Clubul nurorilor
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
camelia72 spune:
a.cicel,multumesc pt. PM.
Sigur este contract de vanzare-cumparare,nu e donatie,sotul meu este nud proprietar iar scorpia uzufructuar.
Ralu-Cat,m-am gandit si eu sa nu ne prezentam la proces dar nu vrem sa se inteleaga de catre instanta ca avem ceva de ascuns sau ca suntem neseriosi.In fond,ea ne-a facut toata viata numai sicane iar sotul meu a suferit de cand era mic...cand era gravida cu el manca drojdie sa-l avorteze si se lovea cu burta de pervaz se moara copilul,insa Dumnezeu l-a aparat si a fost si sanatos.O asemenea femeie nu merita sa fie numita MAMA,este diavolul in persoana.
Imi pare rau cel mai mult ca trebuie sa trecem prin toate astea tocmai acum,in prag de sarbatori,cand ar trebui sa fim fericiti,in loc sa le luam copiilor cadouri suntem fortati sa cheltuim bani pe avocati,si tensiunea prin care trebuie sa trecem...numai suferinta ne-a adus femeia asta!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
a.cicel spune:
Cami sper ca ai inteles ceva din de scrie acolo. Sunt prea multi termeni juridici. Si eu am stat sa ma gandesc ce vrea sa spuna textul respectiv. Sunt abia in anul II la drept, de fapt e facultatea de drept, ca specializarea e administratie publica. Dar, cum iti spuneam, anul asta fac si eu contractele.
Din ce am mai citit astazi, voi dispuneti acum de apartament, iar soacra ta nu are alt drept asupra apartamentului decat acela de folosinta. Banuiesc ca e vorba si de uzufruct viager, nu-i asa? In PM-ul care ti l-am trimis gasesti drepturile si obligatiile proprietarului nud si ale uzufructuarului. Nu e mult, dar e un inceput, daca EA vrea razboi. Dupa-masa revin cu mai multe informatii.
POZE
camelia72 spune:
a.cicel,esentialul l-am inteles,multumesc mult!
Fetelor,tremur toata,acum 15 min. am primit citatia prin posta,nu va pot spune ce minciuni sunt acolo...nu ma pot calma,sunt un pachet de nervi,daca ar fi langa mine scorpia,cred ca as strange-o de gat!Numai o minte cu imaginatie diabolica poate sa scrie asa ceva!Spune ca a fost fortata de sotul meu sa ii faca acel contract de vanzare-cumparare de acum 10 ani,a fost amenintata si batuta sa semneze...Daca ar fi fost asa de ce tocmai acum,dupa 10 ani il cheama in judecata?Mai scrie ca de 7 ani de cand s-a insurat cu mine este data afara din casa si cand o vedem o batem si o amenintam cu moartea.Doamne...nu-mi vine sa cred...e nebuna de legat!Va jur,nici n-am atins-o vreodata,de amenintari nu se pune problema,ea are chei de la ap. si de la interfon,vine si pleaca atunci cand vrea...daca era asa ii schimbam yala...vedeau si vecinii ca nu e primita in casa...Singura a plecat sa traiasca cu acei indivizi...in citatie scrie ca a fost fortata!Femeia asta nu se gandeste ca exista un Dumnezeu,minte cu atata nerusinare...
Ea cere instantei sa constate NULITATEA ABSOLUTA A CONTRACTULUI DE VANZARE-CUMPARARE,deci REZILIEREA CONTRACTULUI pe motiv ca la acea vreme a fost fortata sa vanda,zice ca are martori...chiar nu pot sa cred...cand va veni sotul de la serviciu si va vedea ce scrie,Doamne fereste,v-a face infarct ca si taica-su.Ori se duce si o omoara!
Va implor,fetelor,sfatuiti-ma ce sa fac,nu pot crede ceea ce citesc...NU SE POATE,TREBUIE SA FACEM CEVA,SOTUL SUFERA ENORM!iMI ESTE TEAMA SA-I ARAT CE SCRIE IN ACEASTA CITATIE...
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
impreuna spune:
Fetelor am cam ramas de carutza zilele astea cu cititu si cu raspunsurile:)
Camelia nu pot sa imi dau seama prin ce treceti. Ce fel de OM se soacra asta a ta? Doamne, ma ingrozeste!
Poate ti-ar fi de folos sa deschizi un subiect la "probleme legislative" si te-ar mai ajuta lumea cu idei.
Eu ma gandesc la o faza, ca toate minciunile astea de care pomeneste soacra ta ar putea fi dezmintite. Voi doar aveti vecini acolo care va cunosc si pe voi si pe ea, n-ati putea sa ii chemati ca martori la proces?
Elena ai gasit cheia?:))
Lona Ai fost tare inspirata cu faza pe care i-ai facut-o soacrei. S-a intalnit cu parintii tai? Sa ne zici deznodamantul :)
Bine ne-ai gasit Mara si felicitari pentru soacra. Sa ne mai povestesti de ea, ne ridici moralul:)
Salutari nurorilor
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Camelia cand vine sotul tau, incearca sa il iei pe ocolite, nu-i spune ca a venit citatia deja,vorbeste cu el si intreaba-l ce ar zice prin absurd daca mama lui ar inventa motive pt proces....si incepi sa dai exemple....pregateste terenul si vezi cum reactioneaza, in fond se stie ca la tribunal se spun multe minciuni...
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
a.cicel spune:
Cami, din pacate si eu am vesti proaste, adr si una buna. Insa mi-a cam pierit cheful dupa ce ne-ai spus ce scrie in citatie. Intr-adevar, ea poate cere rezolutiunea contractului in instanta, si obtine acest lucru, dar numai daca dovedeste ca a fost fortata sa semneze acel contract ori dovedeste ca era senila cand a semnat contractul, sau daca sotul tau, in calitate de cumparator a incalcat una din obligatiile ce-i revin prin contractul de vanzare-cumparare. Din pacate, soacra ta, avand calitatea de uzufructuar, poate cere o camera, sau intreg apartamentul pentru a locui in el, fara ca voi sa aveti voie sa intrati macar acolo, chiar daca sunteti proprietarii apartamentului.
Insa, notarul mi-a spus ca se obtine foarte greu rezolutiunea contractului. Are sanse mici. Doar daca dovedeste ca intr-adevar a fost fortata sa semneze acel contract, ceea ce eu nu cred. Si daca ar fi fost obligata, doar sotul tau nu era prost sa isi semneze singur condamnarea, trecand si clauza de uzufruct in contract. Eu spun ca cel mai bine e sa discutati cu un avocat, sa vada contactul si sa incepeti sa cautati martori care sa declare ca soacra ta nu are dreptate. Poate nu obtine rezolutiunea contractului, dar pe voi tot va poate da afara, daca asta vrea, chiar daca sunteti proprietari. Din pacate asta inseamna clauza de uzufruct. Voi nici maca nu puteti vinde apartamentul avand aceasta clauza in contract, pentru ca sunteti numai proprietari, iar cea care poate dispune de apartament e soacra ta. Daca mai ai ceva nelamuriri si te pot ajuta astept un PM.
POZE
camelia72 spune:
Fetelor,va multumesc din suflet pt. sprijin si imi cer scuze daca am facut din subiectul propriu-zis un caz personal!
POZE
impreuna spune:
Cami stai linistita ca doar de aia ne-am "adunat" aici sa ne plangem sau sa ne bucuram impreuna.
impreuna spune:
Am deschis www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=51" target="_blank">partea a doua, va invit sa continuam acolo!
meb spune:
Vai, olim.... parca povestesti despre "parintii" barbatului meu... ai mei socri (si el, si ea, si cumnata) sunt exact ca soacra ta, tot asa l-au tratat si il trateaza pe al meu si e el e foarte marcat... sper sa se rezolve cand ne vom pune si noi putin pe picoiare, ca deocamdata din punct de vedere material e cam greu, stam cu chirie, dar macar nu stam cu ei, n-am rezista, dar nici nu cred ca ne-ar primi.
Eee, ma opresc aici, nu mai vreau sa-mi amintesc de oamenii astia, carora dumnezeu le-a dat un baiat atat de bun, dar care niciodata n-a simtit ca este iubit de parinti, dimpotriva...