Bebelusi de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna seara,
vad ca numai probleme pe aici:((
Si noi suntem agitate de cateva zile. Cred ca Teodorei ii vor iesi dintisorii ca e asa agitata mititica, ii curg balutzele si baga toate cele in gura. BA imi face si un picutz de febra. Azi noapte s-a trezit la ora unu plangand, mi-e mila de ea de mi se rupe sufletul. Nici asa vesela nu mai e, doarme cate putin si se trezeste. e maraita dar si obosita moarta pentru ca nu poate dormi cum trebuie.
Fetelor cat dureaza chinul asta oare, pana ii ies dintisorii?

Cititnd despre Gusta, realizez ca si eu am o burtica nu prea draguta desi am ajuns la 62 de kg - cu 5 kg peste ce aveam la incepututul sarcinii. Imi scazuse burtica si eram super ok si dintr-o data parca s-a facut la loc.

Aaaaaa sa nu uit, aseara a baut fata lapte cu biberonul dar i-a dat mama nu eu. Asta seara nu am mai reusit dar tot e bine.
Gabitza, pune-mi si mie linkul cu poze, cel de aici, te rog.

Sanatate la mamici si bebici!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Loreen buna ideea cu parfumul Barbie. Am gasit si eu. Tot roy am luat, pare mai potrivit pt fetite.

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Gusta,chiar imi pare rau de ce ti se intimpla,nici mie nu imi place sistemul sanitar de aici,eu zic sa te impui mai mult pentru ca altfel nu reusesti sa faci nimic.
Loreen,aici in Olanda nu sint nici clinici, nici cabinete particulare, doar de chirurgie estetica,e o porcarie.Toate anelizele se dau prin doctorul de familie si nu pe loc,ma dispera chestia asta.

Numai bine

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Gusta,cine ti-a pus steriletul?.Trebuie sa consulti neaparat un ginecolog.Sa nu-mi spui ca ti l-a pus doctorul de familie ca atunci e clar...eu cred ca e din cauza steriletului.

Multa sanatate

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boobooricu spune:

BUna la fete!
Elisor-multumesc mult pt sfaturi, nu am trecuto pe mancaruri solide inca, astept pana vin din Romania, la 7 luni..nu stiu, oi vedea..Poate de aia adoarme mai greu ? Cat despre bubite..ii trec vad, slava domnului cu ce mi-a dat doctorita..pot sa spun ca am o doctorita buna, cel putin pana acuma este. Ti-am vazut copii, si sunt niste bombonele, mie imi place poza asta:http://pg.photos.yahoo.com/ph/dansaueli/detail?.dir=390c&.dnm=c515.jpg&.src=ph(scuze pt kilometrul de adresa, dar nu stiu cum sa fac mai mica)
Loreen-nu stiu inca de la ce poate avea atata diaree..toti imi spun ca de la dintisori , dar are deja 2 si nu a avut atata diaree...ii dau ceai de musetel..dar vad ca nu are probleme cu luatul in greutate..Multumesc pt reply, om vedea in cateva zile
ioana-eu am avut candida, si se transmite la bebita, in special daca mananc ce nu trebuie exemplu:pasta, paine, tot ce are drojdie in general, mai ales zahar..Cand nu mai alaptez , o sa fie ok, dar pana atunci trebuie sa fiu atenta ce mananc.Cat despre dormit, face asa doar ziua, acuma vad ca s-a culcat de 1 ora, si nu se mai trezeste ceea ce e neobisnuit pt ea
Anky-felicitari pt branzica!
Beatrice-mai gagico, tu vrei sa ne omori? mai ales cu vinetele alea pe care leai facut sa mearga cu tartele..
Gusta-Eu luam renantidin pt dureri de burta, mai ales de la oboseala, te ajuta doar pe moment, ca dupa aia te ia iar..Offff, saracuta de tine! Noi iti uram multa sanatate si sa ne auzim cu bine!
O sa va intrevb si eu ceva: A facut cineva vaccinul antigripal bebitilor? Daca da, ati avut probleme ?Eu o sa fac la 6 luni

elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

'Neatza! E din ce in ce mai bine, Alex nu s-a mai trezit peste noapte (doar daca nu m-am dus in somn la ea si nu-mi aduc eu aminte). S-a culcat pe la 22, la 23 s-a trezit plangand, a mai supt un pic si somnic pana la 7. Uraaaa!!! E prima noapte cand dorm si eu 7 ore legate si se cunoaste. Ieri pentru ca am fost odihnita, am facut niste experimente de pe culinar si pot sa ma laud ca au fost niste reusite...cel putin la aspect. Am facut niste fursecuri "cercuri magice" de i-am luat ochii sotzului.
Gusta, imi pare rau ca suferi atat, eu urasc tot ce tine de doctori si medicina, apelez la ei doar in situatii critice. Credeam ca numai in Romania e sistemul atat de prost, nu-mi inchipuiam ca intr-o tara civilizata te pot lasa atata sa suferi...

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Ura! S-a trezit Cristina la 7 din nou!
Ieri parintilor mei le-a fost spart apartamentul. Au furat ''doar'' 4 mil. lei si tel. mobil, dar au rascolit totul. Au ridicat chiar si salteaua de la pat. Si acum vreo luna mama imi daduse mie caseta cu cateva bijuterii de aur. Si din cauza asta am fost asa de agitata ca i-am transmis si Cristinei agitatia. A bazait toata ziua, nu-i convenea nimic, ma terminase. Noroc ca ne-am odihnit amandoua asta noapte.
Boboricu la noi doctorii nu recomanda sa facem antigripalul la bebelusi. Dar daca vrem, dupa 6 luni numai. Deci la Juli e numai bine. Si noi am avut candida pe limba cand am venit din spital. Amandoua. Ne-a trecut cu glicerina boraxata amestecata cu stamicin. Pe ce naiba oi fi pus gura! Am mancat de la spital o ciorba intr-o zi cand era frig afara si aveam supa si iaurt la frigider, dar eu stiu?
Elisor? Andreas este rujat? Ce buze colorate are. O sa le dea gata pe fete!
Androix conopida mov este corcita cu varza rosie. Am vazut eu la matusa mea la tara. Numai ca ea considera ca este un rebut si o dadea la gaini sa o ciuguleasca.
Andreeaatan cum l-ai scapat pe Thomas de fornait?

Laura si bebe Cristina( 20.06.2005 )

Sa nu spui niciodata "Imi pare rau"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Thomas La multi ani...sa te facii mare, mare, mare...

Am intrat repede sa pup una bucata de baietel care face 7 luni si ma duc acum sa vad daca mai am meseriasi la apartament ca aseara a fost circ pe banii mei si tare mi-e ca nu mai vin nesititii...

Boobooricu nu-i mai da musetel ca este laxativ....incearca o combinatie de tei cu menta si fara zahar...

Gusta imi mai trimit o daza de sanatate ca sa treci si ziua de azi cu bine...

Anky io-s de principiul ca daca ma doare ceva ma duc la dr...nu vrea sa ma primeasca fac scandal...insa la voi daca e sistemul de asa natura pai atunvi sigur mori cu zile pana de primesc ei din programare in programare...

Gata m-am intins mai mult...plec dar ma intorc

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Gabitza, la 5 luni, Ana Ileana, copilul Torei97, a avut 7,35 Kg si 68 cm. Cu mici exceptii, inca mananca doar lapte de mami...
Multa sanatate tuturor!

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Multumim de urari. E o zi mare, mare cat Thomas la cei 72 cel putin centrimetri ai lui.

E o zi misto asta, eu cu crema cu miros de cc pe fata, pentru bubele pupate, zic eu de la jegoasa de acsa a socroseniilor, trebuie sa fac smotru ca avem si azi si maine invitati, persoane mai importante... trebe sa fac papa bun : astia de azi o sa capete gratare si salata de varza rosie si cartodi prajiti cu usturoi.
Maine trebe ceva mai special, niste peste cu figuri in cap la folie, cartodi cu mar langa.

Fornaitul lui Thomas a disparut dupa vreo 15 nopti cu Karvol pe batista langa freza.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput