M-am hotarat...adoptie (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Rucsi ,asta e situatia ,nu prea ai incotro.Va trebui sa gasesti pe cineva sa te ajute cu bebeul.Nici eu nu am putut sta cu al meu ,tot pentru ca aveam o pauza in cartea de munca , nu din vina mea ,ci pt ca erau blocate posturile in domeniul meu ,asa ca dupa ce terminasem specializarea m-am trezit in pom .Am profitat de timpul ala sa ne ocupam de acte si sa cautam bebe .Dupa ce l-am gasit ne-a ajutat mama .Sigur ca iti pare rau ca nu poti sta cu bebe toata ziua ,dar pana la urma conteaza calitatea timpului pe care il petreci cu copilul ,nu cantitatea.Gasesti tu pe cineva sa te ajute.

In ceea ce priveste conditii speciale pentru cei ce adopta ,nu sunt de acord cu asta .Pentru ca te pune oarecum intr-o alta categorie ,nu doar de mama de bebe ,ci mama de bebe adoptat.Si daca ar exista conditii speciale(cum se vehicula odata o chestie legata de locuinte pt cei ce adopta) sunt convinsa ca s-ar gasi unii care sa profite .Asa ca eu nu vreau conditii speciale ci doar o lege mai buna a adoptiilor.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput