Clubul nurorilor

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boobooricu spune:

Devy-bine ai venit draga mea!Si eu care credeam ca sunt cea mai tinerica de pe aici, na ca m-ai luat ! Felicitari pt frumusetea de bebita ! Sa iti traiasca..Cat despre socrii tai am un singur comentariu daca imi permiti..Asa sunt japonezi... ca presupun ca sunt japonezi nu?
Impreuna-Im free!!!! Au plecat in Mexico! Horrayy.pot si eu sa ma desfasor..dar stai ca socrul m-a rugat sa ii sterg parchetul laminat cel PUTIN de 2 ori pe saptamana..hmmm..
Trece-ma la categoria " dragoste si ura" ca si tine dealtfel..

elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Draga Boeru, am vazut si eu pozele, aceea e soacra???!!!arata bine. In fine, atentia mi-a ramas la Raducu, care e un baiat superfrumos, sa va traiasca si sa va bucurati de el. (initial am crezut ca e fetita- oricum, dulci). Si sa nu uit, imi place la nebunie ideea cu parchetul in doua culori... misto de tot, asortat, ce mai.

Ralu-Cat, oare nu ne cunoastem?? si pe mine ma cheama tot asa, avem aceeasi varsta, suntem din acelasi oras, de ce nu???

Un week-end placut tuturor nurorilor.

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fetelooor,sunt ingrijorata...nu mai stiu nimic de soacra-mea!Dupa acel anunt la matrimoniale,cine stie...si-o fi gasit pe cineva,nu stiu...problema este ca A DISPARUT!Nimeni nu a mai vazut-o,ne-am interesat pe la rude si chiar nu stie nimeni unde este.De o saptamana nu a mai venit acasa...ce ma fac,daca a rapit-o cineva?Sau vrea sa vada ce facem noi daca ea nu mai da nici un semn de viata!
Chiar nu stim ce joc face sau o fi dat peste vreun psihopat!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Draga linusa.Sa stii ca si eu am patit anul trecut ceva asemanator.Insa cand mi-am dat seama, imi si lipseau cateva lucruri, mai mult sampoane, creme.Eu obisnuiesc sa cumpar mai mult cand este in oferta, si asa nu imi bat capul.
Insa intr-o zi m-am dus la lucru si pe la 10.30 i-am cerut sefului 15 minute sa ma duc pana acasa.Mai ales ca state-am si foarte aproape de casa si era o ora cand la noi se bea cafeaua.Iar draguta de soacra nu se astepta sa vin.Am intrat incet in casa, cand ea era in dormitor si isi proba bijuteriile mele( e moarta dupa asa ceva), iar in sufragerie era pregatit cate ceva pe masa, de bagat la pachet.Iti dai seama ca am facut un scandal si l-am sunat pe al meu in acel moment.Iar el saracu nu stia ce sa zica, ca doar era mama lui.
Atunci am hotarat ca nu mai vine la noi decat in momentul cand isi va plati singura drumul si cheltuiala, ca atunci l-am platit eu..
Cea mai tare faza la noi a fost cand mi-a zis ca nu am fost virgina si ca sunt o c.. ca mama.Dar ea pe mama a vazut-o prima si ultima data la inmormantarea ei, si nu avea de unde sa stie cine suntem, mai ales ca stam la 300 de km unul de celalat.
Cand am vorbit la telefon cu ea ultima data imi spunea ca e tare ingrijorata, ca mai are 2 ani pana la pensie si ca nu stie cum se va descurca cu cumnatica mea care are 17m ani si cu 4-5 milioane.Ca acuma are 12 si nu le ajung de la o luna la alta.Si ca ea se gandeste ca ar trebui sa ne ducem in Romania ca asa ne-ar fii mai usor si noua si ei.Ea are impresia ca am s-o intretin, dar i-am zis a doua zi de nunta cateva luycruri.
Ne-a spus ca apartamentul pe care il are este a cumnatei mele(3 camere, 2 bai, proaspat aranjat)si ca noi de acolo nu avem nimic.
Iar eu le-am zis ca cine ramane cu casa ramane si cu ea, caci noi ne-am cumparat loc de casa la MUres, dar pentru familia me, din care ea nu face parte.Il are si pe cumnatul meu caruia i-a cumparat un apartament cu 2 camere cand s-a insurat, asa ca nu au decat sa o ingrijeasca.
Cand am cumparat locul la casa, deja aveau planuri si ea si cumnatul unde putem pune piscina, si le-am zis ca eu imi fac casa familiei mele nu fac strand si nici restaurant sau loc de odihne pentru unii.
Sunt foarte invidiosi pe noi si imi spunea c ca ea nu intelege cum am adunat si am facut atatea in ultimii 5 ani.I-am spus ca am reusit, deoarece nu manac in restaurante, nu ma imbrac numai de la firme cu nume, si ca nu mie rusine sa umblu cu un corsa.Cumnatul meu zicea ca aia nu e masina, ca cu 12.000 de euro cat am cumparat noi corsa( un corsa nou), el isi cumpara un Audi, iae eu am raspuns ca din partea mea isi poate cumpara si 2 ca nu ma deranjeaza.
Ganditi-va cat e de invidioasa, ca si-a luat combina frigorifica ca a mea, iar acum am inteles ca isi va cumpara aer conditionat, ca ne-am pus si noi.
Eu cred ca este o persoana bolnava, iar cumnatul meu la fel( ca doar sunt mama si fiu).
Fetelor m-am descarcat utin aici, caci uneori numai cand imi aduc aminte, ma apuca toti dracii.
Nu pot sa iteleg cum poti sa fii invidioasa pe propriul tau copil, inloc sa te bucuri pentu el ca poate sa traiasca mai bine decat tine.
Dar asta e viata si asa soacra a fost sa am.
Cine vrea o dau cadou, ba mai dau si bani pe deasupra.
O zi buna sa aveti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu-Cat spune:

Olim!!! Of, clar locu 3, daca nu chiar 2 la egalitate!!! Foarte bine ai facut si faci... O persoana atat de rea nu are cu ce sa te ajute si sa te sustina, mai bine fara...

Flavia, mai tii clasamentu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sa stiti ca nu v-am uitat, doar ca am avut musafiri si inca mai am, pana diseara la 12

Tin clasamentul, doar ca stiu numai primele 3 locuri, o sa mai recitesc ce ati scris si dc e altfel schimbam:)

Mei da ce am citit aici..., cum sa va cotrobaie socrii prin casa? Schimbati yala, puneti capcane ...mi se pare o chestie aiurea tare de tot. Eu la capitolul asta sunt multumita, ca ai mei nu umbla la lucrurile noastre nici noi la ale lor. Doar ale copilului sunt "la comun" in functie de cine are grija de ea in momentul respectiv, vine, se serveste si pleaca :)

Boobooricu let's party :) Cum va distrati singurei? (sa nu uiti de parchet)

Camelia nu iti face griji ca apare ea. De obicei va vizita in fiecare saptamana? Eu zic sa te bucuri de momentele astea ca nu se stie ce va urma... Daca se intampla ceva cu ea, cred ca erati anuntati. (Ce copii mari si frumosi ai!)

Olim ma uimesti (adica soacra-ta, cumnati, cumnate...). E bine ca voi va vedeti de viata voastra, nu lasati invidia celor din jur sa va strice fericirea.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Mey nurorilor mei, m-ati lasat singura prin zona? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Mey nurorilor mei, m-ati lasat singura prin zona? :)

Prezenta si eu la datorie, dar nu prea mai am noutati despre socrii mei. Asa ca nu am cu ce ma "lauda".

POZE

Mergi la inceput

a.cicel mi-am bagat si eu nasul in pozele tale si ti-am vazut soacra :) (si pe tine, tanara si vesela:))

Nu stiu daca sunt foarte la subiect sau nu, da am ceva pe suflet si m-m gandit sa impartasesc cu voi.
E voprba de "fostii socrii" indirect spus, adica parintii fostului meu prieten. Ne-au invitat sa petrecem Sarbatorile cu ei si nu stim ce sa facem. (stau la vre-o 300 km de noi)
Sa va spun putin cum sta situatia: ei ma iubesc foarte mult, ca pe fiica lor. Intotdeauna au fost a doua mea familie, practic noi copiii am crescut impreuna. Cu baiatul lor am fost prietena cam 1 an de zile, insa nici ai lui, nici ai mei nu stiau nimic despre relatia noastra si nu cred ca stiu nici in ziua de azi (cel mult banuiesc, cred). "El" mai are o sora care mi-a fost si imi este cea mai buna prietena.
Acum copiii le sunt plecati din tara, iar ei sunt singuri. De sarbatori trebuiau sa vina si copiii acasa (adica fostul cu nevasta si sora lui). Se pare ca va veni doar el cu sotia, ea ramane in strainatate. In cazul asta, eu cred ca m-as simti aiurea sa fie doar el acasa si cu parintii, iar sotul meu cred ca s-ar simti si mai nasol. Eu in general imi petreceam vacantele la ei, deci ma simt ca si la mine acasa, cu sotul meu am fost de multe ori la ei (inclusiv o parte din luna de miere), dar niciodata cand era "el" acasa.
Oamenii astia ma iubesc foarte mult (si pe sotul meu la fel), si noua ne sunt dragi. Cred ca daca as face un bilant, sarbatorile de iarna din ultii ani le-am petrecut cu ei 80%. Ultima data cand am vorbit la telefon cu maica-sa si i-am zis ca dc nu vine si prietena mea acasa nu stiu dc merg, a inceput sa planga si zicea ca macar pe noi sa ne aibe acolo, daca ea nu vine, ca eu sunt fata ei, ca nu mai pot de dorul nostru (va dati seama dc era ea soacra-mea cum era?:)
Cred ca v-am zapacit, nu stiu dc ati inteles mare lucru la cat am fost de "coerenta"..., dar totusi nu stiu ce sa fac. Oricum va multumesc chiar si daca numai ati citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

impreuna, acolo eram cu soacra la prima noastra intalnire, cand ea era in spital. Acolo e facuta si poza. Eu (nu) sunt tanara (24), dar eram cam stresata.

Legat de problema ta, nu stiu ce sa zic. Cel mai bine e sa discuti cu sotul tau si sa luati impreuna o hotarare.

POZE

Mergi la inceput