Clubul nurorilor

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

impreuna, acolo eram cu soacra la prima noastra intalnire, cand ea era in spital. Acolo e facuta si poza. Eu (nu) sunt tanara (24), dar eram cam stresata.

Legat de problema ta, nu stiu ce sa zic. Cel mai bine e sa discuti cu sotul tau si sa luati impreuna o hotarare.

POZE

Pai atunci se intelege de ce erai stresata (prima intalnire:). Da esti tanara, cel putin mai tanara decat mine care am 26:)

Da, cu sotul am discutat si discut. daor ca dragu de el, vrea sa ma multumeasca asa ca mie imi este greu sa ma hotarasc. Daca n-ar veni fiu-sau acasa, de pe acuma m-as duce la ei si as sta pana dupa sarbatori:) Da ashe...

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Buna,fetelor!
Flavia,multumesc mult pt.complimentele la adresa copiilor,intr-adevar,ma mandresc cu familia mea si ii iubesc enorm!
In ceea ce priveste Sabatorile tale,daca si sotul tau este de acord si v-ati simtit bine acolo,de ce nu?Mai ai ceva sentimente pt. fostul...?Daca NU,atunci este ok.
Despre socrela mea...este bine,sta iar la d-nul Aurel(acela impotent).Ieri a venit la noi acest Aurel(trimis de soacra-mea),sa ne anunte ca a deschis proces de anulare a contractului de vanzare-cumparare pe care il facuse sotului meu in urma cu 10 ani,ea avand acea clauza de uzufruct.Nu stiu daca e posibil asa ceva,o sa intrebam si noi un avocat.Oricum,la ceva bun din partea ei nu ne putem astepta.

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Pai atunci situatia e mai delicata. Pune si tu conditie sotului tau, ca daca el vrea sa mearga, atunci vrei si tu. Asta in cazul nu aveti o alta oferta, pe care sa o acceptati fara a sa pe ganduri, sau unde sa stati linistiti, fara stres. Eu una as fi destul de stresata cu sotul langa mine in casa fostului prieten. E doar o parere personala.

POZE

Mergi la inceput

Mersi fetelor de raspunsuri , chiar aveam nevoie si de parerea celor "din afara" situatiei. Pentru ca nu sunt multi care stiu de fosta relatie, si cei care stiu sunt departe, asa ca nu am cu cine ma sfatuii.
De revelion cred ca mergem la munte, avem oferta, mai trebuie doar sa confirmam. Si cred ca asa vom face.
Sotul meu nici el nu stie cum sa facem sa fie bine, asa ca lasam unul pe celalalt sa hotarasca:)
Cat despre relatia mea cu fostul...nu mai am nici un fel de sentimente fata de el (eventual compasiune cateodata :), doar ca nu ne-am mai vazut de cand eram impreuna. Am rupt relatia (eu) prin telefon, la mare distanta, cand il cunoscusem pe actualul meu sotz si i-am spus ca relatia respectiva se opreste acolo. Deci el si sotul nu se cunosc "face to face" (n-ar fi asta o problema:).
Noi chiar ne-am dori sa mergem acolo, ne simtim bine cu ei (paintii), chiar ne e mila de ei ca stiu cat isi doresc sa ne vada, plus ca avem si ceva amintiri de acolo (la ei m-a cerut sotul prima oara in casatorie:).

Apropo Camelia, sunt olteni :) iar mie imi sunt tare dragi oltenii De soacra ta ce pot sa zic, cred ca intr-un fel v-ati asteptat la asa ceva din partea ei. Cel mai bine e sa vorbiti cu un avocat sa va sfatuiasca ce si cum. Insa eu nu cred ca poate desfiinta contractul din cauza clauzei de uzufcurt. Pentru ca voi nu i-ati interzis sa locuiasca acolo si nu prea ar avea ce probe sa aduca in favoarea ei. Insa justitia asta e tare incurcata. Aurel nu-i lasa casa?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna fetelor, suratelor!
Eu am lipsit pentru ca am avut un deces in familie, a murit verisoara mea. In sfarsit acum mi-am mai revenit. Noutati despre soacra-mea nu am dar o sa vorbesc azi la tel. si revin
Flavia, eu nu m-as duce, nu sunt genul sa mai mentin relatia- dupa. cred ca nu te-ai simti confortabil. Plus ca cine stie, ce discutii mai sunt sotului tau poate i se pare ca ai vorbit cu el nu stiu cum...nu stiu ce sa zic, tu stii mai bine, dar eu una nu m-as simti bine. Pupici!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

boeru condoleante pentru deces. Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine peste clipele astea grele. Era tanara verisoara ta?

Despre pb cu mersul acolo de Craciun ma tot gandesc si razgandesc. Nu e vorba de mentinut relatia "dupa", pentru ca noi am crescut impreuna iar cee ace a fost intre noi nu afecteaza relatiile intre familiile noastre. Cum ai lui practic m-au "adoptat" in vacante (pentru ca ei stau la tara, iar noi nu aveam unde merge la tara pt ca bunicii sunt toti la oras), deci acum nu as putea sa le intorc spatele doar pentru ca am avut ceva cu fiu-sau si am terminat:)
Dar probabil ca nu vom merge decat dupa ce pleaca "respectivul" inapoi in strainatate si atunci nu va mai fi nici o problema, chiar dc nu va fi sa mergem de sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Dragele mele!
Boeru,imi pare tare rau ,condoleante!
Flavia,de unde sunt,mai exact,din Oltenia?La noi e f. frumos de sarbatori,mai ales la sate se pastreaza traditia si simti in suflet bucuria adevarata in aceasta perioada a anului...imi amintesc cu multa placere de copilaria mea,of,tare as vrea sa simta si copiii mei sarbatorile asa cum le-am simtit eu cand mergeam la bunici la tara!E minunat acel sentiment...ma simt copil numai cand imi amintesc!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

bun subiect!

revin si eu cu cate ceva despre soacra.

si bun este si topul.
sa imi doresc sa intru in top dupa ce scriu despre socrela ?!?!

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ma primiti si pe mine in club???Eu am o soacra destul de ok....buba la mine e socrul...Acum nu am timp sa va povestesc pt ca trebuie sa vina sotul sa mergem in oras...dar cum imi fac putin timp va spun peripetiile mele.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Bun venit noilor nurori, le asteptam cu detalii :)

Camelia, respectivii sunt de langa Strehaia si iti dau dreptate, sunt superbe sarbatorile acolo la tara. Eu cel putin tare mult le duc dorul

Mergi la inceput