Clubul nurorilor

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Salutari!!!

Am muuulte de spus despre soacra mea, dar momentan ma abtin ca e POST
Va spun doar ca sotul meu e singur la parinti si am locuit un an jumatate impreuna cu socrii. Continuarea dupa post.

Ati pute incerca si voi macar acum in post sa faceti pace cu soacrele.

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by kisstherain999

[/font=Comic Sans MS][/purple]

kiss

Bine zici tu, am putea incerca tot timpul, nu numai in post. dar dragoste cu sila nu se poate

(Da eu o iubesc pe-a mea, ca face destule lucruri bune care le compenseaza p'alea mai putin bune:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Va rog sa ma scuzti am vrut sa zic putea

Daca tot am revenit va pot spune cateva lucruri bune despre soacra mea: daca ziceam ca mi-e pofta de ceva, a doua zi cand veneam de la serviciu gaseam facut acel fel de mancare, imi intindea si strangea rufele de pe sarme, le si paturea ... asta cand stateam la ea.
De cand ne-am mutat ma sponsorizeaza cu zarzavaturi, legume, fructe, zacusca , bulion, suc de rosii, vin ... (sta la casa). In schimb nu a fost niciodata la noi in vizita, nici macar atunci cand ne-am sfintit casa. E foarte orgolioasa, a deranjat-o ca ne-am mutat de la ea, dar nici nu a spus sa ramanem acolo.

Nu m-am certat niciodata cu soacra mea, in schimb in 95% din cazurile cand m-am certat cu sotul ea a fost marul discordiei.
Gata m-am racorit.

kiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by kisstherain999

Salutari!!!

Am muuulte de spus despre soacra mea, dar momentan ma abtin ca e POST
Va spun doar ca sotul meu e singur la parinti si am locuit un an jumatate impreuna cu socrii. Continuarea dupa post.

kiss

Usor de zis ,dar greu de facut.Eu stau cu ea in casa de la Craciun la Paste ,ca in rest sta la tara,si va spun ca imi vine sa ii pocesc mutra.
Ce pot eu sa fac e sa ii dau ignore total,daca vorbeste cu mine ii raspund monosilabic,daca nu vorbeste nu vorbesc nici eu.Va spun doar ca se oftica rau de tot.
Acum e acasa ca a venit sa isi ia pensia.A venit ieri si o duce barbata-miu inapoi maine sau poimaine.Ce e nasol ,ca intr-o luna vine de tot ,adica pana la Paste.
La inceput eu am fost fata buna si am incercat sa ma inteleg bine cu ea,dar nu am avut cu cine.Acum nu mai face in fata mea nici cat o ceapa degerata.
Va pup pe toate nurorile.

diadaniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyly spune:

Aveti un spor la scris, ceva de speriat. Fetelor v imprumut soacra mea. Ca si soacra Flaviei si a mea la fel, daca ziceam ca vreau ceva, imi facea imediat. Eu sincer va zic ca soacra ca a mea nu are nimeni. Nici nu mi-as fi dorit alta soacra. Si sa nu credeti ca v-o imprumut. Mai ales de cand il am pe bebe ma ajuta mult. Tineti cont ca sotul e navigator si daca as fi stat singura mi-ar fi fost tare greu si cu copilul si cu tot.
Credeti-ma ca nu vreau sa impresionez pe nimeni, dar asta cred eu despre soacra-mea.
Are si ea momentele ei, dar asa cum am mai spus a pus-o sotul la punct. Acum nu imi vine nimic in minte, dar cand o sa faca ceva naspa o s-o parasc la voi.
Sunt de acord cu primele doua locuri. Primul loc e ocupat de soacra Cameliei, iar al doilea de soacra Lorennei. In privinta locului trei ma mai gandesc.
Referitor la premii si eu zic ca nu merita bunatati ca varza, castraveti, sau ardei iute. MAi vedem in legatura cu premiile pana se finalizeaza clasamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Gyly,daca tu ai asa soacra trebuie sa o apreciezi.Nu sunt multe nurori norocoase asa ca tine si ca Flavia.
Sa aveti parte de ele si sa va ajute in continuare.

diadaniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

diadaniela Bun venit intre suratele tale :)
Multzam de urari si apropo de asta, am uitat sa va spun ca si soacra-mea se intelege la randul ei f bine cu soacra-sa. Chiar acuma dupa-masa isi plangea de mila ca n-a vazut-o demult si i s-a facut dor, asa ca a trebuit sa dam o fuga pana acolo sa se viziteze

Si va mai zic ca maine e sambata si ca de obicei, dimineata cand se trezeste Sara socrii au grija de ea pana spre amiaz cand binevoim sa ne trezim si noi, ase ca saptamana asta nu ma mai plang :))

Sa aveti un week-end fain cu sau fara socrii.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

Revin cu o chestie care m-a scos din sarite rau de tot. Dupa cateva zile de stat in vizita la noi, am constat ca soacra-mea mi-a cotrobait prin toate sertarele si dulapurile, inclusiv in dormitorul nostru. N-am stiut cum sa-i zic frumos ca ma deranjeaza la culme curiozitatea ei si nici barbatu-meu. Asa ca am hotarat ca la mine in casa nu are ce cauta in viitorul apropiat (urmatorii 5 ani de exemplu) si daca mai vine in vizita nu o las un minut singura in casa. Ati patit asa ceva? Aveti ceva idei bestiale de penalizare a soacrei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

Mai fetelor,dar soacrele voastre arata bine!pai daca o vedeti pe a mea,cadeti pe spate!nu pun o poza cu ea,pentru ca nu o pun pe yahoo nici moarta!am vreo cateva poze in care apare ea,dar chiar daca ar fi rares super in poza si tot nu as pune-o!
mai si ce ma uimeste pe mine,este ca mi-am dat seama ca e plina lumea asta de soacre poame acre!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094&whichpage=5" target="_blank">ajutati-o pe mama scorpiutza

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Vad ca acum suntr la moda...pozele cu soacrele.....
Daca ar sti ele...ce facem noi aici.
ASa sa incep sa va povestesc de cum m-au primit socrii mei.

Ma cere sotzu de soatza,accept.Si astept sa ma invite sa-i cunosc parintii(pana atunci nu-i cunoscusem).Si am asteptat ceva,am zis sa nu il bat la cap ca stiam ca tasu e mai sever.El nu vroia sa aflu eu,care au fost toate discutiile,avea atunci si un avantahj ca nu intelegeam bine limba.Dar dupa ce pleca el o trageam pe sor'mea de maneca si pana nu imi spunea tot nu o lasam.Si am aflat ca mare scandal,ca aduce o 'straina' in casa.....moaaa si acuma cand imi amintesc mi se pune negru in fatza ochiilor de furie.Ca nu stiu nici sa vorbesc,nici sa mananc(poate omu' credea ca in Ro e salbaticie si om manca cu mainile)...ca nu stiu limba si cum o sa il ajut eu pe sotz la munca?(tasu are o firma mostenita de la bunic si nevasta-sa la ajutat mereu si toata viata s-au gandit ca asa va fi si cu al meu)...ca el are timp nevoie de timp de gandire.......noi trebuia sa ne apucam de acte de alea alea si tasu avea nevoie de timp de gandire....si s-a enervat al meu si i-a zis ca pe el nu-l intereseaza nimik,ca daca nu accepta ca se casatoreste cu mine,pleaca si lasa tot(aici e vorba de mostenire)...si l-a cam speriat pe tasu...dar pt ca mandria e mare si sa ramana intr-un procentaj si ca el...a zis ca sa ma intorc in tara in timp ce facem actele.......oricum nu mai aveam timp sa facem actele.Intre timp masa imi tinea partea,cred ca vroia sa se dea bine pe langa fisu.
Hai ca ma lungesc...si si asa m-am enervat acum,tre sa vina si sotzu sa isi i-a mancarea de pranz....va scriu continuarea data viitoare.

poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput