M-am hotarat...adoptie (24)
Raspunsuri - Pagina 13
aissa spune:
Carmen multa santate Otiliei frumoase! Cred ca te-ai speriat! Pe noi acum ne supara ceva masele si de 2 nopti urla. Aseara am vrut sa o stropesc cu apa ca nu reuseam sa o scot din stare... Groaznic.
Pupa fata! Muuuulta sanatate!
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
patri spune:
Ina, spune-mi despre fetita! Poate deveni adoptabila, cat timp are, ce mai sti de ea...Uf, de ce sunteti asa departe, ca acum as fugi s-o vad!
Eu am azi o zi infernala, am intrat sa citesc mai de dimineata, m-am bucurat de vesti dar am fost prea in viteza ca sa pot scrie, acum am un mic respiro(desi n-ar trebui)si vreau sa vb cu voi! Mi-ar placesa fiu si eu in Buc, vad ca acolo macar ai acces sa intri in spital si sa te uiti la bbici, aici toate portile sunt inchise! Sau nu stiu eu sa le deschid...
Aissa, da-i incolo pe cei vesnic nemultumiti, nu ne oprim noi din drum din cauza lor...! Locul tau e aici, si tu stii asta, si avem nevoie de tine exact asa cum esti!
patri
carmens spune:
Multumesc mult Cristina si voua de asemenea ! Noi am avut noroc, Otilia nu mi-a plans deloc este doar putin maraita. Cand i-au iesit maselutele le-am descoperit din intamplare, eu ma uitam sa vad daca nu-i mai ies ceve dinti si i-am gasit maselutele.
Iata si cum aratam cu dintisori
http://pg.photos.yahoo.com/ph/serban_grigoras/detail?.dir=e63f&.dnm=dc4f.jpg&.src=ph
http://pg.photos.yahoo.com/ph/serban_grigoras/detail?.dir=e63f&.dnm=b282.jpg&.src=ph
carmen
patri spune:
Irina, ma bucur ca ai trecut cu bine peste hop, acum esti pe drumul sigur spre fericire!!!Si numele bbitului i-mi place, si cel mare al meu e Mihai!
Fetelor cu bbici cu probleme de maselute, va pup si va doresc nopti linistite si bbici sanatosi!
Alexa Roxana, esti pe drumul bun! Pana ajungi la atestat, voi avea o droaie de piste sa-ti dau...sper sa fie una si spre Patri...Eu am fost poate azi un pic mai dura cu asistenta mea, am spus ca nu mai am rabdare si voi cauta fetita fara sa stau sa astept, pt ca cred ca pt copilul tau trebuie sa faci orice , nu sa stai frumos la rand si sa astepti...imi dadea ax de familii care si-au pierdut atestatul ca nu au gasit copilul intr-un an...eu nu am timp sa astept atata, sau dupa ei...cand voi da de Patricia, am s-o iau cu sau fara dosar, cu sau fara rand, voi vedea, numai Dumnezeu sa ma ajute sa fie cat mai repede!!!
patri
ilinca_tomescu spune:
Buna seara tuturor!
Ma bucur si va felicit pentru toate vestile bune, din ce in ce mai multe!
Este un ritm atat de alert aici pe forum, ca pana imi iau eu timp sa citesc, se deschide un nou capitol! Si trebuie sa recuperez.
Eu am fost plecata din tara si am profitat de weekend sa cumpar hainute pentru bebe. Si am luat trei numere, ca nu stiu sigur cat va purta cand va veni acasa. Si vreau sa fiu pregatita. Azinoapte la 12 am montat patutul, dar sotul meu era prea obosit ca sa-l mai putem aranja in locul lui. Asa ca sper sa ajung mai devreme azi acasa si sa il aranjam. Acum nu mai pot face mare lucru si trebuie sa astept. Asa ca pregatind caminul, simt ca il aduc mai aproape pe copil, si asta ma incanta.
Irina, ce draguta esti ca ne-ai spus imediat de baietelul tau, dupa ce ai simtit ca este in siguranta!
Cu bine!
aissa spune:
Super domnisoara e Otilia! Pupici sa se faca bine!
Cristina si Ale
rucsi spune:
Aissa, sa inteleg ca daca eu , peste doua luni, iau in plasament copilul, nu pot sta acasa cu el ? Concediu medical pot lua doar 90 de zile pe an, iar CFS -ul nu se constituie vechime in munca ! Cred ca sunt cam grea de cap, dar mi se par alambicate legile astea. Iar cei 3 milioane pentru ce sunt ? Sper sa nu te plictises dar te-as ruga sa-mi raspunzi. Sau oricine altcineva care stie. Mersi mult.
rucsi spune:
Galinarodica, chiar este frumos bebelusul tau, ma uitam insistent la el si asistenta mi-a spus sa nu ma mai uit ca este dat. I-am explicat ca ma uit la el pentru ca mi se pare tare frumusel, nu cu alt scop. Eu imi doresc fetita, am deja un baietel de 8 ani.Asa ca ti-am admirat baiatul. Ai spus ca-l iei acasa peste o saptamana ? De ce a durat asa de mult ? La ce sector esti tu ?
aissa spune:
Rucsi nu poti sta acasa cu bebe, imi pare rau. Iti trebuie 12 luni lucrate anterior si nu ai. Da, in CM 90 de zile poti sta. Si sa zicem ca ti-ar aproba cei de la munca CO intreg pe tot anul, dar atat. Nu poti sta si sa primesti bani, nu ai stagiul necesar.
Cu cei 3 milioane uite ca se pare ca ti-am dat info gresit eu, trebuie sa citesc si eu atent ca mi se pare ca nici la aia nu ai dreptul pentru ca nu indeplinesti conditiile pt CIC. Am intrebat-o pe Carmens dar intre timp au mutat subiectul la legislative. In principiu, daca renunti la CIC si mergi la munca iti dau 3 milioane. Daca stai in CIC primesti 8. Asta de la anul.
O sa citesc maine eu si iti zic mai sigur, dar din pacate cred ca nici aia 3 milioane nu ii vei primi.
Sorrrrrrrryyyyyyyy!!!!!
Cristina si Ale
galinarodica spune:
Rucsi eu sunt la 4, dar Giulestiul tine de 6 si de fiecare data DPC-ul mai gaseste cava. Mai intai aflasera ca cica traiesc strabunici............in teleorman, apoi acum au zis ca au auzit ca sta mama pe undeva in Ghencea cu tatl ei si trebuie ancheta sociala....Asteptarea asta ma innebuneste nu pentru mine ci pentru copil. Suntem deja legati unul de altul foarte tare; chiar daca doarme cand ajung se trezeste fara ca eu sa ma duc langa patutul lui sau sa-mi auda vocea. Nu vrea sa doarma pana nu ma duc acolo. Mi se rupe sufletul cand vad ce botic pune cand plec. Nu plange dar se intristeaza.
Am inteles ca de maine intr-o saptamana mi-l da acasa. Sper asa sa fie.