Constanta la apel (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna gagici.
Eu sunt vesela ca Paul nu mai are febra, ii mai curg doar putin mucii, dar ne descurcam noi, i-am facut si analiza copro si a iesit negativ deci am scapat de giardia.. Acum mai trebe sa ii fac antigripalul si suntem gata de gradinita. Asta bineinteles cand o sa se termine greva. Culmea e ca unele gradinite au terminat-o, altele nu... Ce debandada, dom'le!
Mada nu stii cand se termina grevele astea?
Adinutza multumesc pentru invitatie, sper sa ajungem pe 1 dec., cred ca vom avea si zi libera atunci.
Cornelia, am citit despre vizita la psiholog. Ce ti-a mai zis Maria acasa dupa ce ati plecat de acolo? Cum a impresionat-o vizita? S-ar putea sa vrea doar mai multa atentie din partea voastra si nu stie cum sa o atraga, zic si eu...Sa ne mai tii la curent.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
noi cred ca o sa papam cu succes fulga.ii place tare mult lui razvan.
jo, imi pare rau sa aud ca alex face nazbatii seara.poate are chef de joaca sau cine stie ce o gandi ea.
angelique, te sun azi.stii ce pe tine ma bazez.pupici
va pup pe toate,un inceput de we minunat

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna dimineatza!

Tatianas, cred ca te-a asteptat casiera 3 zile! Imi pare rau ca nu am citit ieri de la birou ce ai scris ca te sunam sa-ti spun cum sta treaba. O sa te tin la curent!

Am descoperit un loc de joaca pentru copii! Este situat vis-a-vis de Mondial, iar Alexiei i-a placut fff. mult. Spatiul este mare, cu multe jucarii, curat si au si 2 ingrijitoare vorbarete, care-i distreaza pe copii. Programul e pana la 22, iar mamicile(tatii) au un loc separat cu minibar, TV, reviste. 1h in cursul saptamanii costa 5 ron, iar daca lasi copilul acolo si pleci, costa 8 ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Elly_b bine ai venit la Constanta,sa ai parte numai de bucurii din partea fetitei,sa creasca frumos.
Mygirl,imi pare tare rau ca ai nimerit la Cetate cand eu am fost libera.
Si eu vreau intalneala, haideti sa ne vedem sambata pe 26 sau de ce nu chiar de sf.andrei dar la pranz sa poata sarbatoritii sa mai primeasca musafiri si acasa.Locatie buna pentru asta e sus in tomis unde copii vor fii foarte activi,iar noi celelalte putem vorbii-ce spuneti?
Ati vazut replicile de poze dintre mine si Tania?eu cu ea si ea cu mine

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
prezenta la apel
Loreen, bine ai revenit! ce-ti mai fac mandrele? cum mai doarme Delia? dar de mancat? mai da javre astia de la congaz...ufff....ce idioti!!!
Tatiana, da, e normala inflamarea ganglionilor. lui Pat i s-au inflamat cei occipitali, au revenit la forma normala dupa 3 saptamani. este chiar bine ca s-a intamplat asta, e semn ca sistemul limfocitar a reactioant la contactul cu virusul rubeolei.
Mada e ok sa faceti vaccinul, au trecut destule zile. noi din pacate nu putem intalneala week end-ul asta....e din nou plin! dar distractie placuta daca va vedeti!
Oana ce bine ca Paul e ok! pupici!
o zi frumoasa tuturor!

edit ca-s nauca:
Crix, ce e aia mondial? unde e?
Elly, ti-am vazut fetita, e simpatica imbracata in salopuetuta aia roz, ca o jucarie de plus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Roxa, saru-mana de o mie de ori! Multumesc mult! De cum m-am trezit am dat fuga la PC, sperand ca mi-ai raspuns. Fug cu ea la vaccin, revin mai incolo sa mai vorbim. ..

Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna si de la noi!
Alex este cam maraita zilele astea, cred ca isi fac de cap caninii care au inceput sa "lucreze". Nu ii intram in voie cu nimic, daca s-ar putea sa stam numai cu ea ar fi ff fericita. Printre picaturi mai fac si treaba, dar asta este deja o chestie cunoscuta si de voi.
Astia la meteo anunta ca vine iarna, oare chiar asa sa fie? Tati al nostru pleaca azi la Bucuresti si i-am spus sa-si ia cu el bocancii (clapari sau patine nu avem , poate isi cumpara de acolo ).
Multa sanatate!
O zi buna si un we pe masura.

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mada, bafta la vaccin!
Camelia hihihi si lanturi la masina!
rad io rad, dar noi ne-si uite asa am dat zapada de pe masina si din jur cu farasul si matura....de am stricat vreo 4 seturi!
asa ca acu ne-am facut de vara sanie....ca oamenii gospodari! ca acu avem minte cica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

vrea varaaa!

roxana - care e reclama de la tv de care pomeneai?

of fetelor! iar o iau de la capat cu robotul meu de bucatarie.
dar azi mi-am facut lectiile si am citit legea unde zice ca daca se strica si piesea inlocuita pot cere inlocuirea produsului sau restituirea banilor.
azi ma duc sa vad ce rezolv.
faza e ca piesa aia s-a stricat a 4 oara acum.

si am nevoie de masaj.nu mai pot de spate.acum am ramas intepenita de la gat pana intre omoplati.
si nici sotu nu e acasa.

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna ziua vorbaretelor
sunt fericita ca s-a amanat plecarea sotului meu pana luni yupyyyyy am castigat 2 zile

pupici
nunta noastra

Mergi la inceput