dupa...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Descintec,m-ai facut saAi fost tare si buna intrebare i-ai pus.Faceti fetelor normal ca e cel mai frumos si sanatos.Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Dar vezi tu ca la normal tre' sa pui pompa,pe cand la sex oral depui direct in recipientul de crema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kant666 spune:

interesant! hihihihihi nu am mai ris cu atita pofta de multa vreme. si nu m-am putut abtine sa nu ma gindesc la alt subiect abordat pe acest forum: sexul in trei. pai daca sexul normal provoaca atita greatza (e drept ca nu in cazul tuturor persoanelor) si... "miscaretzii"- parca asa erau numiti- unei singure persoane induc starea de disconfort, cum se poate rezolva problema in cazul a doua surse de... poluare??? hihihihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

of, cum nu intelegeti si va repeziti la gatul persoanelor nestiutoare.
mie personal mi se pare ca substanta in discutie nu este un "deliciu". cand ramane pe piele, daca speli numai cu apa (fara sapun, ca sapunul scoate tot) se face o pelicula lucitoare (io nu zic ca nu e buna de cosmetica, da' odata m-am plimbat cu asa ceva pe gat o juma de zi, noroc ca n-am iesit la servici/cumparaturi! nu au vazut decat colegii de apartament din acea vreme, si sper ca nu si-au dat seama )

si da, mie mi se pare bleac sa o inghit, mai bine o "depozitez" intr-un servetel, sau dau fuguta la baie, pentru ca nu-mi place gustul ei de nici o culoare, na! si nu ma puteti convinge ca e nectarul nectarelor, ambrozia ambroziilor. cine imi spune ca are un gust minunat fara sa minta sa imi spuna si mie ce-i da sa manance partenerului, sa schimb si io regimul alimentar.

si da, mi se pare blec sa curga pe asternuturi si sa dormi tot acolo, asteptand sa se uste (ce faci, dai cu foehnul?). ok, stergi cu servetelul, mergi la baie, te speli a l'exterieur - mie personal, tot imi ramane putintel inauntru, si simt in timpul zilei ca se scurge...poate e paranoia,dar tot nu imi place sa simt ca ceva acolo nu e in regula, si nu vreau sa port tampoane zilnice zilnic.

nah, mi-am spus punctul de vedere ca vaz ca toate ati sarit la comentarii, desi initial am vrut sa ma fac mica-mica si sa nu mai zic nimica.
oricum imi cer scuze ca am deviat de la topicul initial cu irigatorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

mey, oameni buni, se pare ca in afara de mine nimeni nu mai foloseste prosopel!!!! stiti, prosopelele alea mici care se gasesc la magazin si cand te uiti la ele te intrebi la ce le-ai putea folosi?????? ei, eu am gasit!!! dupa.....dai cu prosopelul. va spun din experienta ca sterge bine daca stati in pozitia sezut. iese tot in prosop! mi se pare o exagerare chestia asta cu irigatorul. iar partea cu scarba nu e cazul, adica face parte din al meu si daca lui nu ii este scarba de mine cand am .... stiti voi mie de ce mia-ar fi scarba de el????? parerea mea......!!!!!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu-Cat spune:

Buna idee Emily. Eu as avea nevoie de prea multe prosospele, si de aia folosesc servetel uscat si dupa aia umed (care curata fara sa fie nevoie de sapun sau detergent intim).

Daca servetelul umed e bun pt curutzul de bebe, pt mine de ce sa nu fie? Curata f bine, hidrateaza, e nonalergenic etc...

Scarba nu mi-a fost niciodata, si imi pare rau pentru cele care au problema asta, pt ca este numai o sursa de stres in plus si se priveaza de multe chestii intime, placute si de momente de reala apropiere (de ex sa stati imbratisati imediat dupa, fara sa se grabeasca sa "iasa" si sa se curete sau chiar sa se intoraca pe partea cealalata sa doarma!!!).

Mie nu mi-ar placea ca partenerul meu sa fuga repede repede la baie sa se curete in loc sa mai stam impreuna si sa ne simtim bine. Lui i-ar placea?

Mergi la inceput