Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-75
Raspunsuri - Pagina 8
Laura Ioana spune:
Dana P maine la ce ora mergi la dr sa stiu si eu cand ne dai vestea cea mare? Maine intru special pentru tine si pentru Bubulina care zicea ca-si face test
Laura
cu
21+
Puiutul meu
simonette spune:
Multumesc, multumesc si iar multumesc!!! Sunteti niste adevarate!!!
Fetelor, spre surprinderea mea, si a voastra, sa stiti ca nu am cazut in butoi deloc! N-am promis ca voi fi barbata??? Motivul pt care am lipsit de la apel este ca dupa ce v-am scris raspunsul, am plecat si m-am intors abia acum! Sunt asa de obo, ca pb. o sa trag un puisor de somn!
Ma bucur ca, asa am mai facut-o si eu pe Bugnarsa ne mai scrie si noua! Baaai Liutz, pai tu numai asa apari la orizont???
Si ce-am uitat sa va mai spun dimineata...ca TB, a scazut de la 37, la 36 cu 8...asa ca nu depun armele dar nu mai am ce sa sper!!! Naiba stie si cu TBul asta ca luna trecuta a ramas crescuta chiar si in prima zi a CM!
Va pupic si va multumesc din suflet pt. sustinere!
TOT INAINTE!!!

dana p. spune:
Laura maine ajung la doctor in jur de ora 10.00 dimineata, dar eu sunt din Constanta si daca o fi bine o sa-mi ia ceva timp pana ajung inapoi acasa.Oricum daca este sa ajung maine seara acasa oricat de tarziu va fi voi intra sa va spun ce am facut, daca o fi rau probabil ca voi ramane internata si atunci nu o sa am cum sa va mai scriu eu.Oricum si daca o fi bine si daca o fi rau am sa o sun maine pe Lachi sa-i spun ce am facut si daca o fi rau va v-a spune ea luni ce se intampla cu mine.
Mirela eu ca simptome de sarcina normala am o jena la sanii si mirosul sensibil iar ca sarcina sa fie anormala la mine se mai adauga si petele maro care ies la iveala pe degetel in momentul in care-mi pun utrogestanul si burta umflata si dureroasa in partea de stanga jos si abdomenul mai tare in sus spre capul pieptului.
Va multumesc la toate ca sunteti alaturi de mine.
Si vorba lu' Bugnar parca suntem "ceata lu Pitigoi" imi place cum suna, "tipa unul striga doi"
O seara buna va doresc.
Va pupacesc pe toate.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
camy062004 spune:
cine ma ajuta si pe mine...ziua a 14 dozari si lh mi-a iesit peste limite.limita fiind:1-18 si mi-e mi-a iesit 21,06 este grav???
camy
narcisela spune:
Dana: iti urez succes maine si sa dea D-zeu sa fie totul ok. Sa ne dai o veste buna, asa ne mai incurajam si noi. Si pentru toate fetele de pe acest forum le doresc multi 

catty spune:
MIRELA, bine ai venit pe la noi. Iti doresc sa ai o sedere cat mai scurta.
SIMONETTE imi pare rau ca testul este nagativ, dar cat timp temperatura ESTE RIDICATA, DE CE NU INCERCI UN TEST DE SANGE?
AMELY, ma bucur ca ai rezultate bune. Asa ca treci la treaba fata draga si sa vi repejor cu testul ala pozitiv.
M OANA ma bucur ca o scoti la plimbare pe DANUTZA_C si ca nu o lasi sa cedeze. Lasa ca poate la a doua runda la profesioniste o sa iasa cu ochisori.
Am fost ieri la doctor, mi-a spus ca am o vaginita si mi-a dat un tratament. Am stat f mult de vorba si mi-a dat increderea ca se poate sa raman, dar daca este scoasa si o parte din uter va fi un pic mai greu, dar nu imposibil. Zilele astea trebuie sa ma duc sa fac eco normal si vaginal, si de abia apoi se va putea pronunta in ceea ce priveste sansele mele de a avea un bebe si tratamentul adecvat.Intrebarea este daca in timpul tratamentului pt vaginita mai pot incerca sa vad daca iese pe cale naturala, mai ales ca peste 3 zile are loc ovulatia. Dar dupa cate cred eu luna asta este compromisa. 

