucioare si ma gandeam daca o fi vreuna dintre voi. am ajuns pe o alee numai cu restaurante unul langa altul - toate inchise. am intrebat un mosulica pe unde se iese din parcul ala, a mers el cu mine si am ajuns la intrarea in mamaia de unde, aveam eu vointa sa vin pe jos acasa. nu m-a tinut decat pana la hotel parc unde m-am urcat in primul taxi pt ca faceam pe mine intr-un mare fel si deja eram ca o ceapa degerata.

gaga a fost incantata de plimbare si daca nu vine iarna peste noi, mai repetam figura.

va las ca se aud tipete de foame

mami de annelies(30.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

elly_b - nu te=am sunat azi ca am tot alergat cu robotul meu de bucatarie.
maine ce faci?

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Rox, de la tine putin mai la deal as spune, pe Bd. Mamaia! Uite, Mada si Sofi au nimerit! Dupa intersesctia cu Mihai Viteazu, la urmatoarea, cu George Enescu, mai exact.

Mygirl, si mie imi e dor de voi!
Figuelle, deci v-a placut locul de joaca!? Poate ne vedem intr-o seara acolo!
Elly, ai vazut ca n-a fost greu!

Mergi la inceput