M-am hotarat...adoptie (24)
Raspunsuri - Pagina 8
aissa spune:
Madalina mi s-a facut pielea de gaina. Or fi si coincidente pre lume dar de data asta parca prea e "aranjat" de cineva de sus asa! Sper sa fie baietelul vostru si sa il luati acasa cat mai repede. Nu te teme ca au mers lucrurile repede, mai sunt si cazuri din astea.. Fiecare e cu soarta lui, voi ati fost deja prea mult incercati asa ca meritati sa fiti fericiti mai repede....
Fetelor dar galinarodica (Ina parca....) o fi luat bebelusul acasa? Ati mai vazut-o pe forum? Zicea ca gasise un copilas si nu am mai auzit nimic apoi... Om avea o noua mamica deja printre noi?
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
aissa spune:
Am uitat:
- Felicitari Briantis ca ai trecut un hop, sunt sigura ca acum esti mult mai linistita. Meriti toate florile din lume pentru emotiile traite in ultimul an.
- Succes celor ce maine au ceva de trecut. Stiu de Urziceanu, dar daca mai e cineva care are maine un hop va urez succes tuturor!
Cristina si Ale
patri spune:
Fetelor, sunt optimista!Am de lucru, in sensul ca am intrat pe internet, nu stiu care dintre voi mi-ati dat sugestia, si am gasit o adresa unde apar dpc-urile din toata tara, dar si casele de tip familial, cu nr. de telefon, asa ca am inceput o cautare mai directa! Pe linga astea, am auzit ca un mare pediatru de la noi (e si sef de spital de pediatrie)ar fi spus vineri la un seminar ca nu este de acord cu plasamentul, si face un apel de suflet persoanelor interesate sa adopte...si eu azi hop la spital , nu l-am gasit , am mers la cab particular si am vb cu el, a fost foarte dragut si mi-a spus ca va fi atent si cand va gasi o fetita ma va anunta...ca sunt fff multi copii care au nevoie de putina afectiune...si eu am fost asa de fericita ca am cunoscut un astfel de om cu suflet mare!Asa ca astazi am simtit ca am facut un pas mare spre Patricia!
Va pup si va doresc tot binele si sa fiti cat mai iubite! (si iubiti daca sunteti si tatici pe aici!):)
patri
rucsi spune:
Pentru fetele din Bucuresti. Stie careva cine se ocupa la Giulesti de copii abandonati ? Mai stiti alte spitale care au copii abandonati, inafara de Giulesti si Municipal ?
florypop spune:
Fetelor multumesc mult de urari.
Bafta multa celor care au de trecut astazi un hop.
Madalina sa dea Dumnezeu sa fie totul asa cum iti doresti.
Patri fruntea sus sigur undeva sufletelul tau te asteapta.
Briantis, Aissa
Rozi pe unde umbla?
Va pup,
Flory 8+ si Andrei
aissa spune:
Neata!
Rozi mi-a spus mai acum ceva vreme ca i s-a ars sursa la calculator. La un moment dat reaparuse pe YM dar de cateva zile nu o vad deloc, asa ca cred ca e buba la calculator. Daca dispar si eu sa stiti ca tot de la asta e ca mai are putin si moare si al meu, tot de la sursa....
Rucsi nu stiu raspunsul la nici una din intrebarile tale.... Cred ca sunt copii abandonati prin toate maternitatile ca nu cred ca ii plimba cineva de la una la alta....
Patri sa dea Dumenzeu sa reusesti cat mai reepde sa o gasesti pe Patricia ta!
Succes azi, asteptam vestile bune! Avem mare nevoie, cel putin eu ca sunt cam "depresata"
Cristina si Ale
florypop spune:
Stiu ca i s-a ars sursa la calculator dar am sunat-o ieri si nici la telefon nu raspunde.
Ce face printesa?
Pupici,
Flory 8+ si Andrei
aissa spune:
Da? Si eu vroiam sa o sun azi sa vad ce e cu ea.
Printesa mea face ca de obicei figuri. Cred ca dau si masele sau canini (stii cum e, ai grija ce iti doresti! ) si azi noapte s-a trezit urland si mi-a tras si 3 kk unul dupa altul, de fapt cred ca era 1 in 3 reprize, iar pe mine ma mustra constiinta ca am avut o tentativa sa ii schimb laptele si cred ca am dat-o putin peste cap.
Acum isi face de lucru cu sacul de jucarii...
Cristina si Ale