As vrea sa stiu daca se trimite pe mail de atentionare ca s-a raspuns la un subiect pe care il urmaresti si la care ai postat.
mercic eu am pus adresa de mail, dar am primit doar daca erau mesaje de la membrii
www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria
Poze cu toata Familia
Desi forumul dispune de aceasta functionalitate noi nu dorim sa o folosim deoarece s-ar creea trafic suplimentar care ar afecta atat performanta serverului cat si costurile (asociate cu traficul).
Ai o solutie sa gasesti toate subiectele la care ai postat.Dupa ce faci logarea,in josul pagini sunt toti membrii activi la acea ora.Acolo gasesti si nick-ul tau.Da clic pe el si apare profilul tau unde ai si subiecyele la care ai postat.Dai clic si apar toate.
alina
Alte solutii:
-faci un clic pe numele tau si la profil o sa vezi in stanga ultimile 10 subiecte la care ai postat;
-in partea dreapta tot la profil clic pe "toate subiectele nearhivate" postate de tine;
-cu optiunea cautare cauti doar dupa autor (scrii acolo numele tau si in rest nimic altceva) si poti sa bifezi casuta "subiecte arhivate" si o sa iti apara toate subiectele la care ai postat si pe care le-ai postat.
Oana_B
Multumesc pentru raspunsuri
www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria
Poze cu toata Familia