Nu stiu daca am mentionat despre durerile mele din jurul buricului si despre faptul ca simt mereu o presiune si ca un fel de zvacnire acolo. Medicul mi-a spus ieri ca am hernie. 

Imi venea sa urlu de nervi. Daca are dreptate? Ce sanse am sa duc o sarcina pana la capat? Daca trebuie iarasi sa ma operez? Acum ce as putea face? De ieri nu mai pot sa dorm si ma gandesc numai la aceasta hernie pe care o am. Nu mai vreau sa ma operez si a inceput sa imi fie deja frica. La eco se vede daca am hernie sau la cine trebuie sa ma duc sa imi spuna exact daca acesta este diagnosticul bun?
De fapt, la mine nimic in viata mea nu a mers cum trebuie. Mereu au aparut complicatii, iar acum uite ca se intrevede si o hernie. 

Fetelor, "luminati-ma" si pe mine cu ce stiti voi, ca eu simt ca innebunesc, nu alta.
DANA P iti tin pumnii sa fie sarcina normala. Astept va vad ce raspuns ne dai, dar mai pot intra numai maine.
Va pup pe toate. Sa auzim numai de bine.
Uneori si suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
Amely spune:
Catty, asteapta pana faci eco, poate se vede acolo daca exista semne de hernie ombilicara, mai ales ca ai dureri abdominale...dar eu zic ca nu trebuie sa te bazezi doar pe parerea ginecologului, el are alta specialitate, mergi de ex. la dr. tau de familie, sa-ti faca o trimitere.
si tin pumnii saptamana viitoare pt. eco!
Fetelor, am nevoie URGENT de sfatul vostru, care ati mai facut PREGNYL...dupa cate ore de la injectare se produce ovulatia, adica explodeaza foliculul?
Azi dimineata ziua 12 aveam folicul de aproape 21 mm si endometru 9,7 mm. Tutunaru insista sa fac o fiola de Pregnyl 5000 UI astazi, desi i-am spus clar ca eu de obicei ovulez ceas, ziua 13-a, adica oricum as fi ovulat maine, dar m-am hotarat sa fac cum zice el... El mi-a spus sa prestam maine seara (z. 13), si m-am gandit sa fac pregnylul azi, cat mai spre seara, ca sa ovulez maine seara cat mai tarziu, macar atat....ca altfel ar insemna sa prestam dupa ce s-a produs deja ovulatia, iar ovulul meu nu cred ca e foarte "longeviv"... Nu stiu daca am fost clara... Va rog mult, daca stiti PLS raspundeti-mi si mie repede, ca sa stiu la ce ora bag Pregnylul...
Pupicei la toate!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
catty spune:
AMELY eu nu am folosit niciodata Pregnyl, asa ca nu stiu ce sa iti raspund. Daca vrei, iti dau nr de telefon al Oanei si te ajuta ea, ca singur dtie de cand cu inseminarea.
O sa incerc sa stau linistita pana fac eco, numai ca ieri cand m-a apasat langa buric m-a durut ffffffffffff tare. Asata m-a facut sa cred ca poate are dreptate in legatura cu hernia..
Da-mi un beep daca vrei sa iti dau nr Oanei.
catalina
Carmen.cita spune:
Amely, eu zic sa faci cat mai curand pregnylul, asa cum ti-a zis T, pt ca daca il faci mai tarziu degeaba il mai faci... deci dupa pregnyl, ovulatia survine intre 12 si 36 ore, asa ca e taman la fix! Probabil ca prestrea ti-a spus sa fie maine seara pt ca s-a bazat pe o prestare anterioara in cazul in care ovulatia survine mai devreme... deci: cand ati prestat ultima data?
Amely spune:
Ai dreptate Catty, cred ca o sun pe Oana.... nr. ei il am. Merci mult, esti o draguta!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi